Sakarya///54

selam kıslar....fotolarınız süperrrrrr.umarım ilerki buluşmalarda görüşürüz. haydeç ablam kendine dikkat et.valla 15 gündür griple uğraşıyorum.hala atlatamadım.
zeru aramıza hoşgeldin.
hepinizi öpüyorum anacımmmmmm.............

iyi geceler kızlarrrrrrr
buluşma harika geçmişti ardından bir kötü haber aldım annemin evine hırsız girmiş annem ankaraya kardeşime gitmişti yengemle altlı üstlü oturuyorlar iki eve de girilmiş ev darmadağın çekmeceler bir yerde hurçlar boşaltılmış yataklar alt üst edilmiş neyse sözde o akşam yengem bana gelecekti ben onlara gittim Allahtan yengemin yüzüğüyle küpesi sayılmazsa çalınan birşey yok neyse pazar döndüm ve akşama testi yaptım ardından bugün kan testi yarın doktora gidecem daha kesin değil yani ama her iki teste görede hamileyimmmmm

ay inanmıyorum myhopecum ben senin mesajını görmemişim yaa hayırlısı olsun cnm rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş...annen içinde geçmş olsun rabbim başka keder vermesin cnm çok öpüyorum seni kendine ii bak...

geçmiş olsun canım ya.. çalıştığın içinde uzamıştır hastalığın ilaç alda iyleş ..buluşmaya gelmeni çok istedim belkison anlarda yetişir dedim ama nasip değilmiş..inşallah birdahaki buluşmada görüşürüz..

kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir..ben bugün biraz daha iyiyim...bugünde pancar soymaya başlıyorum pekmez için hazırlık yapıcam ..hadi iş yapanlara kolay gelsin banada

iyi akşamlar kız sen hem kötü hemde iyi haber verdin annenlere geçmiş olsun canları sağ olsunda allahım korusunya
ay ay ay allahım inşallah doğrudur çok senvindim şuan tüğlerim diken diken oldu allahım herkese bu mutluluğu taddırsın hayırlısıyla evladını kucağına vermek nasip etsin çok sevindim canım inşallah sonuçlar doğru çıkar hayırlısı olsun

canım ya çok geçmiş olsun..yalnız bu müthiş bir haber...aman kardeşim çok dikkatli ol..kendine çok iyi bak...çok mutlu oldum inan ya ...seneye inşallah bebek mevlüdünde buluşcaz kızlarrrrr

ii akşamlar arkadaşlar ...
haydeç ablacım maşallah iyileşmişte çalışmaya başlamışsın allah daim etsin inş...
tünm arkidişlere hürmetler efeniiiimmmm

günaydın hanımlar..myhope..anene geçmiş olsun senide tebrik edrim canım ..senin adına çok sevindim..aalh hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallh ...herkese selam..hayırlı bir gün geçirmek dileğiyle ..

Annenene geçmiş olsun canım..:Saruboceq:
Ama ben diğer haberle ilgileniyorum.Çok sevindim..Tebriklerrr
:CüvCüv:

myhope
günün haftanın ayınnnnnnnn
en güzel haberi bu
çok ama çokkkk sevindimmm
canım benim yaa
deli gibi gülüyorum kendi kendimee:)
çokk bi sevindirik oldum yani
ne dicemi şaşırdım
kesin ve net haberlerini ulaştır bize
sonrada yapalım bi kutlamaa inşallahhhh

Öncelikle gecmis olsun sonrada tebrikler.Agzim kulaklarimda gülüyorum su an.Inan ki cok sevindim bu habere.Allahim insallah hakkinda en hayirlisini verir.Hemen bebek cizelgesini de kondurmusun bu arada yani.Inan ki cok sevindim.

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün malum kontrolüm vardı doktor ultrasonla baktı 9 mm çapında çok küçük bişey gördü büyük ihtimalle gebelik başlangıcı burası dedi haftaya daha net belli olacakmışş ama bu hafta geçmez şimdiii hepinize çok teşekkürlerrrr iyiki varsınızzzz:1hug:
haydeç ablam kolay gelsinnnna.s.

herkese hayırlı akşamlar....ben geldim hanımlarrr..hihoyyyt
nasılsınız bakalım hemşolarım benim Şeniz
Allah iyilik sağlık versin hepimize ...

iyi geceler kızlar arkadaşım bu tamam demektir allahım bukadar gösterdiya devamı gelir hayırlı olur inşallah ama bun kutlamamız lazım dimi şaka biyana çok sevindim çooook kendine dikkat et

vay vay vay..maşallah allah nazarlardan saklasın...eee artık bi kutlamayı hakettik canım ...bu arada teşekkür ederim..darısı denefin başına...

iyi geceler kızlar arkadaşım bu tamam demektir allahım bukadar gösterdiya devamı gelir hayırlı olur inşallah ama bun kutlamamız lazım dimi şaka biyana çok sevindim çooook kendine dikkat et

he valla kutlamadan olurmu yiğenimiz olacak... bizde bahane arıyoruz değilmi arkadaşım...Şeniz

sevgili ablalarım aynen katılıyorum bunu kutlamalıyız bööle kuru kuru olmaz,ama nasıl sevindim myhope cumun yazısını defalarca okudum hayırlısıyla yeğenimizi kucağımıza alırız inş.hepinize ii geceler kıslar çok yorgunum bütün gün çocuklardı ,temizlikti haşatım çıktı şimdi bizzat kendimin yaptığı pastamı yiyip keyif yapçam valla oohh,hepiniz öpüldünüz sevgiler...

allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh bizeee yeğen geliyooooooooo..........myhopecum canım benim nasıl sevindim anlatamam.allah hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et bol bol dinlen.seni kucak dolusu öpüyorum canım.ha bu arada annene çok geçmiş olsun.allah başka keder vermesin

valla myhopecim sen beni güldürdün yaa bu sinirli sıkıntılı halimden sevince erdirdin yaa rabbimde senin o temiz güzel kalbine göre versin arkadaşım ne güzel bir haber bu böyle rabbim tamammına erdirsin inş.bebek mevlüdünü ben okuyacam ona göre sağda solda hoca aramak yok tamammı tabi malum durumlar olmazsa yinede büyük konuşmamak lazım:)))kız yüklünün duası kabul olur şu buhranlar geçiren arkadaşına dua ette rabbim felaha erdirsin benimde yüzümü güldürsün hayırlı bir iş kapısı açsın inş. hemen bu olaydan kendimede bi pay çıkardım yani :jeyyar:buarada mutlu haberi alınca diğerini es geçmiş oluyoruz kusurumuza bakma anneciğine çok çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın ne kadar doğru bir söz bilemiyorum ama cana geleceğine mala gelsin derler gerçi mal canın yongasıda derler amaan ne bileyim bunalımdayım yaa ona ver saçmalıyorum işte tekrar geçmiş olsun tatlım duayıda unutma öptüm canım:1hug:

haydeç ablacım sen hasta değilmiydin yoksam benmi yanlış hatırlıyorum ee ablacım yatıp dinlensene sen bi gün sarımsak ekiyon bi gün pekmez yapıyon anam ne bu enerji ben bi işten ayrıldım dengem kaydı canım yataktan çıkmak istemiyo surat beş karış dolaşıyom senin maşaallahın var ne güzel valla allah daha çok enerji kuvvat sağlık sıhat versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…