selam kıslar....fotolarınız süperrrrrr.umarım ilerki buluşmalarda görüşürüz. haydeç ablam kendine dikkat et.valla 15 gündür griple uğraşıyorum.hala atlatamadım.
zeru aramıza hoşgeldin.
hepinizi öpüyorum anacımmmmmm.............
iyi geceler kızlarrrrrrr
buluşma harika geçmişti ardından bir kötü haber aldım annemin evine hırsız girmiş annem ankaraya kardeşime gitmişti yengemle altlı üstlü oturuyorlar iki eve de girilmiş ev darmadağın çekmeceler bir yerde hurçlar boşaltılmış yataklar alt üst edilmiş neyse sözde o akşam yengem bana gelecekti ben onlara gittim Allahtan yengemin yüzüğüyle küpesi sayılmazsa çalınan birşey yok neyse pazar döndüm ve akşama testi yaptım ardından bugün kan testi yarın doktora gidecem daha kesin değil yani ama her iki teste görede hamileyimmmmm
iyi geceler kızlarrrrrrr
buluşma harika geçmişti ardından bir kötü haber aldım annemin evine hırsız girmiş annem ankaraya kardeşime gitmişti yengemle altlı üstlü oturuyorlar iki eve de girilmiş ev darmadağın çekmeceler bir yerde hurçlar boşaltılmış yataklar alt üst edilmiş neyse sözde o akşam yengem bana gelecekti ben onlara gittim Allahtan yengemin yüzüğüyle küpesi sayılmazsa çalınan birşey yok neyse pazar döndüm ve akşama testi yaptım ardından bugün kan testi yarın doktora gidecem daha kesin değil yani ama her iki teste görede hamileyimmmmm
iyi geceler kızlarrrrrrr
iyi geceler kızlarrrrrrr
selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün malum kontrolüm vardı doktor ultrasonla baktı 9 mm çapında çok küçük bişey gördü büyük ihtimalle gebelik başlangıcı burası dedi haftaya daha net belli olacakmışş ama bu hafta geçmez şimdiii hepinize çok teşekkürlerrrr iyiki varsınızzzz:1hug:
haydeç ablam kolay gelsinnnna.s.
selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün malum kontrolüm vardı doktor ultrasonla baktı 9 mm çapında çok küçük bişey gördü büyük ihtimalle gebelik başlangıcı burası dedi haftaya daha net belli olacakmışş ama bu hafta geçmez şimdiii hepinize çok teşekkürlerrrr iyiki varsınızzzz:1hug:
haydeç ablam kolay gelsinnnna.s.
iyi geceler kızlar arkadaşım bu tamam demektir allahım bukadar gösterdiya devamı gelir hayırlı olur inşallah ama bun kutlamamız lazım dimi şaka biyana çok sevindim çooook kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?