Sakarya///54

güzel bi buluşma oldu yine... her ne kadar buluştuğumuz mekanı ve servisi beğenmesekte birarada olmamız yeterliydi en azından günün sonunu kentparkta hoş geçirdik,haydeç ablam ve boşverimle tanışmaktan çok memnun oldum hepinizi sevgiler öpüldünüs...

roşum bugün keyifsiz bir günümdü canım...ama ne olursa olsun seni tanımaktan çok mutlu oldum...çok sevecen vede cıvıl cıvılsın...inşallah birdahaki buluşmalara hep neşemiz yerinde olur...boşwer cano..beyazım hadin kopunda gelin birbirinizden.. şu fotoları ekleyin yafff merak ettim..ben köye yetiştim siz nerelerdesiniz..canlar çok güzeldi bu buluşma.ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim....Şeniz

Zor oldu ama geldim.. :lepi:Cano ve beyaz Kraasa gittiler patronu döveceklerrrr...klava:
Arkanızdan fotoğraf çekilmeye çalıştık...Müthiştik.
:roflol:

boşvercm dünya varmış yaa dediğini yaptım,rahat rahat dolanıyorum kk da, sağolasn cnm...
haydin kıslar bi an önce ekleyin şu fotolarıda millet buluşma görsün bea.

boşvercm dünya varmış yaa dediğini yaptım,rahat rahat dolanıyorum kk da, sağolasn cnm...
haydin kıslar bi an önce ekleyin şu fotolarıda millet buluşma görsün bea.

çok sevindim işe yaradığınaaakaydirigubbakcemile5

hanımlar nasılsınız ..çok.güzel bir gündü ..ama benim kötü günüme denk geldi..siz anlarsınızya....herkesi öpüyorum iyki varsınız ..alah rahatlık versin..mirmirmirmir

selam şekerler anca yükledim ben resimleri pc ye
artık sabaha nillyninkileri de alıp siteye eklerim merak edin anacım
bu arada harika bi gün oldu:)

anca kızlardan alabildim pc yi. ama fotolar eklenmemiş olsun bakalım yarın görücez artık.bendeki fotolar güzel değil güneş vurmuş karanlık çıkmış... güzel olanlardan eklerim bende...iyi geceler...kaydirigubbakcemile5

SLM BAYANLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM a.s.SAKARYALIYIM AMA TEKİRDAĞIN HAYRABOLU İLÇESİNDE İŞ NEDENİYLE BULUNUYORUZ....BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM....:1hug:

SLM BAYANLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM a.s.SAKARYALIYIM AMA TEKİRDAĞIN HAYRABOLU İLÇESİNDE İŞ NEDENİYLE BULUNUYORUZ....BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM....:1hug:

hoşgeldin aramıza... inşallah kalıcı olursun.a.s.

günaydın memleketimin sultanları,
zerucm hoşgelmişin cnm,
gününüz güzel geçsin canlara.s.

bekledim bekledim ses yok nillyden,fotografları bekledim ama gelmedi nedsem adsammı bende olanları bilemiyorum...
gün güneşli , çocukları kent parka götürücem resimleri görüp kıskandılar:)
hazırlanıp çıkana kadar ses gelmesse yüklerim bende olanları....

iyi geceler ...ZERU hoşgeldin aramıza..cano ben dün yazmıştım bendeki fotolar çok kötü..buraya koyarsam arkadaşlar istemezler çok karanlık çıkmış sen bence konuyu aç bende birkaç tane ekleyebilirim ancak...CADIARZU

arkadaşım hoş geldin aramıza başımız üstüne nedemek
arkadaşlar buluşma haberine bakın sakarya yine buluştu resimler yüklenmiş ama ben yokumya benim resmimi çeken olmamışmı niili nerelerdesin gı sen çekiyordun çabuk ekran başına

kızlar bugün çokkkkk yorgunum dünde çok keyifsizdim zaten...bugün sarımsak diktim kışlık...sağolsun ortanca kızım bana yardım etti ama çok yoruldum...pc nin başında ölesine bakınıp duruyorum....dünden beri nasılsınız bakalım..dün çok güzel bir gündü herzaman olduğu gibi... keyfim olmasa bile sizlerle olmak beni rahatlattı...

kızlarr fotoğraflarınızı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla hadi atıverin gariiii çatlıcam burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…