rosumum saka bi yana haklısın dun bayagı usumusum gece ısınamadım kendimide ısıtamadım
ısıtacak adam da yok zate:kedi:
bende boncugumun yanına yattım ısıttı annesini
ahhh yalnızlık ahhhhhhhhh:bbo:
ahhhh ah boncuklarımızda olmasakaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rosumum saka bi yana haklısın dun bayagı usumusum gece ısınamadım kendimide ısıtamadım
ısıtacak adam da yok zate:kedi:
bende boncugumun yanına yattım ısıttı annesini
ahhh yalnızlık ahhhhhhhhh:bbo:
yawrimmm sogukta gece usuyom yatakta ondan seyettimm zarrr baska bi niyetim yok idisırnaşık şey
kesin sooktan caanım ,ona ne şüpheesositososito
canoya dün gittim canım şevval hanımın malzemelerini oracıktan aldım sağolsun arkidişim çok yardımcı oldu banaŞeniz başka hengi iş vardı gülüm şey edemedim ben onufisfisfis
o is dedıgım sewwalın ısı ıdı gulum
hallattik hallettik şincik onları etiketlicem teeek tek sonrabi duş alıcam akşama arkadaşımın kınası var oraya gidecem bugün güzel bi gün yaa her günümüz böyle olsun inş neysem ben kaçar öptüm hepiniziŞeniz
eferim saaa.yha kıslar mıdem agrıooo ne yapsam fıkrı olan warmı
ac karnına nescafe ıcmemın kessınlıkle agrı ıle bı ılgısının oldugunu sanmıom tebııı:kedi:
ah eltim dimikıs..bizim kıslar heç üzmezler analarını..:roflol:aah beyazım ah sen daa dur bugünleri arıcan,
artık banada öle geliyoki her gün, geçen günleri arıyacaz,
dertleri büyüyomuş gerçekten de:sinifsinif:
gözün aydın ablam..sen demek kardeşcağınızı öslemişin..yerimsenibencumanız mubarek olsun arkadaşlar...ya bayadır gümüşüm ve yeşligözlüm yine yok ya...nasılsınız bakalım..valla sohbet koyu...yetişememişim...benimde ankara dan kardeşim geldi çok mutluyum çok 3 yıldır görüşememiştik..bana çok iyi geldi.dünkü sıkıntım sevinme olarak çıktı canlar...:lepi:
cumanız mubarek olsun arkadaşlar...ya bayadır gümüşüm ve yeşligözlüm yine yok ya...nasılsınız bakalım..valla sohbet koyu...yetişememişim...benimde ankara dan kardeşim geldi çok mutluyum çok 3 yıldır görüşememiştik..bana çok iyi geldi.dünkü sıkıntım sevinme olarak çıktı canlar...:lepi:
iyiyim canım sağol...
çok kafee içme selülit neyn yapar diyolar:)
saol canım bekliyorumslm tubis bu konuda cano yardım eder sana sanırım