Doğuma Hazırlık SAKARYA 'lı anneler hamişlerr burayaa....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatmus54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
7
0
36
Sakarya
sakarya'da oturup hangi dr gidiyorsunuz arkadaşlar ve detaylı ultrasona giren varmı??? varsa nerde ve ne kadar tavsiyelerinizi bekliyorum çok kararsız kaldım lütfen yardımmmmm...:)

sakarya'da oturup hangi dr gidiyorsunuz arkadaşlar ve detaylı ultrasona giren varmı??? varsa nerde ve ne kadar tavsiyelerinizi bekliyorum çok kararsız kaldım lütfen yardımmmmm...:)

Ben de Sakarya'ya yeni taşındım.Sakaryalıyım ama İzmitte oturuyordum ve orda çok iyi bir dr um vardı.Burda baya bir bocaladım.Henüz kendime bana uygun bir dr bulamadım.Ada Tıp ta Sadık bey e gittim 2 kez ama içime sinmedi pek.En son da Altınovada Sami Kemik e gittim o daha iyiydi ama yine de tam kararımı vermiş değilim.Detaylı ultrasona da henüz girmedim.
Sen hangi dr a gidiyorsun canım ve memnun musun ?

selam kızlar benim 2. gebeliğim aslında 1. gebelikten ve doğumumdan sonra adapazarında bir daha doğurmayacam dedim ama
şimdide evimin arkasındaki altınova hastanesi mesafe açısından cazip gelince orayı bi deneyim dedim.
şimdi deneyimlerimi paylaşayım
kızımın doktoru hamiyet bekçi süper ötesi bir doktor çok çok çok ilgili şimdi korucuk araştırmada eğer bileğinize güveniyorsanız randevu kapın derim ben giderken özel mua
yenehanesi vardı oraya gidiyordum aynı zamanda hastanedeydi .
doğumumu kadın doğumda yaptım 28 dikişle hastaneden yamula yamula çıktım ve bana attıkları ipler 45 gün erimedi 45 gün oturamadım
en sonunda hamiyet hanım dikişlerimi aldı ve feraha erdim...şimdi kuzum 5 yaşında
gelelim bu güne
1 aylık hamileyim
altınova hastanesinde şenol şafak a gittim tipik devlet hastanesi ilgisi ve ezberlemiş lafları sayıyor.
diyorum ya evime çok yakın kızım olunca gidip gelmemek için seçtim bu doktoru.
haftaya kadın doğum da öznur erene randevu aldım
ondan sonraki hafta hamiyete gidecem
birde sosyete bir doktor olan kızıl saçlı güzel beyhekim hastanesindeki eda hanım var onuda deneyim diyorum
tecrübelerimi size yazacam kızlar sizinde olursa bende bekliyorum
çok çok öptüm hepiniziii

adatıp ı bırakın yaaa
ne kadar yaşlı emeklisi gelmiş adam varsa hepsi ortak olmuş hastaneye
emekliliklerini geçiriyor
sadık,sevgi hepsi bir sevgi hanım bana kızken bir hap vermişti meğerse hormon ilacıymış
eczacı ben sana bu hapı vermem deyince soluğu sevgi hanımın yanında almıştım bana dediği: ayy kusura bakma kafam çok karışıktı o gün ben sana başka vereyim
dedi. bende çıktım gittim bi dahada kimseye tavsiye etmem

bende sakarya hendekten cnm dr konusunda çok araştırma yaptım ve çevremde çoğu kişi altınovada şenol beye gidiyordu bende 5 haftalıkken gittim ve hala şenol beye devam ediyorum şuan 21 haftalık olduk prensesimle.. dr bey detaylı ultrason konusunda bişi demedi ama ben girmek istiyorum kızımı görmek istiyorum ...:) o yüzden girenler varsa tecrüelerini paylaşsınlar güzeell hamişler..:)

ben izmit caddesinde samarda detaylı ultrason yaptırmıştım güzel ama yani çokta para harcanacak bişey diiil derim
sadece benim fikrim

yaa evet bazı yerlerde fiyatlar çok uçuk gerçekten kadın doğumda ücretsizmiş ama aradım dr. yönlendirmeden dr istemeden yapmıyolarmış ordada kararsız kaldım bende şimdii..

yaa evet bazı yerlerde fiyatlar çok uçuk gerçekten kadın doğumda ücretsizmiş ama aradım dr. yönlendirmeden dr istemeden yapmıyolarmış ordada kararsız kaldım bende şimdii..

fşyatlar hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası canım.benim de yarın doğum evinde randevum var.bakalım dr isticek mi detaylı ultrason

canım nasıl geçti randevu istedimi detaylı ultrason muayneden sonra bilgilendir bizide kime gidiyosun doğum evinde ?

