Arkadaşlar bende çoğu msjlarınizı okudum ve bende hamileyim bi kaç doktor deneyimimi sizinle paylaşmak istedim öncelikle şuan 30 haftalık hamileyim ilk 5 haftalıkken turgay şenene gittim ve ilgili bi doktordu memnun kaldım ama ben bayan doktor istediğim için doktorumu değiştirdim sonra öznur hanıma gittim adatıpta ve çok memnun kaldım ama 2 kere kontrole gidebildim sonra kendisi adatıptan ayrıldı ondan sonra reyhan hanıma geçtim adatıpta ve hala ona gidiyorum cokta memnunum gayet ilgili ve alakalı bi doktor kiloma tansiyonuma herşeyime kadar çok ilgileniyor haftaya tekrar kontrolum var insallah böyle devam eder dogumumuda onda yapmak istiyorum daha ilk hamileligim o yuzden bende bi kac doktordan sonra reyhan hanımı buldum ve tavsiye ediyorum tabi bu kişiye göre değişebilir ben sadece kendi tecrübemi paylaşmak istedim Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin
25 aralik konak hastahanesinde sezeryan dogum yaptim 1800Özel hastanelerde sezeryan fiyatı hakkında bilginiz var mı peki?
Ocak itibariyle 2000₺ oldu Konak hastanesinde bende 10gün önce yaptımÖzel hastanelerde sezeryan fiyatı hakkında bilginiz var mı peki?
25 aralik konak hastahanesinde sezeryan dogum yaptim 1800
Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Bende konak hastahanesine doğum yapmayı düşünüyorum da. Hastahane ile ilgili son zamanlarda bazı şikayetler duyuyorum. Siz memnun kaldınız mı? Doktorunuz olsun ebeler olsun hastahane genel ortamı olsun. Tavsiye eder misiniz?Ocak itibariyle 2000₺ oldu Konak hastanesinde bende 10gün önce yaptım
Hangi hastanede doğum yaptiniz
Hangi hastahanede doğum yaptınız?Arkadaşlar sitenin sessiz takipcilerindendim. Ama bu konu için üye oldum. Yaklaşık 7 ay önce nisanim gelmesiyle gece 2 de hastaneye gittim keşke evde sancılarımin biraz daha artmasını bekleseydim. Ne doktorlar ne ebeler insan gibi davranmıyor. ilk doğum cahillik 32 saat araliksiz suni sancı verdiler . Su icin yalvardigimi biliyorum . Allahlarindan bulsunlar .ben boyle bir muamele gormedim .Daha anlatacak çok şey var ama bebeğim çok şükür sağlıklı ve yanında. Sadece soyleyebilecegim ılknur gezgin son gün doğumhanede i vardı o kadar iyi naif bir insandı. Inşallah ona denk gelirsiniz . Durumunuz el veriyorsa özele gidin ne kendi ne bebeğinizi riske atmayı
İki defa gittim sonra değiştirdim doktorumu :SM mervekiymaz nasıldı randevunuz
ceabınız iin teşekkür ederim. Bende kendisine iki defa göründüm pek bi ilgisizdi. Randevularımın ikiside 5 dakikayı geçmedi. O yüzden değiştirmiştim doktorumu. Şimdi 5.5 aylık hamileyim. Umarım herşey yolunda giderMerhabalar Dogum Yaptınız mı Bilmiyorum Ama Mehmet Suhha Bostancı en ıyısı devlette
Tugba Duzcan yuzunden benım oglumun dogumda kolunu kırdılar sag kolu cunku nstte ıken kalp atıslerı bırden 60 dustu gerızekalı dr bı kere bıle ılgılenıp ultrasondan bakmadı ebeye bır saat daha nst dursun demıs o kadar sonra cocuk kanala oturmadı oturmadı dıyorlar meger cocuk kordondan kurtulmak ıcın elını kordonun arasını koyuyor kanala da elıyle gırıyor bu nedenle kanaldan zorlandıgı ıcın kolu kırıldı yuzu gozu mosmordu kan oturmustu gozlerının beyazı yoktu heryerı kanlıydı 40 cıktıgında bıle hale yuzundekı ızlerı gecmedı ve bu tamamen tugbanın ılgısızlıgınden kaynaklanıyor cunku ondan once serkan kumbasar vardı adam her catı muayenesınden once ultrasonla muayene ettı sonra catı muayenesı tugba bı kere bıle cıkmadı odasından ıkı cıhanda evladıma ve bana yasattıklarını yuzunden hakkımı helal etmıyor o kadına ve gercekten cok kısıden duydum benı mahvettı dıye heryere sıkayet ettı ama ıt ıtı ısırmıyor
Ayy daha neler neler yasadım da ozetı bu dıyeyım sana
Merhaba, doktorum Ertan Celikti doktorumdan memnundum dogumhanedeki calisanlarda guleryuzlu ve iyiydiler. Odalarda temizlik guzeldi odaya yemek gelirken bile kapi calinmadan kimse girmedi ben genel olarak memnundumMerhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Bende konak hastahanesine doğum yapmayı düşünüyorum da. Hastahane ile ilgili son zamanlarda bazı şikayetler duyuyorum. Siz memnun kaldınız mı? Doktorunuz olsun ebeler olsun hastahane genel ortamı olsun. Tavsiye eder misiniz?
