Sakin düşünemiyorum akıl verir misiniz?

Yerinizde olsam sade bir nikahla o ortamdan kurtarırdım kendimi. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Bütçelerine göre davranmayı öğrenirler. Hem siz de zorlanmamış olursunuz. Kendi yağınızda kavrulmaya çalışıyorsunuz ve ev geçindirmek zor.

Ayrıca size tavsiyem ailenizle ilgili sorunları elinizden geldiğince nişanlınıza yansıtmamanız, bu evliliğe muhtaçmışsınız izlenimi vermemeniz. Annesine yakın yerden ev tutmanızı istemesi tek başına olumsuz bir işaret değil ama yine de eşiniz böyle taleplerde bulunurken ailenizle yaşadıklarınız karşınıza çıkabilir diye düşünün.

Tabi tüm bu yazdıklarım nişanlınıza güvendiğiniz varsayımına dayanıyor. Sırf evden çıkmak için evlilik yapmayın sakın. Daha sınavlara hazırlanacaksınız, stresli bir dönem sizi bekliyor.

Ekleme: Yukarıdaki yorumunuzu yeni okudum. Nişanlınız bakımından tutumunuz yerindeymiş zaten.

Son düzenleme:
umarım sırf evden kurtulmak için evlenmiyorsundur öyle bi izlenim veriyor yazdıkların.

nikahı erken yapın düğünü yaza doğru yaparsınız olmaz mı illa nisanda mı olmalı sınavından sonra yaparsınız işte. hem biraz daha birikir.

Back
X