Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

merhaba, şimdiden hayırlı olsun inşaAllah, acaba reyhan hanım gece doğumlara geliyor mu? bilginiz var mı?

Bende 27 haftalık hamileyim ve gebeliğimin başından beri Filiz Dursuna gidiyorum konak hastanesindeydi şuanda adatıp hastanesine geçti.. Ablamda konak hastanesinde tesadüfen doğumu onunla yapmıştı ve çok ılımlı motive edici ilgili bir doktor. Nasip olursa doğumumu da onunla yapmak istiyorum

Özel hastanelerde sezeryan fiyatı hakkında bilginiz var mı peki?

25 aralik konak hastahanesinde sezeryan dogum yaptim 1800
Ocak itibariyle 2000₺ oldu Konak hastanesinde bende 10gün önce yaptım
Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Bende konak hastahanesine doğum yapmayı düşünüyorum da. Hastahane ile ilgili son zamanlarda bazı şikayetler duyuyorum. Siz memnun kaldınız mı? Doktorunuz olsun ebeler olsun hastahane genel ortamı olsun. Tavsiye eder misiniz?

Hangi hastanede doğum yaptiniz
Hangi hastahanede doğum yaptınız?

ceabınız iin teşekkür ederim. Bende kendisine iki defa göründüm pek bi ilgisizdi. Randevularımın ikiside 5 dakikayı geçmedi. O yüzden değiştirmiştim doktorumu. Şimdi 5.5 aylık hamileyim. Umarım herşey yolunda gider

Merhaba, doktorum Ertan Celikti doktorumdan memnundum dogumhanedeki calisanlarda guleryuzlu ve iyiydiler. Odalarda temizlik guzeldi odaya yemek gelirken bile kapi calinmadan kimse girmedi ben genel olarak memnundum

Doktorum Ertan çelik deneyimli ve çok iyi bit doktor. Ben sezaryen oldum ama hastaneye yatmamdan çıkışıma kadar hemşirelerde ebelerde gayet Güler yüzlü ilgiliydiler sadece gece çalışan personel ilgisiz ve suratsız bence, ben gayet memnun kaldım canım yani sadece yemekleri berbat

ben size konak hastanesinin son durumunu anlatayım.an itibariyle 80 liralık muayene ücreti 100 tl oldu bi anda %20 zam.sezaryan veya normal doğum ücreti aynı 2300 TL. bu üzcrete siz istemeseniz de kapı süsü,takı yastığı ,uyduruktan doğum fotoğrafı dahil,bir kapı süsün 400 lira değer biçmişler yani adaletsizlik.
sırf doktorum orda diye katlanıyorum,artık sonrasında tüketici mahkemesine.bi de tahlillerin hiçbiri muayene ücretine dahil değil.bi idrar tahliline 40 lira bayıldım.neyseki son iki haftam :)
doktorum remzi bey,çok memnunum,sedat beyden de epey memnun olan var,ilknur gezgin de konakta.
Doğumu atlatırsam tekrar yazmaya çalışıcam bilgi olarak

Bende Sakarya'da yaşıyorum kontrollerime doğum evine gidiyorum Günay Duman a kötü şeyler duydum bende daha 2 ay önce doğum yapan arkadaşım anlattı hiç kimseyi yanına almamışlar doğumdan sonrada daha doğumhaneden çıkmadan doğum bitince kalk başkasının doğumu başladı odaya geçince de bebeği yanına bırakıp gitmişler al emzir demişler yerimden kalkamıyorum dikişlerim var demiş kalk emzir demişler yine benimde ilk doğumum olacak cok korktum en çokta yalnız kalmaktan ağlarım sürekli yalnız kalırsam bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum böyle mi oluyor gerçekten

herkese merhaba. ben de 9 haftalık hamileyim. 2 defa konak hastanesinde huri güvey'e gittim gayet sakin ılımlı bir doktor ama kafam çok karışık. Sevilay bozkurt'u çok öneriyorlar normal doğumu desteklediği ve beyhekimde suda doğum yaptırdığı için. bende daha yolun başındayım ama bir an önce doktor seçip devam etmek istiyorum. sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle hayırlı olsun. Her doktor herkese iyi gelmez hangi doktorla elektriğin uyuşuyorsa onunla devam et. Evet sevilay Bozkurt iyi diyorlar ama emin ol o doktordan şikayetçi olanda vardır ben 4-5 ay ayni doktora gittim daha sonra doktorumu değiştirdim

Söylediklerinize şahit olmadm ben 2016da dogumevnde yaptım.ebeler,hastabakıcılar cok iyiydi.tekerlekli sandalyede göturduler odama.yanımda annem kalcaktı ama ilk bi beş on dk eşim de geldi.odaya refakatcinizi hemen alıyolar yani yalnız kalmanız mümkün degil.

Bayan doktor istiyorsunuz sanırm.konakta ilknur hanım ve yeşim darol var.ikisi de arastırma hastanesinden geldiler.gayet alakalılar.beyhekimi iyi arastırın benim bildigim küveti,rahatlama icin kullanıyolar.dogum suda tamamlanmıyo yani yine yatagnıza geciyosunuz diye biliyorum

Konakta dogum yaparsam devamını anlatcaktım.öncelikle öyle kagtlar imzalatıyolarki mahkeme yolu cok ugrastırcak,o kısımdan vazgectim.sgk ya sikayet etmicegme dair kagıt imzalattılar ne sacma di mi!
Spinal anestezi ile dogum yaptım.artık uzmanın becerisinden mi bilmiyorum cok siddetli bi agrım olmadı.hemsireler ilgili,odalar rahat.refakatci saati yok gun icinde serbest.akşam 22:00 en son ziyaret
Bir iki defa bez veriyolar size cok lazım olmayabilir bu yuzden
İlk hafta icerisinde cocugun muayenesi ucretsiz.tabi 15tl katkı payını almayi ihwal etmediler,sasırdim mi hayır:))
Cocuk doktoruna gittigimde ciddi sarılıgı vardı oglumun,kan testi yaptirmstim 14tü degeri.ısık tedavisine gerek duymadı ama iki aydır da atlatamıyoruz halen sarılık.beyinde kalıcı hasar birakabiliyor bu durumda özel hastane sanırım orda bedava tedavi yapılmasın diye sarılıgı düşük demislerdi ya da laf söz gelmesin diye
Bu konuda dogumevine gúvenin derim,cok guzel kan ve idrar tahlili yapilıyor.behiye hanım iyi dogumevinde,kònakta cocuk doktoru ümit bey,yenikentte de erbil sak iyi(ben ona göturuyorum)
Simdilik aklıma gelen bunlar.bir de göz muayenesi öneriliyor ilk ay.yenikentte özcan bey cok iyi,alıskın cocuklara.gözhastalıklarndan muayene alıyosunuz hatta mesai dışı saat bulursanız harika,hastane tenha,rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…