Hangi hastahanede doğum yaptınız?
Doktorum Ertan çelik deneyimli ve çok iyi bit doktor. Ben sezaryen oldum ama hastaneye yatmamdan çıkışıma kadar hemşirelerde ebelerde gayet Güler yüzlü ilgiliydiler sadece gece çalışan personel ilgisiz ve suratsız bence, ben gayet memnun kaldım canım yani sadece yemekleri berbatMerhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Bende konak hastahanesine doğum yapmayı düşünüyorum da. Hastahane ile ilgili son zamanlarda bazı şikayetler duyuyorum. Siz memnun kaldınız mı? Doktorunuz olsun ebeler olsun hastahane genel ortamı olsun. Tavsiye eder misiniz?
buna cevap yazmadan geçemem:) okur musunuz bilmem.2012de yazmışsınız yeni doğumevi yapılacağını duydum diye.sene 2018 hala yapım aşamasındaben yakın bi zamanda yeni doğumevi yapacaklarını duydum ama sanırım bize yetişmez
Öncelikle hayırlı olsun. Her doktor herkese iyi gelmez hangi doktorla elektriğin uyuşuyorsa onunla devam et. Evet sevilay Bozkurt iyi diyorlar ama emin ol o doktordan şikayetçi olanda vardır ben 4-5 ay ayni doktora gittim daha sonra doktorumu değiştirdimherkese merhaba. ben de 9 haftalık hamileyim. 2 defa konak hastanesinde huri güvey'e gittim gayet sakin ılımlı bir doktor ama kafam çok karışık. Sevilay bozkurt'u çok öneriyorlar normal doğumu desteklediği ve beyhekimde suda doğum yaptırdığı için. bende daha yolun başındayım ama bir an önce doktor seçip devam etmek istiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Söylediklerinize şahit olmadm ben 2016da dogumevnde yaptım.ebeler,hastabakıcılar cok iyiydi.tekerlekli sandalyede göturduler odama.yanımda annem kalcaktı ama ilk bi beş on dk eşim de geldi.odaya refakatcinizi hemen alıyolar yani yalnız kalmanız mümkün degil.Bende Sakarya'da yaşıyorum kontrollerime doğum evine gidiyorum Günay Duman a kötü şeyler duydum bende daha 2 ay önce doğum yapan arkadaşım anlattı hiç kimseyi yanına almamışlar doğumdan sonrada daha doğumhaneden çıkmadan doğum bitince kalk başkasının doğumu başladı odaya geçince de bebeği yanına bırakıp gitmişler al emzir demişler yerimden kalkamıyorum dikişlerim var demiş kalk emzir demişler yine benimde ilk doğumum olacak cok korktum en çokta yalnız kalmaktan ağlarım sürekli yalnız kalırsam bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum böyle mi oluyor gerçekten
Bayan doktor istiyorsunuz sanırm.konakta ilknur hanım ve yeşim darol var.ikisi de arastırma hastanesinden geldiler.gayet alakalılar.beyhekimi iyi arastırın benim bildigim küveti,rahatlama icin kullanıyolar.dogum suda tamamlanmıyo yani yine yatagnıza geciyosunuz diye biliyorumherkese merhaba. ben de 9 haftalık hamileyim. 2 defa konak hastanesinde huri güvey'e gittim gayet sakin ılımlı bir doktor ama kafam çok karışık. Sevilay bozkurt'u çok öneriyorlar normal doğumu desteklediği ve beyhekimde suda doğum yaptırdığı için. bende daha yolun başındayım ama bir an önce doktor seçip devam etmek istiyorum. sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?