- 6 Haziran 2017
- 152
- 83
- 48
- 39
İlla da kadın olsun doktorum diye bir takıntım yok. Sadece yorumlar biraz beni yönlendirdi. Hepsi ile ilgili şikayet duydum ama tuğba hanımla ilgili pek az şey var nete. Bütün hamileler bi kaç doktor geziyor anladığım kadarı ile.
Ben konak hastanesi filiz hanıma gidiyorum memnunun şükür gayet ilgili pozitif bir doktorCevabınız için teşekkür ederim. Yarına randevu aldım. Gidip bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Sakarya ya dışarıdan geldiğim için pek fazla tanıdığım yok. Doktorlar hakkında sadece forumlarda yazılanlarla yetinmek zorundayım. Peki siz hangi hastahane ve hangi doktorda doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı?
ne kadar az kalmis sizin ne guzel.ins dogumunuzda istediginiz gibi guzel gecer saglikla bebginizi kucaginiza alirsiniz.Ben konak hastanesi filiz hanıma gidiyorum memnunun şükür gayet ilgili pozitif bir doktor
ne kadar az kalmis sizin ne guzel.ins dogumunuzda istediginiz gibi guzel gecer saglikla bebginizi kucaginiza alirsiniz.[/QUOTE. Az kaldı artık şükürler olsun insallah sağlıklı bir şekilde sonlanır
Konak hastanesinde Ertan Çelik e gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederimCevabınız için teşekkür ederim. Yarına randevu aldım. Gidip bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Sakarya ya dışarıdan geldiğim için pek fazla tanıdığım yok. Doktorlar hakkında sadece forumlarda yazılanlarla yetinmek zorundayım. Peki siz hangi hastahane ve hangi doktorda doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı?
Konak hastahanesi Tuğba düzcan'dan randevu aldım yarın için. Kararsız kalırsam bire adatıpta deniz şencan var ona görünürüm diye planlıyorum. Çünkü ikidir konak hastahanesi ile ilgili olumsuz şeyler duydum. Canım sıkıldı. Özellikle tecrübesiz ebe konusu epey canımı sıktı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Yarına randevu aldım. Gidip bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Sakarya ya dışarıdan geldiğim için pek fazla tanıdığım yok. Doktorlar hakkında sadece forumlarda yazılanlarla yetinmek zorundayım. Peki siz hangi hastahane ve hangi doktorda doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı?
İlle kadın doktor şart degil diyosanız adatıp remzi eren i araştırın iyi,kibar,acîksözludurİlla da kadın olsun doktorum diye bir takıntım yok. Sadece yorumlar biraz beni yönlendirdi. Hepsi ile ilgili şikayet duydum ama tuğba hanımla ilgili pek az şey var nete. Bütün hamileler bi kaç doktor geziyor anladığım kadarı ile.
Bildiğim kadarıyla riskli gebelikler zaten seah da oluyorMerhaba kizlar bende dogumevine gidiyorum doktorum orda ama beni eğitim arastirmaya yonlendirdi riskli gebelik bölümüne bi kere de orasi baksin istedi.
Ben eğitim araştırma da doğum yapmak istiyorum dogumevinde yapmaktan korkuyorum hic iyi seyler duymadim orda nasıl doğum yapabilirim seahta
Bildiğim kadarıyla riskli gebelikler zaten seah da oluyor
Benim durumum sanirim pek riskli degil plesanta rahim agzina yakin diyordu yukari ciksin diye bekliyoruz. Tehlikeli durumda olmazsa acaba daha bakmazlar mi bana seah da
En basından beri dogumevinde kontrollerime gittim.orda da 5dk bakıyolar,özelde de.pek fark göremedim.dogumevinde ebe cok iyi,pozitifti.aysun ebe ,secme şansınız olursa.ayrıca özel hastanede dogum yaptık diyelim.ziyaretci her saat gelebiliyor.e ben emzircem,habire birileri gelsin istemem.dogumevinde sınırlı saatler.dinlenip uyuyosun enazından.en fazla iki kisilik ve temiz odalarÇok üzücü gerçekten nasip işimi bu nedir acaba. Devlet hastanesinde azarlıyorlar, hoyrat davranıyorlar diye gitmek istemiyoruz. Aynısı özelde de insanin başına gelebiliyor. Ebe de önemli bir faktör demek ki.
Arkadaşlar sitenin sessiz takipcilerindendim. Ama bu konu için üye oldum. Yaklaşık 7 ay önce nisanim gelmesiyle gece 2 de hastaneye gittim keşke evde sancılarımin biraz daha artmasını bekleseydim. Ne doktorlar ne ebeler insan gibi davranmıyor. ilk doğum cahillik 32 saat araliksiz suni sancı verdiler . Su icin yalvardigimi biliyorum . Allahlarindan bulsunlar .ben boyle bir muamele gormedim .Daha anlatacak çok şey var ama bebeğim çok şükür sağlıklı ve yanında. Sadece soyleyebilecegim ılknur gezgin son gün doğumhanede i vardı o kadar iyi naif bir insandı. Inşallah ona denk gelirsiniz . Durumunuz el veriyorsa özele gidin ne kendi ne bebeğinizi riske atmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?