tatlım sakaryadanmı??
Biz hepimiz sakaryadanızzkaydirigubbakcemile5
Sakarya topicindesinsengözlerimebaksanab
kızlar yaprak dökümü bitti ee siz nerdesiniz canım sıkılıyo yaa ooof gelinde azcık iki muhabbet edelimşakkıdı
haydeç ablacım sen hasta değilmiydin yoksam benmi yanlış hatırlıyorum ee ablacım yatıp dinlensene sen bi gün sarımsak ekiyon bi gün pekmez yapıyon anam ne bu enerji ben bi işten ayrıldım dengem kaydı canım yataktan çıkmak istemiyo surat beş karış dolaşıyom senin maşaallahın var ne güzel valla allah daha çok enerji kuvvat sağlık sıhat versin inş.
hala hastayım fıstıkım... ama ne yapayım canım ya..3 gecedir pancar soyuyorum ee yardımcılarımda var ama yükün büyüğü bende canım..yarın akşama biter inşallah.. cumartesi geceside pekmez yapmaya pekmezhaneye gircez. saat 10 da gircez sabah 10 da çıkarız..ama iyleşmeden bu işler başladı..kafamçokkarıştı
geçmiş olsun hemşerim benimŞeniz
inşallah tez zamanda bulursun şifanı ablacım:1hug:
hayırlı akşamlar herkese....a.s.
bugün sakaryadaydım kızlarr
ama iyi bi şekilde gezmek için değil
annemin dayısının kızı vefat etti
onun cenazesine geldimm
çok üzgündüm
allah rahmet eylesin
ay canım ya başınız sağolsun..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
onun cenazesine geldimm
çok üzgündüm
allah rahmet eylesin
onun cenazesine geldimm
çok üzgündüm
allah rahmet eylesin
lifecim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin sizlerede sabırlar ihsan eylesin
hepinize iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben eh işte biraz karışık orta şekerli diyelim yarın mübarek gün dualarınızı eksik etmeyin beraberce dualarda buluşalım yarın öğleden sonra kilere ve bir iki yere daha form doldurmaya gideceğim cuma saati dua edinde birinden biri olsun inş bu gün canocuğumun yanına uğradım canım hastalanmış o haliyle bile evde dinleneceğineyse oda çalışmaya devam ediyor iyiki uğramışım bana çok iyi geldi umarım bende ona iyi gelmişimdir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?