güzel bi buluşma oldu yine... her ne kadar buluştuğumuz mekanı ve servisi beğenmesekte birarada olmamız yeterliydi en azından günün sonunu kentparkta hoş geçirdik,haydeç ablam ve boşverimle tanışmaktan çok memnun oldum hepinizi sevgiler öpüldünüs...
roşum bugün keyifsiz bir günümdü canım...ama ne olursa olsun seni tanımaktan çok mutlu oldum...çok sevecen vede cıvıl cıvılsın...inşallah birdahaki buluşmalara hep neşemiz yerinde olur...boşwer cano..beyazım hadin kopunda gelin birbirinizden.. şu fotoları ekleyin yafff merak ettim..ben köye yetiştim siz nerelerdesiniz..canlar çok güzeldi bu buluşma.ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim....Şeniz
boşvercm dünya varmış yaa dediğini yaptım,rahat rahat dolanıyorum kk da, sağolasn cnm...
haydin kıslar bi an önce ekleyin şu fotolarıda millet buluşma görsün bea.
SLM BAYANLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM a.s.SAKARYALIYIM AMA TEKİRDAĞIN HAYRABOLU İLÇESİNDE İŞ NEDENİYLE BULUNUYORUZ....BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM....:1hug:
SLM BAYANLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM a.s.SAKARYALIYIM AMA TEKİRDAĞIN HAYRABOLU İLÇESİNDE İŞ NEDENİYLE BULUNUYORUZ....BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM....:1hug:
kızlarr fotoğraflarınızı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla hadi atıverin gariiii çatlıcam burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?