- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi superkaliflower
-
malesef kullanıyorum canım hamileliği öğrenince azalttım hatta içmemeye başlamıştım şimdi de az devam ediyorum hafif bişey alıyorum kendimi kandırayım diye içmesem migren tuttuğu oluyor inşallah bırakırımyumurta kaliteli olsunda geç gelişmesi bir iki gün olabilir yani makine değiliz sonuçta merak etme 10-11 mm olamsı bile düşün kimyasal gebellik dedın ondan sonrası için çok da güzel bir ilerleme ayrıca dememki hamile kalabiliyormuşsun
sigara falan kullanıyor musun?
Evet canım işte hiç gitmemiş gibi geliyo tekrar işyerinde artık mekik dokuyodum hissettim bi gariplik olduğunu en son arkadaşıma çok kilo aldım goguslerimde çatlak olmaya başladı galiba demiştim meğer hamilelikte damar belirginlesiyomus bende de olmuş umarım hicbiseye gerek kalmaz bebeğin seninledir canımbende de aşırı idrara çıkma var mesela sabah 6.30 da kalkıp progestan fitili kullanıyorum vajinadan koşa koşa wc ye gidiyorum sonra yatıp saat 07.15 de işe gitmek için kalkıyorum sanki hiç gitmemişim gibi ama işte umutlanmak da istemiyorum hep en kötüsünü düşünmeye sevk ediyor artık beynim .. bakalım bu ayda adet olursam turgay bey ile konusucam ya bir ay daha klomen yada aşılama diyeceğim.forumlarda okuyorum yok dna teslerı kan pıhtılaşması polip her okudugumda etkılenıyorum acaba öylemidir böylemidir. rabbim inş kısa sürede bize de nasip etsin canım.bu arada kımyasak gebelik sonrası hamıle kalmak daha kolay olduğunu duydum inş bu ay güzel haberleri alırız:)
Evet canım en önemlisi o sağlıklı bebekler nasip etsin düşük yapmak kötü psikolojiCNM benim göğüslerimde o şekilde bir belirti yok ama ağrı var artık pazartesiye kadar bekleyip kan tahlili mi yaptırsam diyorum pazartesi 16.günü olacak inş canım Allah gönlümüzdekini en sağlıklı bir şekilde nasip eder
Canın test yapsan aslında böyle endişeli beklemen de iyi değil öğrenirsin ona göre hareket edersin bebiş varsa belki takviye vitamin bişey gerekecektir öğren kurtul canım bence bi değişiklik farkediyo musun ben garip hissediyodum mesela bişeyler var sanki gibi olmuştum idrara sık çıkma iştahım açıldı çok susadım bide hep adet olmuşum gibi kontrol ettim sadece beya akıntı geliyodu bayağı yoğun bunlardan var mı hiç herkesin aynı olmaz tabiçok sevindim süper haydi hayırlısı olur canım inşallah hem böyle olunca ikiz gebelik riski de yüksek değil mi?
canım benim iğneden sonraki 16. günüm..normalde adet günüm çarşamba gösteriyor takvim ama bazen 1-2 gün önce olabiliyorum yani böyle olursa bugün yarın adet olabilirim.
