sakaryamın güzelleri hala uyuyomusunuz?kimseler yok muuuuu
yok canim bunlarin hepsine pazar tembelligi vurdu herhalde yada herkez gezmede.Camasirlarima bakmak icin disari cikmistim ama daha 10 dakikasi varmis bir kk ya bakayim dedim kimseler yok.10 dakikami degerlendireyim dimi ama.Bu arada resimlerinizede baktim hepiniz harikasiniz.Kismetsiz kedicik bu arada annene ne gecmis olsun.
ii geceler sakaryamın hatunları nasılsınız ...
ben ögleden sonramı çok telaşeli geçirdim kardeşimin doğumu başladı apar topar has.yetiştik derken sancıları kesildi ama doğum başlamış bırakamayız dediler ve bu gece doğumevinde, serum takıldı hayırlısıyla rabbim kurtarır inş.anlıcanız bu gece bize huzurlu uyku yok dualarınızda bizleride unutmayın olur mu canlar hepinizi çok öptm allah rahatlık versin...
canım rabbim kurtarsın dualarım sizinle.. ilk bebişmi canım...
saol ablacm .ikinci bebiş böyle aksilikler ilklerde oluyor diye duymuştum ama bizi şaşırttı yaramaz bekliyoruz allahım kurtarsın hayırlısıyla...
aylacım yoksun ortalarda .. gerçi kimseler yok ama
ii geceler sakaryamın hatunları nasılsınız ...
ben ögleden sonramı çok telaşeli geçirdim kardeşimin doğumu başladı apar topar has.yetiştik derken sancıları kesildi ama doğum başlamış bırakamayız dediler ve bu gece doğumevinde, serum takıldı hayırlısıyla rabbim kurtarır inş.anlıcanız bu gece bize huzurlu uyku yok dualarınızda bizleride unutmayın olur mu canlar hepinizi çok öptm allah rahatlık versin...
slm kıslar nasıl keyifler,yaa kıslar hiçbiriniz çevresinde iş olanağı yokmu
benim acilen iş bulmam lazım hemde çok acil
canımcım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz....allah hayırlısıyla kurtarsın.ii geceler sakaryamın hatunları nasılsınız ...
slm kıslar nasıl keyifler,yaa kıslar hiçbiriniz çevresinde iş olanağı yokmu
benim acilen iş bulmam lazım hemde çok acil
hayırlı geceler canlar...bu gece kimse uğramamış topiğe..nerdesiniz..yeşilgözlüm yorgun biliyorum eee nede olsa sosyete pazarı yormuştur arkadaşımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?