- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
- Konu Sahibi superkaliflower
-
Merhaba canım Turgay bey araştırma hastanesinde mi ? hangi doktorlara çıkmıştın ? ben de birçok doktor değiştirdim şimdi adatıpta deniz hanıma gidiyorum çok memnunum positif enerjisinden :) geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ikinci klomen kullanışımdı bu ay tekrar başladık 6 ya kadar hakkımız olduğunu söyledi doktor hayırlısı olsun inşallahMerhaba;
Sakaryada bir çok doktor değiştirdim.7. doktor olarak en sonunda Turgay bey ile tanıştım.Tamamiyle kendinizi ona teslim edebilirsiniz.Çok güleryüzlü ve ekibi harika yanında asistanlığını yapan bayanlar bir anne şevkati ile size yaklaşıyorlar o kadar sıcak bir ilgi gerçekten.1 yıldır bebek istiyoruz fakat bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. Bugun kontrole gittiğimde yumurtalar çatlamıştı ve bana hamilelik oluştu ise koruyucu ilaçlar verdi progestean + aspirin + zinco -C + estrofem +folidoce
Bugün itibari ile kullanmaya başladım
Sakaryada yaşayan herkese şiddetle Turgay Beyi öneriyorum.Biraz kalabalık ama ilgide bir azalma mevcut değil.
Çatlatma iğnesini bile kendisi vurdu.Birçok doktora gittim az daha yanlış tedavilerin kurbanı oluyordum.Eşimde de bende de bir problem yok tüm testlerim yapıldı.rahim filminden ayrıntılı hormon kan tahlili eşiminde spermografisi oldukça iyi fakat 1 yıldır olmuyor.İnşallah Turgay Bey ve ekibi ile mutlu sona ulaşacağımı hissediyorum.Tüm özel hastanelere gittim ama Turgay Bey in verdiği güveni kimsede göremedim.Umarım benım yaşadığım çaresizliği yaşayan birileri var ise onlara az da olsa yardımım dokunmuştur.
canım ben hsg çekilmedim eşim de tahlil vermedi sadece hormon taramam yapıldı güzelce haşimato da orda çıktı zaten sonra bikaç ay klomen deneyelim hsg çekilirim dedim cesaretimi toparlayamadım bi türlü derken ikinci klomen kullandığım ay ağustosta hamile kaldım ancak 15 eylülde düşük yaptım dediğim gibi hsg ye gerek kalmadı eşimin testi de şuan için gerekmiyor klomene devam ediyorum dün başladım yine içmeye diğer aşamalara klomeni 6 ay kullandıktan sonra geçicem yumurtam gelişiyor birinde 3 birinde 4 tane oluştu doktorum klomenden sonuç alamazsak famera + iğne şeklinde yumurta geliştiririz dedi aşılama da sonraki aşamalar adım adım gidiyorum sen ne aşamalardan geçtin ?bende 2 yıllık evliyim son 14 aydır deniyoruz.ilk 6 ay korunmuştuk ama sonra ben bıraktım bizimde olmuyor belkide hala zamanı değil.şu anda ne aşamadasın tüp bebek veya aşılama denedin mi veya öyle bir niyetin var mı.?
canım naptın progesteron testi yaptırdın mı son durumun nedir ? ben dün doktora gittim düşükten sonra 12. gündü sağda 11 12 mm iki yumurta vardı düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktorum perşembe tekrar gidicem aslında çarşamba çağırdı ama perşembe müsait olurum işten dolayıKlomen direk hormon olduğu için merak etme kalınlaşır canım ayrıca çok ileri seviyede bir düşük değildi anladığım kadarı ile o yüzden için rahat ve ferah tut ..benim yumurtalarım çatladı acaba kendım kan tahlılı mı vereyim kaçıncı gün verilir ki ? Doktorum dün baktı yumurtalar çatlamış kaybolmuş dedi şimdi durum ne bilmiyorum ama daha fazlada bişiler yapmamak akışına bırakmak gerek bazen o kadar çok forum geziyprum ki aklıma takıyorum başkalarının problemini acaba mı diye akışına bırak doktoruna bu süreçte güveniyorsan önce Allaha sonra doktoruna ve kendi içini ferah tut neleri var rahmi olmayan yumurtalıkları olmayan kanser olan şükretmek lazım Allah yazdıysa olur
canım naptın progesteron testi yaptırdın mı son durumun nedir ? ben dün doktora gittim düşükten sonra 12. gündü sağda 11 12 mm iki yumurta vardı düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktorum perşembe tekrar gidicem aslında çarşamba çağırdı ama perşembe müsait olurum işten dolayı
yok canım rahim için bişey vermedi zaten genelde çatlatma iğnesi olduğum zaman rahim 8 8,5 mm falan oluyor gebeliğe uygun diyor her seferinde rahmi ölçüyo sanırım gerek görürse verecektir ben de geçen ay hamile kaldığımda çok takmamıştım progesteron testi yaptırana kadar o güzel çıkınca heyecan başlamıştı bide kendimde bi gariplik hissediyodum sık idrara çıkma aşırı susama uyku hali vardı üzerimde inşallah olmuştur canım çok yaklaştın sonuca güzel haberler ver inşallahyok canım ben hiçbirşey yaptırmadım.yaptırmayı da dşünmüyorum test de yapmadım 10.gün bugün iğneden sonraki hem korkuyorum gerçekle yüzleşmekten hemde akışına bırakıp hersey normalmiş gibi davranmaya çalışıyorum kendimce.
sanki umursamazsam olacakmış gibi.o yüzden vazgeçtim çünkü bişeyi ne kadar istersen o kadar zaman olmuyor
senin doktorun deniz hn dı değil mi hangi ilaçları verdi sana rahmi güçlendirmek veya kalınlaştırmak için takviye verdi mi
aynı dediğin gibi olmuştum canım kasıklarım garip bi sertti ve diğer dediklerin yani garip hissediyodum kendimi gerçekten benim dün 12. gündü işte 11 12 mm iki tane yumurta vardı tabi düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktorum perşembe tekrar gidicem bakalım inşallah büyürler canıminş canım ebnde de aşırı uyku yorgunluk bitkinlik ve uyku hali var ama ilaçların da etkisi var bu pregestan denilen ilaç yapıyormuş ama idrara cidden çok çıktığımı fark ediyorum .birde sabahları midem bulanıyo ama böyle ağrılı her sabah midem kötü uyanıyorum yani normalde de olur ama bu ara bi garip kasık ağrım ve sanki ağırlık var kasıklarımda bilemedim..
senin kaçıncı günün şu an sen ne durumdasın inş ikimizde bu ay güzel haber alırız.sakaryaya iki bebiş gelir aynı anda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?