geçen ay sadece çatlatma iğnsi kullanmıştık.o zaman iğnenin 13.günü adet oldum umutlanmak da istemiyorum açıkcası çok korkuyorum bakalım stres içinde bekliyorum
Canın test yapsan aslında böyle endişeli beklemen de iyi değil öğrenirsin ona göre hareket edersin bebiş varsa belki takviye vitamin bişey gerekecektir öğren kurtul canım bence bi değişiklik farkediyo musun ben garip hissediyodum mesela bişeyler var sanki gibi olmuştum idrara sık çıkma iştahım açıldı çok susadım bide hep adet olmuşum gibi kontrol ettim sadece beya akıntı geliyodu bayağı yoğun bunlardan var mı hiç herkesin aynı olmaz tabi
Catlamissa olmaz canım kist catlamayan yumurtadan oluyo yani belirtilerine bakarsak inşallah geliyo güzel haber canım bencecanım bendeki belirti iğneden sonra kasık ağrılarım çoktu ve batmalar fazlaydı ve şimdlerde ehr an adet olacakmışım gibi bir baskı var. beyaz akıntım var su gibi ve idrara sık çıkıyorum.. iştahım ne çok acıldı ne cok kapandı pek aşırı diyemem.göğüslerim şu 4 gündür acıyor.ve hep yatmak istiorum halsizim diyebilrim.bilmiyorum test yaparsam çok korkuyorum yani hiç gücüm yok bugunde bekleyeceğim çünkü adetimin bugün yarın veya çarşamba gelebilir.
canım birşey sorucam msela doktor bakmıstı evet çatlamıs yumurtaların dedi.bişey görünmüyordu şuu anda kist oluşma ihtimali olur mu yani? bebek yoksa da kist gecıkmesı de olur mu ? kist olmasından da korkuyorum
Tamam canım bekliyorum güzel haberleri inşallah çok stres yapma o bile zarar bebeğe tam tutunma dönemi çok rahat olman lazım ben yarı buraliyim akrabalarım var buraya evliyim burda çalışıyorum ailem Düzce de ama sen buralı misin ?amin canım benım inşallah ilk sana yazacağım alırsam güzel haberi benimde iki yumurtam vardı ..inş ikimiz içinde hayırlı olur sende beni bilgilendir mutlaka neler olacak ..inş rabbim isteyen herkese nasip eder ..sen buralı mısın yoksa buraya mı evlendin canım?
Tamam canım bekliyorum güzel haberleri inşallah çok stres yapma o bile zarar bebeğe tam tutunma dönemi çok rahat olman lazım ben yarı buraliyim akrabalarım var buraya evliyim burda çalışıyorum ailem Düzce de ama sen buralı misin ?
Ben 16 aylık evliyim yılbaşından beri bebek düşünüyoruz işte ikinci klomende kimyasal gebelik oldu üçüncüyü deniyorum bence içine sinen bi doktor bununla devam et derim doktorun enerjisi çok önemli ben de gezdim bi sürü doktor burda ama suankinden çok memnunum rahat hissediyorum ne tavsiye ederse onu yaparım diyorum artıkyok canım ist den geldim eşim buralı benim ailem ist de ..kaç yıllk evlisin ve ne kadardır olmuyor.14 ay oldu bizim ..artık hangi doktora gideceiğiimi şaşırmıştım burda.sence aşılama yaptırırsam burada mı yaptırayım ist de mi?
Yani açıkçası ilişki yerine bi kere kendileri gönderiyor spermi yıkanıyor iyileri falan diyolar ama pek de inanmıyorum ona çünkü erkek veriyo hemen sicagiyla bozulmadan yapılıyo işlem herkes öyle anlatıyor o arada ne secilebiliyor ki ama denenmeli tabi aşama aşama gitmeli klomen yerine famera kullanabilirsin sabırla bikaç ay böyle denemeni tavsiye ederim ben ilk ay aynı senin gibi heyecan panik zor getirdim sonunu ikinci de daha sakindim artık bikaç ay göze almışken oldu düştü ama beni çok yipratmadi sağlıklısı nasip olacağı içindirsen klomene erken başlamısnı ne güzel ah bilseydım bende ben daha bu ay başladım.ama işte insan işin içine girmeden ne olduğunu ne olacağını bilemiyorsun.hesap edemiyorsun.turgay beyden çok memnunum yanındakiler kendisi enerjisi yüksek
ist de bir prof var ona gitmiştim en başlarda acaba diyorum aşılama orda mı yaptırsam .. aşılamada da çok farklı değil klomen + catlatma ıgnesınden dıyorlar ama sence dogru mu ihtimali çok yükseltmiyor deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?