• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

arkadşlar gerçekten çok güzel bir gündü haydeçcimede çok teşekkür ederim bizleri güzel ağırladı arkadşlarımada teşekkür ederim hepisi harika insanlar köy bir başka güzel bayıldım inanki

sağolasın yeşilgözlüm...ne zaman isterseniz kızçelerinle buyrun gelin canım:1hug:klibide unutmuş değilim hani:roflol:

sağolasın yeşilgözlüm...ne zaman isterseniz kızçelerinle buyrun gelin canım:1hug:klibide unutmuş değilim hani:roflol:

haydeçcim çok güzel köyün var içinde sen olunca dahada güzelleşmiş herşey için teşekkür ederim

haydeçcim çok güzel köyün var içinde sen olunca dahada güzelleşmiş herşey için teşekkür ederim

canım benim o senin güzelliğin.. seni bugün tanımama rağmen yıllardır tanışmışız gibi oldum..bende sana sevgilerimi yolluyorum ..her zaman beklerim buyrun gelin canımcım:dance:

tünaydın sakaryam yine çok sıcak bi gündesin maşallah tam deniz havası bi yerlere gitmek istiyoruz ama ailece canımız o kadar sıkkın ki bişey organize edemiyoruz sanki bütün sorunlar sıraya dizilmş her bişi bizi buluyo sakaryamın sıcak insanları dualarınızda bizleri unutmayın olur mu?

merhaba hanımlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum havada bir harika ne yapsak acaba haydeç ablacım yine sanamı gelseklayhayhoytadı damağımda kaldı vallaa.s

tünaydın sakaryam yine çok sıcak bi gündesin maşallah tam deniz havası bi yerlere gitmek istiyoruz ama ailece canımız o kadar sıkkın ki bişey organize edemiyoruz sanki bütün sorunlar sıraya dizilmş her bişi bizi buluyo sakaryamın sıcak insanları dualarınızda bizleri unutmayın olur mu?

canım allahım tez zamanda sıkıntıdan kurtarsın bazen öyle oluyor allahım yardımcınız olsun keşke gelebilseydiniz kısmetsiz kedi gelmeyi çok isdiyordu sizede morel olurdu nasip inşallah birdahakine sevgiler

iyi geceler canlar..ya bizim sayfa yine düşmüş yerlere..bu ne kimsecikler yokmu....benneyaptımki

canım allahım tez zamanda sıkıntıdan kurtarsın bazen öyle oluyor allahım yardımcınız olsun keşke gelebilseydiniz kısmetsiz kedi gelmeyi çok isdiyordu sizede morel olurdu nasip inşallah birdahakine sevgiler

allah razı olsun ablacım inş.atlatılacak bi araya gelebilsek dertleşirdikte buluşma günü bizde kısmetsizle beraberdik sizden bahsettik nasip değilmş moral olurdu da keyfimiz yoktu zaten inş.bi daha bi araya geldğinizde kısmet olursa görüşürüz çok öptm...

selam kızlar nasılsınız bakalım ben çok iyim oğluşum bendede biraz onunla ilgileniyorum bu sebeple pek nete oturamıyorum yarın gidecek artık ondan sonra görüşürük yine hepinizi öpüyorum....

a.s.a.s.muhabbetiniz daim olsun ne güzel kaynaştınız böyle oh buluşmaya gelemiyoruz diye bizide unutmayın emi

selam kızlar nasılsınız bakalım ben çok iyim oğluşum bendede biraz onunla ilgileniyorum bu sebeple pek nete oturamıyorum yarın gidecek artık ondan sonra görüşürük yine hepinizi öpüyorum....
Ohh ne mutlu beyazım oğlunla olmanın tadını çıkar bence.
Bizler nasılsa buralardayız. Buluşma resimleriniz çok güzeldi.
İçim gitti sizleri gördükçe.
Bu arada haydeç abla ne güzel kilo vermiş maşallah diyeyim, bende kimselere görünmeyeyim en iyisi. Bu yaz yaramadı bana iştahım öyle açık ki.....:teytey:

Back
X