iyi geceler kızlar yine ben geldim bu sıralar pek sık uğrar oldum dimee bilmem siz beni görmekten memnunmusunuz ama ben sizlerle sohbet etmekten çok memnunum hep canım sıkkınken yazıyorum canınızı sıkıyorum şimdide keyfim süper yine bir merhaba diyeyim dedim yarın içinde nedense içimde bir ümit var belkide ondan belkide başka bir şey bilemiyorum yaniii dimee canooooooooooomyerimseniben
hayırlı cumalar hanımlar ..bugünlerde giriyorum.. ama pek yazmak istemiyorum.. canım sıkın kimseninde canını sıkmak istemiyorum.ama sizlerle paylaşmadan edemicem ....doktor menopoza girebiliceğimi..söyledi ve turoitlerim çalışmıyomuş haftaya ultroson verdi ozaman beli olcak kafama takıyorum bunları..ohbe içimi döktüm rahatladım...hayatın gerçeklerinden kaçılmıyor ne kadar istemesekte..umarım sizleri üzmemişimdir ..herkese alah sağlıık versin ..hanımlar sizleri seviyorum.
canım allah sabır versin başınız sağolsun..bugün sakaryadaydım kızlarr
ama iyi bi şekilde gezmek için değil
annemin dayısının kızı vefat etti
onun cenazesine geldimm
çok üzgündüm
allah rahmet eylesin
iyi geceler kızlar yine ben geldim bu sıralar pek sık uğrar oldum dimee bilmem siz beni görmekten memnunmusunuz ama ben sizlerle sohbet etmekten çok memnunum hep canım sıkkınken yazıyorum canınızı sıkıyorum şimdide keyfim süper yine bir merhaba diyeyim dedim yarın içinde nedense içimde bir ümit var belkide ondan belkide başka bir şey bilemiyorum yaniii dimee canooooooooooomyerimseniben
hayırlı cumalar hanımlar ..bugünlerde giriyorum.. ama pek yazmak istemiyorum.. canım sıkın kimseninde canını sıkmak istemiyorum.ama sizlerle paylaşmadan edemicem ....doktor menopoza girebiliceğimi..söyledi ve turoitlerim çalışmıyomuş haftaya ultroson verdi ozaman beli olcak kafama takıyorum bunları..ohbe içimi döktüm rahatladım...hayatın gerçeklerinden kaçılmıyor ne kadar istemesekte..umarım sizleri üzmemişimdir ..herkese alah sağlıık versin ..hanımlar sizleri seviyorum.
şincik benim durumuma gelince bu gün 3 4 yere form doldurup bıraktım bayramda yakın o yüzden umutluyum bekliyorum sizlerinde dualarıyla inş bir hafta içinde ararlar diye ümit ediyorum hayırlısı bakalım rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar öyle değilmi kulunu zor durumda bırakmaz yerimseniben
KIZLAR BEN GELDİMMMMMM:)
EN ÇOK BENİ SEVİYONUS BİLİYOM
GÜMÜŞÜMM HİÇ KAFANA TAKMA DÜZELİR O DURUM
AYHH DERSİN NERDEN DÜZELDİ:d
BEYAZIM NABERRRRRR
YEŞİLGÖZLÜM ABLAM SES VER Bİ KAHKAHINI DUYUR YA
BOŞVERİM NE OLDU SENİN FATURA İŞİ Bİ DESENEEE
HAYDEÇ ABLA KOLAY GELSİN AMA DİKKAT ET KENDİNEEE BIRAK ENİŞTE YAPSIN :)
KISMETSİZ ROŞUMM SELAMLAR HÜRMETLER :)
AYIN EN GÜZEL HABERİNİ VEREN GÜZELL MY HEYCANDAN SESİN GİTTİ NERDESİN
:)
beni hiç saymamışsın aşkolsunsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?