Sakatlık

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Iki dizimdede bir sürü problem var o kadar canım acıyor ki spor yapmak nefes almakdı canım o kadar acıyor ki yürüyemez hale geldim eve kapattım kendimi ve artık gücüm kalmadı kilo aldım bana dua edin belki bi ümit iylesirim belki sizin böyle bir hastalığınız var mı nasıl başa çıkıyorsunuz

Pilates bandı :dua:
Kol boyun omuz
Şikayet ne bilmiyorum ama, kendi ağırlığınla, kuvvetinle çalıştığın için sıkıntı yaratmazsa, bacak
Harika o

Geçmiş olsun inşallah iylesir nasıl kaldırabiliyorsunuz ben 6 senedir bu durumdayım çok ağrıma gidiyor
Çaresi yok ki
Trafik kazası sonrası böyle kaldım, şu an muhasebedeyim sürekli pc başı, sol elimi kullanamıyorum çoğu zaman.
Kısıtlı da olsa, spor engelim yok
Zaten bandı özellikle önerdi terapist, tabi uygun kullanmak gerek

Çaresi yok ki
Trafik kazası sonrası böyle kaldım, şu an muhasebedeyim sürekli pc başı, sol elimi kullanamıyorum çoğu zaman.
Kısıtlı da olsa, spor engelim yok
Zaten bandı özellikle önerdi terapist, tabi uygun kullanmak gerek
Fıtıkda tedavi çok ilerledi maddi durumunuz iyiyse istanbulda çok iyi bir hastane var bi çözümü olmalı

Iki dizimdede bir sürü problem var o kadar canım acıyor ki spor yapmak nefes almakdı canım o kadar acıyor ki yürüyemez hale geldim eve kapattım kendimi ve artık gücüm kalmadı kilo aldım bana dua edin belki bi ümit iylesirim belki sizin böyle bir hastalığınız var mı nasıl başa çıkıyorsunuz

15 senedir anlamsız bir şekilde dizlerim ağrıyor gitmediğim dr kalmadı . Birisi psikolojik diğeri bebekken kalça çıkıklığı olmuş olabilir dediler. Sonuç? Ailemi ve kendimi yıprattım . Ara ara ağrılarım var ama bel fıtığı başlangıçı da oldu son 6 ayda bunun için de ayrı bir tedavi görüyorum ve fizik tedaviye gidiyorum ağrılar için .

15 senedir anlamsız bir şekilde dizlerim ağrıyor gitmediğim dr kalmadı . Birisi psikolojik diğeri bebekken kalça çıkıklığı olmuş olabilir dediler. Sonuç? Ailemi ve kendimi yıprattım . Ara ara ağrılarım var ama bel fıtığı başlangıçı da oldu son 6 ayda bunun için de ayrı bir tedavi görüyorum ve fizik tedaviye gidiyorum ağrılar için .
Alllah şifa versin inşallah

Hastaliginizi anlamadim ama profesyonel sporcuyum sakatlik donemlerinde lastik calismalari yapariz serum lastiklerini birleştirerek. Ama plates lastikleriyle yapabilirsiniz

Back
X