Sakaryalı hamişler ve annişler yardım lütfen

BebegiminTekmeleri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
32
4
18
Sakarya
Arkadaşlar nolur bi yardımcı olun sakarya adapazarında tavsiye edebileceğiniz doktor önerilerinizi bekliyorum.
Hangi hastanede ne kadara doğum yağtınız ve ayrca sami kemik ile metin mutluya gidenler varsa memnunlarmıydı
Acil doktor değiştireceğim yardımlarınızı bekliyorum...

Doğumevinde Öznur eren vardı ama o da doğum yaptı, döndü mü bilmiyorum. geçen yıl hamileyken doğumu mu yaptırmıştı :)) harika insan iyi bir hekim

Sakarya'da Beyhekim hastanesinde Ertan Bey'e gidiyorum,memnunum, benim de sorum Beyhekim'de doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba ben de Ertan Beye gidiyorum 7 aydır cok da memnunum. Beyhekimde doğum 1100tl gibi bir rakamdı sanıyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de Ertan Beye gidiyorum 7 aydır cok da memnunum. Beyhekimde doğum 1100tl gibi bir rakamdı sanıyorum.

Ertan bey daha önce adatıptaydı,beyhekime yeni geçti, o yüzden hastane hakkında pek bilgim yok,doğumlar nasıl oluyo,personel nasıl,ücrete neler dahil,normal-sezaryen fiyat farkı var mı? Bu konularda bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..:)

Ben hala Adatıpta muayne oluyorum. Öğlene kadar Adatıpta hala ve muayne ücreti beyhekime göre çok uygun 52tl beyhekim 79 tl.. Beyhekime gecen fiyat sordugumda 1164 normal doğum 1176 sezeryan fiyatıydı. Fiyatın dışında ekstra birşey var mı dediğimde muhasebe paket fiyat bu farklı bir ücret yok demişti. Doğum için bilemiyorum ama gecen yıl Beyhekimde ameliyat olmuş ve cok memnun kalmıştım.Odalar gayet iyiydi,hemşireler hastabakıcılar çok ilgiliydi. Bu yüzden Ertan bey doğumu Beyhekimde yapıcaz dediğinde hiç itiraz etmedim.

Geçen aya kadar öğlene kadar adatıp'ta,öğleden sonra beyhekim hastanesindeydi,fakat ben 10 gün öncesinde gittim,artık hep beyhekimdeyim dedi,zaten adatıp'tan randevu almaya çalışırsanız Ertan Bey'in görünmediğini görürsünüz.En azından bilginiz olsun diye söyledim.. Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim Gülçin Hanım..:) Az zaman kalınca insan stres oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…