Konakta dogum yaparsam devamını anlatcaktım.öncelikle öyle kagtlar imzalatıyolarki mahkeme yolu cok ugrastırcak,o kısımdan vazgectim.sgk ya sikayet etmicegme dair kagıt imzalattılar ne sacma di mi!
Spinal anestezi ile dogum yaptım.artık uzmanın becerisinden mi bilmiyorum cok siddetli bi agrım olmadı.hemsireler ilgili,odalar rahat.refakatci saati yok gun icinde serbest.akşam 22:00 en son ziyaret
Bir iki defa bez veriyolar size cok lazım olmayabilir bu yuzden
İlk hafta icerisinde cocugun muayenesi ucretsiz.tabi 15tl katkı payını almayi ihwal etmediler,sasırdim mi hayır:))
Cocuk doktoruna gittigimde ciddi sarılıgı vardı oglumun,kan testi yaptirmstim 14tü degeri.ısık tedavisine gerek duymadı ama iki aydır da atlatamıyoruz halen sarılık.beyinde kalıcı hasar birakabiliyor bu durumda özel hastane sanırım orda bedava tedavi yapılmasın diye sarılıgı düşük demislerdi ya da laf söz gelmesin diye
Bu konuda dogumevine gúvenin derim,cok guzel kan ve idrar tahlili yapilıyor.behiye hanım iyi dogumevinde,kònakta cocuk doktoru ümit bey,yenikentte de erbil sak iyi(ben ona göturuyorum)
Simdilik aklıma gelen bunlar.bir de göz muayenesi öneriliyor ilk ay.yenikentte özcan bey cok iyi,alıskın cocuklara.gözhastalıklarndan muayene alıyosunuz hatta mesai dışı saat bulursanız harika,hastane tenha,rahat oluyo