Babam bu zamana kadar ne kızım deyip basımı oksadı ne derdimi dinledi. Aynı evde aylarca konusmayız.Ben ne oldum delisi olmusum ona göre.Ben normal nikahımı yapıp isten cıkmayı dusunuyorum.Şimdi akrabalarım desen hepsi babamlar ne taktı bizde takmayı diyor. Nşşanlim tarafı az da olsa takarda.Nikaha hepsini çagırmayı düşünüyoruz. Nikahta takı olsun yani. 2 kız 1 erkek kardeşim.Babam diger kız kardeşimi daha çok seviyor.Hep erkek kardeşimle ben giidnce daha iyi olacağını, kapımızı açmayacagını falan söylüyor. Nikahımı yapıp tazminatimi alıcam. Atcam bankaya benim garantim olacak o para. 1 sene köpek gibi kpss çalışıcam. Nişanlim da atan kurtul diyor. Hattımı degıstırıp hıcbır arabamla falan görusmeyı dusunmuyorum. Alemden kimseyle görusmeyı dusunmuyorum. Yoklar Farz edicem. Bugune kadar ne aile sıcaklığı gördum ne Baska bırsey. İnsan ailesini seçemiyor. Babam eve alkolden başka birşey getşrmemiş İnsan.Zamanımda anneme çok çektirdi halaa çektiriyor.Evlenince 2 3 yıl kpss ye baya asilıcam. Ama seneye artık atanmaya kararlıyım aileme inat. Annem falan çok görmek istersem dışarıda görürüm. Babam benim için zaten yoktu. Bu saatten sonra olmasa da olur napayım. Yoksan gecen insanları gel kızımı ıste vereyim demıs insan. Bu yasıma kadar ki yasım 27 evde kaldın falan hep söylendi etti. En son baktım önüne geleni görücü cagııryor. Nısanlıma dedim gel iste. Yoksa önce esyaları alıp hemen dugun yapacaktık.Aileden yüzüm gülmedi. Kocadan da güler umarım. BU HAYATTA yalnızım. Allah güc versin hep calısıcam. Ne eşime ne aileme kendımi ezdırıcem. Nısanlıma zaten hep diyorum bak 30 uma kadar ceketim bu saatten sonra cekemem.O da huyumu biliyor.Eger ailene yakın tutarsan evi kapatırım o telefonu bırdaha acmam atanınca bu sehre dönmem birdaha dedım ki yapacağımı biliyor. O evı takın tutsun bende o hattı kırıp kullanmayacağım. Kendi bilir.