• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

rosumum saka bi yana haklısın dun bayagı usumusum gece ısınamadım kendimide ısıtamadım
ısıtacak adam da yok zate:kedi:
bende boncugumun yanına yattım ısıttı annesini
ahhh yalnızlık ahhhhhhhhh:bbo:

ahhhh ah boncuklarımızda olmasakaydirigubbakcemile3

o is dedıgım sewwalın ısı ıdı gulum

hallattik hallettik şincik onları etiketlicem teeek tek sonrabi duş alıcam akşama arkadaşımın kınası var oraya gidecem bugün güzel bi gün yaa her günümüz böyle olsun inş neysem ben kaçar öptüm hepiniziŞeniz

hallattik hallettik şincik onları etiketlicem teeek tek sonrabi duş alıcam akşama arkadaşımın kınası var oraya gidecem bugün güzel bi gün yaa her günümüz böyle olsun inş neysem ben kaçar öptüm hepiniziŞeniz

ohh ohh ne gusel darısı basımıza beyazım

yha kıslar mıdem agrıooo ne yapsam fıkrı olan warmı
ac karnına nescafe ıcmemın kessınlıkle agrı ıle bı ılgısının oldugunu sanmıom tebııı:kedi:
eferim saaa.:delphin:sen üşüt üstünede açkarnına fescafe iç..:olmaz:ılık süt iyigelebilir bu arada
aah beyazım ah sen daa dur bugünleri arıcan,
artık banada öle geliyoki her gün, geçen günleri arıyacaz,
dertleri büyüyomuş gerçekten de:sinifsinif:
ah eltim dimikıs..bizim kıslar heç üzmezler analarını..:roflol:
ah beyazım küçükken sadece nazlanıyolar.büyüdükerinde aynen kötükadın müzeyyen oluyosunkaydirigubbakcemile3

cumanız mubarek olsun arkadaşlar...ya bayadır gümüşüm ve yeşligözlüm yine yok ya...nasılsınız bakalım..valla sohbet koyu...yetişememişim...benimde ankara dan kardeşim geldi çok mutluyum çok 3 yıldır görüşememiştik..bana çok iyi geldi.dünkü sıkıntım sevinme olarak çıktı canlar...:lepi:

panterim geçmiş olsun canımmmmm:nazar:
haydeç ablam gözün aydınnn:1hug:

cumanız mubarek olsun arkadaşlar...ya bayadır gümüşüm ve yeşligözlüm yine yok ya...nasılsınız bakalım..valla sohbet koyu...yetişememişim...benimde ankara dan kardeşim geldi çok mutluyum çok 3 yıldır görüşememiştik..bana çok iyi geldi.dünkü sıkıntım sevinme olarak çıktı canlar...:lepi:
gözün aydın ablam..sen demek kardeşcağınızı öslemişin..yerimseniben

ooh sefan olsun ablam,gözün aydın olsun ,kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
işte her şerde bi hayır vardır diye buna denir,(çok alim gördüm kendümü):kedi:

myhopem, nassın,bebiş napii,:ecrin_bebek:
ona yazın hediye almıştım,hemen geliciimdim yaa,soran olsaa:utangac:
ay hediye küçüldü bilin mi,şimdi yeni alıciim bi arakaydirigubbakcemile

hayırlı cumalar kızlar,bi bakem dedim
üşütenler hastalar ,sefgilisinden ayrı düşenler,çocugundan dert yananlar
allah hepiciğinizin iyiliğini versin:)

haydecım gozun aydınkaydirigubbakcemile5 ben o duyguyu hecc yasayamıcam yazık banaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile4
pisicim dogru dionnn ama ben kayfe manyagıyım naapam :kahve:
myhope tsk balım boregim
canom senin saglıgın iidir insallah gulummmm:nazar:

kızlar selamlar sorum olacak size ben sakaryaya 1,5 ay oldu taşınalı hamileyim adatıpa gidiyorum ama güvenemiyorum doğumda doğumevi daha iyi diyolar ne yapacağımı şaşırddım adatıptaki doktorumdan şimdilik memnunum ama bileiyorum okadar hastane var herkes başka bişey diyo duymak istemiyorum ama insan yine de kafasına takıyo yardımcı olursanız çok mutlu olurum

tubacım adatıpta kime gittiğin önemli..ama doğumevi gerçekten daha iyi.zaten bütün hastanlerde (allah korusun) sorun olduğu zaman doğumevine yönlendiriyorlar..

Back
X