Merhaba canım.Muayene fena değildi yani tabi özel hastanelerle kıyaslanamaz ama 2 dk fln baktı ultrasonda dr :)
Sonra sordu detaylı ultrasona girdin mi diye hayır dedim.Kendi gönderdi beni.sonra orda bakıldı incelendi ,ordaki daha uzun sürdü.Herşey normalmiş işte organları,kalbi,damarları fln. Maşallah tosunuma 455 gram olmuş yerim ben onu,1 haftada 100 gram almış miniğim

Bir de söylemeyi unutmuşum canım detaylı da sen göremiyorsun bebeğini,öyle çook heyecanlanma.Yani özelde yaptırsan görürsün tabi de devlette ancak dr inceliyor işte.

hadi yaa o neymiş ölee nie göstermiyolar bebeğimizi ısrar etseydin bende görücem die ainen özellerde cd resim filan veriyolar bakalım hala araştırma içerisindeyim..

hadi yaa o neymiş ölee nie göstermiyolar bebeğimizi ısrar etseydin bende görücem die ainen özellerde cd resim filan veriyolar bakalım hala araştırma içerisindeyim..

Canım benim hiç öyle bir girişimde bulunup da kendimi üzmeyeyim dedim açıkçası.Çünkü alıcağım cevap malum :)

hamileliğimin 7. ayı ben de hep şenol şafak'a gittim. bana hiç vitamin kan hapı falan vermedi.ben artık kansızlıktan baygınlıklar geciriyodum da sağlık ocağında verdiler kan hapı. dün de kontrol vardı ben ve eşime dakikalarca hac ve ümre macerasını anlattı benim sorularıma sıra gelincede sıradaki hasta bekliyo falan dedi bi daha da gitmicem cok fazla kaderci...

hadi yaa ciddiimisin cnm bende en başından beri ona gidiyorum ama folik asitimi şuanda kan hapımı verdi 2. kutu hatta böyle olumsuz şeyler duyunca şaşırdım pek kendi hayatından bişi anlatmaz gibi görünüyo sanki

arkadaşlar ben 4+4 üm bugün itibari ile perşembe günü sami kemiğe gidicem ilk kez olmazsa neşe hanıma gitmeyi düşünüyorum sami beye gden varmı kızlar

Yahu benimde şimdi kafam karıştı bende 22 haftalık gebeyim Sadık Akbıyıklıya gidiyorum .. Çok büyük bir memnuniyetim yok ama bir rahatsızlığımda yoktu .. Yorumları okuyuncaya kadar .. Ne zaman gitsem bebeğime bakıp 1 dk çok güzel deyip gönderdi hep beni ben bir sürü şeyi merak ediyorum oysaki ama sakaryada da daha iyi bir doktor duymadım hiç açıkçası :44:

Canım ben de birkaç kez giittim Sadık beye.her seferinde çok güzel çok güzel diyip gönderiyor.bir-iki ark.vardı ona giden onlar da bıraktı bu yüzden.ben de gönlüme göre çok aradım ama en sonunda Sami bey de karar kıldım.sen de bir git görceksin farkı

Aynen benimde en büyük derdim bu .. Ama öyle pat diye de bırakmak istemiyorum Sadık beyi tutmamın en büyük sebebi normal doğum yanlısı .. Bakalım bir daha ki kontrole gideceğim zaman konuşmaya çalışacağım ama tekrar aynı sorun olursa bırakırım artık ne yapayım

slm fatmus54; nnaptın şenol beye devammı?ben bugun uzun aradan sora gittim tekrar,38.haftadayım zaten.altınovada dogum yapmaya karar verdiğim için gittim oraya. sen napacaksın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…