Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ben ilk bayan olsun istemiştim.Hamilelik öncesinde hormonlar yüzünden sorunum vardı.Sevilay hanıma gittim ama o cok ilgilenmedi cocuk yap geçer dedi :)
Sonra deniz hanımla da sorun yaşayınca arkadasım Ertan beyı onerdı ona gıttım ve sonrasında memnun kalınca devam ettim.Adatıpta Remzi beyden memnun olduklarınıda kuzenım dahil duydum .aklında bulunsun isterim.Tuğba hanımla ile ilgili hiçbir duyumum olmadığı için onla ilgili yorum yapamıyorum.

Ben konak hastanesi filiz hanıma gidiyorum memnunun şükür gayet ilgili pozitif bir doktor

kizlar merhaba,kadin doktor ariyorsaniz ben hic gitmesem bile filiz hanimla ilgili hic olumsuz birsey duymadim bilginiz olsun.tercih edilebilir.ilk zamanlar bende cok arastirmistim.

Konak hastanesinde Ertan Çelik e gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederim

Bende Deniz hanımdan memnun kalmadım.Sağolsun cok ilgisizdi ve sonrasinda birsuru sey yasadim.

Erman Sever var Adatıp'ta yine ve arastirma hastanesinin doktorudur kendisi.Memnun kalacaginizi dusunuyorum.

Merhabalar Dogum Yaptınız mı Bilmiyorum Ama Mehmet Suhha Bostancı en ıyısı devlette
Tugba Duzcan yuzunden benım oglumun dogumda kolunu kırdılar sag kolu cunku nstte ıken kalp atıslerı bırden 60 dustu gerızekalı dr bı kere bıle ılgılenıp ultrasondan bakmadı ebeye bır saat daha nst dursun demıs o kadar sonra cocuk kanala oturmadı oturmadı dıyorlar meger cocuk kordondan kurtulmak ıcın elını kordonun arasını koyuyor kanala da elıyle gırıyor bu nedenle kanaldan zorlandıgı ıcın kolu kırıldı yuzu gozu mosmordu kan oturmustu gozlerının beyazı yoktu heryerı kanlıydı 40 cıktıgında bıle hale yuzundekı ızlerı gecmedı ve bu tamamen tugbanın ılgısızlıgınden kaynaklanıyor cunku ondan once serkan kumbasar vardı adam her catı muayenesınden once ultrasonla muayene ettı sonra catı muayenesı tugba bı kere bıle cıkmadı odasından ıkı cıhanda evladıma ve bana yasattıklarını yuzunden hakkımı helal etmıyor o kadına ve gercekten cok kısıden duydum benı mahvettı dıye heryere sıkayet ettı ama ıt ıtı ısırmıyor
Ayy daha neler neler yasadım da ozetı bu dıyeyım sana

İlle kadın doktor şart degil diyosanız adatıp remzi eren i araştırın iyi,kibar,acîksözludur

Merhaba kizlar bende dogumevine gidiyorum doktorum orda ama beni eğitim arastirmaya yonlendirdi riskli gebelik bölümüne bi kere de orasi baksin istedi.
Ben eğitim araştırma da doğum yapmak istiyorum dogumevinde yapmaktan korkuyorum hic iyi seyler duymadim orda nasıl doğum yapabilirim seahta

Bildiğim kadarıyla riskli gebelikler zaten seah da oluyor

Benim durumum sanirim pek riskli degil plesanta rahim agzina yakin diyordu yukari ciksin diye bekliyoruz. Tehlikeli durumda olmazsa acaba daha bakmazlar mi bana seah da

'Pek degil' derken cikma ihtimali son zamanlarin oldugu icin az aslinda,bu yuzden oraya gondermistir.Orda devam edersin sanirim artik.
Rahim dogumada yavas yavas hazirlandigindan acik pembe kanamalar olabilir.Bebegin daha cigerleri gelismedigi icinde seni takipte tutarlar.Sezeryan ihtimaline karsida ön hazırlık yapabilirler.

Bir de kendini hic korkutma,seahtada bazi uygulamalar cok ilkel ama dogumevinde en basiti parca almayi bile kisacik anestezi ile yapiyorlar can cekistirmeden.
Sen hayirlisini dile zaten nasibini yasayacaksin.Saglikla kavusun insallah❤

En basından beri dogumevinde kontrollerime gittim.orda da 5dk bakıyolar,özelde de.pek fark göremedim.dogumevinde ebe cok iyi,pozitifti.aysun ebe ,secme şansınız olursa.ayrıca özel hastanede dogum yaptık diyelim.ziyaretci her saat gelebiliyor.e ben emzircem,habire birileri gelsin istemem.dogumevinde sınırlı saatler.dinlenip uyuyosun enazından.en fazla iki kisilik ve temiz odalar

pisgor teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için. Ben de şimdilik kontrol için doğumevine gidiyorum. Haklısınız, muayenede özel ile devletin pek bir farkı yok nihayetinde yalnızca ultrason ile kontrol ediyorlar.

Arkadaşlar sitenin sessiz takipcilerindendim. Ama bu konu için üye oldum. Yaklaşık 7 ay önce nisanim gelmesiyle gece 2 de hastaneye gittim keşke evde sancılarımin biraz daha artmasını bekleseydim. Ne doktorlar ne ebeler insan gibi davranmıyor. ilk doğum cahillik 32 saat araliksiz suni sancı verdiler . Su icin yalvardigimi biliyorum . Allahlarindan bulsunlar .ben boyle bir muamele gormedim .Daha anlatacak çok şey var ama bebeğim çok şükür sağlıklı ve yanında. Sadece soyleyebilecegim ılknur gezgin son gün doğumhanede i vardı o kadar iyi naif bir insandı. Inşallah ona denk gelirsiniz . Durumunuz el veriyorsa özele gidin ne kendi ne bebeğinizi riske atmayı

Hangi hastanede doğum yaptiniz

Doğum evinde size onerebilecegim yer ada tip erman sever. Arkadaşım yaptı 2 ay önce mükemmel bir doktor ve hastanenin yenilenmesiyle ilgi alaka çok güzeldi

Arkadaşlar bende çoğu msjlarınizı okudum ve bende hamileyim bi kaç doktor deneyimimi sizinle paylaşmak istedim öncelikle şuan 30 haftalık hamileyim ilk 5 haftalıkken turgay şenene gittim ve ilgili bi doktordu memnun kaldım ama ben bayan doktor istediğim için doktorumu değiştirdim sonra öznur hanıma gittim adatıpta ve çok memnun kaldım ama 2 kere kontrole gidebildim sonra kendisi adatıptan ayrıldı ondan sonra reyhan hanıma geçtim adatıpta ve hala ona gidiyorum cokta memnunum gayet ilgili ve alakalı bi doktor kiloma tansiyonuma herşeyime kadar çok ilgileniyor haftaya tekrar kontrolum var insallah böyle devam eder dogumumuda onda yapmak istiyorum daha ilk hamileligim o yuzden bende bi kac doktordan sonra reyhan hanımı buldum ve tavsiye ediyorum tabi bu kişiye göre değişebilir ben sadece kendi tecrübemi paylaşmak istedim Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…