- 18 Eylül 2020
- 898
- 3.091
- 63
- 40
- Konu Sahibi Fight4freedom1
İşte bu yüzden şikayet edin bir an önce böyle korktuğunuzu düşünerek daha fazla üzerinize gelebilir hiç vakit kaybetmeden harekete geçin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamla kalmazdı, bende kalabilir. Ancak arabayla işe gidip geliyor. Bu çocuk benim evimi de biliyor.İş yerinden geç çıkıyor kardeşim.Ablacım kardeşiniz suç duyurusunda bulunduktan sonra bir süre babanızla yaşama imkanı var mı?
Böyle pis zihniyetli insanlardan her şey beklenir ama kimisi de nasılsa kız benden korkuyor kimseye şikayet edemez deyip aslan kesiliyor, savcılıktan kağıt gelince kuyruğu kıstırıyor.
Bu kişi aslan mıdır kedi mi anlayana kadar bir müddet kardeşiniz babanızla veya mümkünse sizinle yaşasın.
Yarın kardeşim ile konuşacağım. Çok teşekkür ederim. İnşallah uzaklaştırma falan çıkar.İşte bu yüzden şikayet edin bir an önce böyle korktuğunuzu düşünerek daha fazla üzerinize gelebilir hiç vakit kaybetmeden harekete geçin
Polise gidin.. Fakat bunlar birkaç kişi oldukları için birbirlerini gaza getirip kardeşinize zarar verebilirler. Çevreniz belli ki iyi bir yer değil ipsiz sapsız dolu.Geçenlerde kardeşimle alakalı konu açmıştım. Özet geçersem, kardeşim nişanlanmak üzereyken, 7 senelik sevgilisinden, çok sinirli oldugu için ve simitle ince küfür ettiği için ayrıldı.
Bu süreçte, kardeşimin iş yerinden arkadaşı ve yakın arkadaşı sürekli çocuk ile iletişimde kaldı. Mesela çocuk içmeye gidiyor. Bunlara resim atıyor. Bunlarda kardeşime söylüyordu.Çocuk sürekli kardeşimin bir erkekle beraber oldugunu falan iddia etti.
Bugünde kardeşimin aynı anda 3 kişiyi idare ettiğini, mahalleden bir çocuğun evine girdiğini söylemiş. Birisi görmüş. Bu çocuk ve 2 arkadaşı bugün, bu çocugun evine gitmişler. Çocugun babası evdeymiş. Çocugun arkadaşları oldugunu, çakmak lazım oldugunu söylemişler ve sonrasında eve girmişler. Kardeşimin arkadaşlarına çocugun evinden tanıdık geldi mi diye mesaj atmışlar.
Çocuk kardeşimin arkadaşına, kardeşime verdigi ses sistemini, kardeşim bugün teslim etmezse, onu öldüreceğini söylemiş. Neyse kardeşim teslim etti.
Sonrasında kardeşimdeki telefonu istedi.Birde kardeşimin arabaya yaptıgı 30 bin masrafın parasını istedi. Parayı vermezse, sakat bırakacakmış.
Kardeşim evden taşınalım falan diyor. Ancak annemin kirası 500 TL. Annem fazlasını ödeyemez.
Kardeşime hattını degiştirmesini ve arkadaşlarının çocukla konuşmamasını söyledim. Konuşmalarıda silmeyecekler.Çocuk iyice takıntı yapmış. Polise gidip uzaklaştırma al dedim. Çocuk ve arkadaşları sürekli evin etrafında dolaşıyor. Ne önerirsiniz.
Daha toparlayacı olsun diye yeni konu açtım.
Çocugun çevresi çok berbat. Tam alkolik takımı.Zaten onlar çocugu gaza getiriyor.Ev kirası çok uygun. Fazlasını annem ödeyemez.Polise gidin.. Fakat bunlar birkaç kişi oldukları için birbirlerini gaza getirip kardeşinize zarar verebilirler. Çevreniz belli ki iyi bir yer değil ipsiz sapsız dolu.
Evinizide değiştirmeniz iyi olur. Ayrıca kardeşiniz o iki arkadaşı ile de görüsmeyi biraksın. Onlar daha da işleri karıştırabilir.
Babam başkasıyla evli. Kardeşim için sıkıntı olur. Bu çocuklar birşey yapmak istese, arabayla yolunu da keser. Öyle insanlar zaten.Kardeşinize söyleyin telefonuna KADES uygulaması indirsin ve kesinlikle suç duyurusunda bulunsun, inşaallah suç duyurusu sonrası o pislik korkar da geri adım atar, kardeşinizin elinde o kişiyle ilgili bir şikayet talebi olması yararına olur bence, özelinizdir o yüzden ailevi meselenize giremem ama keşke en azından bir süreliğine babanızla kalsaydı.
Ayy inşallah.Yarın kardeşim ile konuşacağımUzaklaştırma kesinlikle çıkar uzaklaştırma ihlalinde hapis cezasına kadar yaptırımlar var belki bu biraz önüne geçer bu şahsın
Ne ümit beslemesi kardeşinize zarar verebilirler. O arkadaşlarını bile engellesin. Siz evlisiniz galiba olmadı sizin yanıniza gelsin.Çocugun çevresi çok berbat. Tam alkolik takımı.Zaten onlar çocugu gaza getiriyor.Ev kirası çok uygun. Fazlasını annem ödeyemez.
Kardeşimin hatası, iş yerindeki kız arkadaşı ve başka arkadaşı sürekli çocukla konuşuyor. Kardeşime ekran atıyor.Engellesinler dedim kardeşime. Çocukta ümit besliyor işte
Aynen en güzeli telefona kades indirsin, suç duyurusunda da bulunsun, bazısı savcılık polis işin içine girince çark ediyor.Babam başkasıyla evli. Kardeşim için sıkıntı olur. Bu çocuklar birşey yapmak istese, arabayla yolunu da keser. Öyle insanlar zaten.
Kades çok mantıklı.Onu da yarın söyleyeceğim.Dediginiz gibi suç duyurusunda bulunsun. Geri adım atar en azından
Ses sistemini istemiş vermişsinizDaha kötü olmaz mı. Manyak bu çocuk
Acaba parayı verince susar mı
O yola girmeyin aileside onun karekterindedir polise gidin ve asla beş lira vermeyin taviz tavizi doğurur.daha kötü şeylerin olmasına sebep olur.polise şikayetten sonra belki ailesine oğullarına sahip çıksın diye haber gönderilebilir ama ida belkiAraba için sevgiliyken harcamıştı para. Polise gitmek daha dogrusu
Kardeşimin arkadaşına söylemiş.Parayı verince bırakmaz mı sence mune? Kardeşim yazışmaları saklıyor. Polise gitmeden, ailesine devam ederse, polise gidecegimizi söylesek mi
Telefon ne alaka onu anlamadım. Kardeşiniz bundan sonra hayatına aldığı insanlarda daha dikkatli olsun. İlk andan bellidir bu adamın bu tarz olduğu. Ailesi anlayacak tiplerse ilk başta onlarla konuşun. Eğer anlamazlarsa ya polis ya muhit değişimi maalesef.Araba için sevgiliyken harcamıştı para. Polise gitmek daha dogrusu
Kardeşimin arkadaşına söylemiş.Parayı verince bırakmaz mı sence mune? Kardeşim yazışmaları saklıyor. Polise gitmeden, ailesine devam ederse, polise gidecegimizi söylesek mi