• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakaryalılar Bakabilir mi Lütfen

khabilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
47
10
3
32
Sedat Umur
Adatıp
Medar aşılama- tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı. Bu hastahane ve doktorlar haricinde tüp bebek yapan bir yer var mı Sakaryada.

Aslıhan var aşılama yapıyor kocaelinde daha çok var ama yakın hem

Sakarya'da bir arkadaşım eskisehire gitti tedavi için merdan Ali bey vardı ilk denemede tuttu

Sedat Umur
Adatıp
Medar aşılama- tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı. Bu hastahane ve doktorlar haricinde tüp bebek yapan bir yer var mı Sakaryada.
sakarya eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek bölümü var ve özellere göre neredeyse yarı yarıya. eğer tüp bebek raporu çıkarırsan dahada uyguna geliyor. bende geçen ay zonguldaktan sakaryaya geldim görüşmek için yılbaşından sonra işlemlere başlamak için geleceğim inşallah💕

Sedat Umur
Adatıp
Sakaryada aşılama bilmem ama tüp bebek için vakit kaybetmemenizi öneririm.İstanbul dr mehmet ali akman fulyada öneririm

Bende Sakarya'dayım. Ada tıptaki başarız bir doktor bunu biliyorum. Bence yolu göza alın Ankara ya da İstanbul'da tedavi olun. Bende şuan İstanbul'da doktor araştırıyorum

Sedat Umur
Adatıp
Selam ...Ben 3 yıl önce adatipta Bülent durana çift embriyo transferi oldum ... üzerine embriyo glue yapıştirma işlemi yaptılar ..iyi kalite dediler yapıştırma işlemi de başarıyi arttiriyor dediler uyguladılar maalesef ikisi de tutmadı ..o ara o bölüm kapanma konusu vardı hoca ondan dolayı mi bilmem ilgisizdi ..Ben. Memnun kalmadım..ama birinin tavsiyesi ile gitmiştim o arkadaş 5 sene çocuğu olmamışti çift embriyo koydular ona da onun bir tanesi tuttu şimdi arkasından kendi hamile kaldı iki çocuğu var ben ise Korucukta raporlu hakkimin ikisini kullandım bence orası da iyi değildi ..son hakkimda Umuttepe ye gidiyorum prof. Emek doger araştırın mükemmel tavsiye ederim en azından lap lup hemen savmiyor ben şu an transfer oldum bekliyorum sonucu..

sakarya eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek bölümü var ve özellere göre neredeyse yarı yarıya. eğer tüp bebek raporu çıkarırsan dahada uyguna geliyor. bende geçen ay zonguldaktan sakaryaya geldim görüşmek için yılbaşından sonra işlemlere başlamak için geleceğim inşallah💕
Ben Sakaryaliyim ..Evet Korucukta tüp Bebek merkezi ama iki kez işlem yaptırmış olumsuz sonuç almış biri olarak söylüyorum..ilgi alaka sıfır .. labaratuvar konusunda da iyi olduklarını düşünmüyorum..Alel acele her şeyleri . raporlusun buyuk ihtimalle benim gibi..Tavsiyem Kocaeli üniversitesi hastanesi Umuttepe de prof emek dogeri araştır ..Çok prosedürlü ilerleyen doktor düşün temmuz ortasında gittim Kasım ayında transferim gerçeklestirdi ..embriyolarimi dondurdu vücudumu gebeliğe hazır hale getirmek için tedaviler uyguladı..bilmem bana daha Umut verdi .. Sakaryada baştan savma biraz

Back
X