Sakin düşünemiyorum akıl verir misiniz?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Nişanlıyım. Erkek kardeşimde nişanlı.Babam bugüne kadar bana ne kızım diye yaklaştı ne derdimi dinledi. Hep kendi cabalarımla okudum. Atanamadım.kurumsal markette kasiyerim. İş yerınde sürekli tehdit var. Tutanak tutarım falan diyorlar sürekli. Ben de dershaneye yazıldım kpss için. Hiç adam gibi sınava çalışamadım bu zamana kadar. Üniversite okurken kredim var onu da ödemek zorundayım. Erkek kardeşimin nişanlısının ailesi bizden baya şey istedi.Dügün kına herşey bize ait falan.Babamda yapamıyor. Bu yüzden sıkıntılı. Ben de eylülde dershanem başlıyacak. Erken nikah yapıp tazminatimi alırım diye düşündüm. Dügünü de nisan gibi yaparız diye düşündüm.Babama söyledik nişanlımla.Babam büyük tepki gösterdi. Nikahı yapın al git boyle evladım yok dedi. Simdi de ayrılın dıyor. Napayım ben sımdı

Nişanlıyım. Erkek kardeşimde nişanlı.Babam bugüne kadar bana ne kızım diye yaklaştı ne derdimi dinledi. Hep kendi cabalarımla okudum. Atanamadım.kurumsal markette kasiyerim. İş yerınde sürekli tehdit var. Tutanak tutarım falan diyorlar sürekli. Ben de dershaneye yazıldım kpss için. Hiç adam gibi sınava çalışamadım bu zamana kadar. Üniversite okurken kredim var onu da ödemek zorundayım. Erkek kardeşimin nişanlısının ailesi bizden baya şey istedi.Dügün kına herşey bize ait falan.Babamda yapamıyor. Bu yüzden sıkıntılı. Ben de eylülde dershanem başlıyacak. Erken nikah yapıp tazminatimi alırım diye düşündüm. Dügünü de nisan gibi yaparız diye düşündüm.Babama söyledik nişanlımla.Babam büyük tepki gösterdi. Nikahı yapın al git boyle evladım yok dedi. Simdi de ayrılın dıyor. Napayım ben sımdı
Nasıl ayrılın diyor?:duduk:
Tabi ki ayrılmayın.
Dershaneye yazıldıysanız nikahı öne alın, tazminatınızı da alırsınız.
Babanız saçmalamış.
Bu arada erkek kardeşiniz ve nişanlısı da keselerine göre hareket edecek.
Durum yoksa ne yapsın babanız?
Kardeşiniz kredi çekip yapsın o zaman.

Mesleği ne?

Nasıl ayrılın diyor?:duduk:
Tabi ki ayrılmayın.
Dershaneye yazıldıysanız nikahı öne alın, tazminatınızı da alırsınız.
Babanız saçmalamış.
Bu arada erkek kardeşiniz ve nişanlısı da keselerine göre hareket edecek.
Durum yoksa ne yapsın babanız?
Kardeşiniz kredi çekip yapsın o zaman.

Mesleği ne?
Fabrikada calısıyor ama guzel para alıyor. Bende diyorum ki salon nikahı yapıp bir eglence yapayım. Tazminatı da kenara koycam bankaya

Ben salon nikahı yapayım diyorum. Babam zaten beni sevmiyor. Kani bozuk falan dedi bana. Erkek kardesımden bir lira istemiyor. Benden falan ıstıyor. Bu eve birdaha gelmeyi dusunmuyorum

Erkek kardesım 1 bucuk senedır nısanlı ve bırsey almadılar. Ben 3 4 ayda baya sey aldım. Tüm beyaz esyaları aldık. Baya seyımız var. Sımdı de koltuk takımı falan alacaktık.Dugun yapmayıp salon nikahı yapsam ıcımde cok ukte kalır mı ki. Babamdan sogudum. Ömür boyu gorusmek ıstemıyorum onunla

Baban seni çalıştırıp senin paranla erkek kardeşinin müstakbel karısının taleplerini mi yerine getirmek istiyor anlamadım tam olarak ?
Evet bunu istiyor. Kız sagolsun bi ton altın istedi. Temmuzda nısan agustos ta dugunlerı var. Ve ortada hıc esya yok

Fabrikada calısıyor ama guzel para alıyor. Bende diyorum ki salon nikahı yapıp bir eglence yapayım. Tazminatı da kenara koycam bankaya
Evet çok ciddi para düğüne akıtmayın.
Onun yerine oraya gidecek parayı başka yere kullanırsınız.Ben olsam onun yerine balayına giderim.
Abiniz de elini taşın altına koyacak.
Eğer yeterli para yoksa düğünü erteleyip para biriktirecek.
Sizin nişanlınız ne iş yapıyor? Düğün masraflarını yapabilecek misiniz?

Ev, mobilya, beyaz eşya..vb?

Ne yazık ki bazı babalar aşırı erkek evlatçı oluyor kız çocuklarını bu şekilde dışlıyor sahip çıkmıyor en sonunda ne oluyor biliyor musunuz yaşlandıklarında yahut düşkün hale geldiklerinde de genellikle kız evlatları sahip çıkıyor

Onun yerine oraya gidecek parayı başka yere kullanırsınız.Ben olsam onun yerine balayına giderim.

Onları yparızda dugun yapacak olursak nısana anca yaparız.. Nısanlımda ayrı ev tutalım dugunu yapmayalım dıyor. Anneme yakın tutalım dedi ıstemedım

Ne yazık ki bazı babalar aşırı erkek evlatçı oluyor kız çocuklarını bu şekilde dışlıyor sahip çıkmıyor en sonunda ne oluyor biliyor musunuz yaşlandıklarında yahut düşkün hale geldiklerinde de genellikle kız evlatları sahip çıkıyor
Ben hattımı degıstırıp kımseyle gorusmek ıstemıyorum. Nısanlım ayrıl derse alır giderim senı dıyor. Erkek kardesım in Babam umurunda bile degıl. Ama hakkım helal degıl

Niye ayriliyorsun cunku para para para

Evet bunu istiyor. Kız sagolsun bi ton altın istedi. Temmuzda nısan agustos ta dugunlerı var. Ve ortada hıc esya yok
1 ay arayla neden nişan biraz tuhaf değil mi biz de genelde düğün tarihi çok ileri bir tarihe atılacaksa nişan yapılır yani düğüne 1 ay kala nişan da komedi gibi masraf olsun da nasıl olsun ay nişan da bize ait demeyin sakın abinizin severek mi görücü usulü mü

Nısanlım markette calısıyor

Severek
1 ay arayla neden nişan biraz tuhaf değil mi biz de genelde düğün tarihi çok ileri bir tarihe atılacaksa nişan yapılır yani düğüne 1 ay kala nişan da komedi gibi masraf olsun da nasıl olsun ay nişan da bize ait demeyin sakın abinizin severek mi görücü usulü mü
Severek ama kız tarafı baya gosterısı sevıyor

Severek

Severek ama kız tarafı baya gosterısı sevıyor
Niye düğüne 1 ay kala nişan yapıyorlar bu gelin bu kadar altın istiyor ya inanın babanızın gözünde de sizden daha kıymetli olur biliyor musunuz benim çok yakınımda birine olmuştu böyle evlendikten sonra gelin isteye isteye bi hal oldu bıktıydılar istediklerini yapmaktan ne kıymetliydi ama noldu ne kv deye ne kaynataya baktı kv onun yüzünden kanser oldu öldü

Back
X