kıyamam saanaaaaaaaa:1hug::1hug:Bir eltim bile yoksenağlama
Bana seslenip çağıracak.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam saanaaaaaaaa:1hug::1hug:Bir eltim bile yoksenağlama
Benimde eltim yok.....-tatlicadiarzu-
Ah ahhhsenağlama
Koca olmayınca ; elti hiç olmaz diye düşünüyorum nedense.:roflol:
Bir eltim bile yoksenağlama
üzülme arkadaşım,bis seninde eltin olarıskaydirigubbakcemile3
bendeniz cim sende bi koca bulursun bakarıs eltilik bi durum yoksa seninde eltin olarıs bacım ne üzülüyon kine:roflol:
herkese yeteriz alimallah...
demi eltim eltim biz her tarafa yeteriz alimallahhhdelikafaduldendelikafaduldenüzülme arkadaşım,bis seninde eltin olarıskaydirigubbakcemile3
bendeniz cim sende bi koca bulursun bakarıs eltilik bi durum yoksa seninde eltin olarıs bacım ne üzülüyon kine:roflol:
herkese yeteriz alimallah...
demi eltim eltim biz her tarafa yeteriz alimallahhhdelikafaduldendelikafadulden
cnm ya senin yorumların bana çocuklarımın küçüklüğünü hatırlatıyosenağlama
bende senin gibi bırakıp eğlenmeye gittimmi hiç aklımdan çıkmazdı, bi yerlere gideyim mi gitmeyim mi diye düşünürdüm,evlat hiç bişeye benzemiyo ama çok çabuk büyüyolar uğraşmaktan anlamıyoruz yaa,
allah evladınızla bi ömür sağlıkla yaşamnızı nasip etsin cnm öptm seni ,oğluşunu da mıncıkla benim yerime...Şeniz
bende 6,30gibi ayrıldım centerdan..hakketten kısmet değilmiş..neyse allah büyük görüşürüz elbet..sengözlerimebaksanabslm kızlar.... kısmetsizim cidden öyle dün herkez adacentırdaymışfisfisfis, aslında baya bi dolandım oturdum 8 gibi filme giridm ama nasip değilmiş görüşmek, neyse canım eeeeen yakkkkın zamanda görüşürük inş nedendir bilmiyoruuuum içime öyle doğuyoooor:jeyyar:
bende 6,30gibi ayrıldım centerdan..hakketten kısmet değilmiş..neyse allah büyük görüşürüz elbet..sengözlerimebaksanab
çalıkuşum maşallah de kızallah nazardan korusun.
efekancım tatlım annelik işte..benimki koca sıpa oldu..hala biyere gittimi merak ederim..bizde bebek kalmadı.onun için tekrar tekrar öp bebişini....
günaydın güzeller bugün misafirlerim vaada benim onçüün ,yatmadım evimi temizliyom ,mamalar yapıyom,topic arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5hade çay içmeye bekliyom sizi gelin bakem yamacımakaydirigubbakcemile
hade ben işlere şööle bi daliim öpüldünüsŞeniz