Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.. ben de şuan Konak’ta İlknur hanıma gidiyorum doktordan memnunum ama hastane hakkında hiç iyi şeyler duymadığım için çok kararsızım sizin doktorunuz kimdi? Birde anestezi konusunda hep kötü şeyler duydum.. bizde hayırlısıyla sonuna gelebiliriz inşallah

Yani bana anlattıkları bu hemde 2 ay önce doğum yapan arkadaşım anlattı çok korktum çok kararsızım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Remzi erene gittim ben.ama arkadaslarım da hep dogum yaptı sikayet eden duymadım.beyhekimde sünnet olan bi cocuk anestezi hatası yuzunden hayatını kaybetmisti.acaba onunla mı karıstırdınız?hakkınızda hayırlısı,saglıkla kucagnızj alırsınız umarım

Yok onu duymamıştım ilk kez duydum. Sezeryanda hissedenlerle konuştum genelde hastane açıldığı ilk yıllar.. sağolun inşallah bizde görürüz o günleri...

Yok onu duymamıştım ilk kez duydum. Sezeryanda hissedenlerle konuştum genelde hastane açıldığı ilk yıllar.. sağolun inşallah bizde görürüz o günleri...
Yok artık eyvah ameliyat sırasında korktm ben de acıkcası,ilk kez narkoz alcaktm.yavaş yavaş uyusuyosunuz.bebek dogdu,ameliyat bitti öyle garip bi hiski ayakları göruyosunuz ama taş gibi agır.odaya cıktım iki saat sonra acılmaya basladı

merhaba konakta doktor gece doğum olursa geliyor mu? yoksa nöbetçi doktor mu giriyor doğuma?

merhaba konakta doktor gece doğum olursa geliyor mu? yoksa nöbetçi doktor mu giriyor doğuma?
Benim bildigim geliyor ama mesela normal dogumsa hazırlık süresinde gelip sizinle beklemeyebilir ebe ilgilenir.dogum anına geliyor

Benim de doktorum yeşim darol çok memnunum, gebelikten öncede kontroller için ona gitmiştim, fakat konak hastanesinde anestezi uzmanı eksikliği olduğunu duydum ilk doğumum çok zor ve bende psikolojik travma yaratan bir normal doğumdu, ikinciyi sezeryan istiyorum zaten yaş da +35 oldu ama bu anestezi söylentilerinden de çok korkuyorum

yeşim darol u çok seviyorum sadece smear testine gitmiştim kendisi devlet hastanesindeyken.eli çok hafif kadının,ılıman bi insan.şimdi medar a geçtiği için spirali ona taktıramıcam malesef çünkü 500lira ücret.çok geldi bana,devlet hastanesinde de kime güvencem bilmiyorum tanıdıklarımın hepsi özele geçti

İkinci dogumumu Bülent duran ayaptim profesör olduğu için biraz pahalı muayene ücretleri ama değer çünkü güvenilir ellerde olduğunuzu biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…