Sakin kalmalıyım

Sakin mi kalmanız gerekiyor? O saçlarından tutup merdivenden alt kata kadar döve döve indiririm anneme el kaldıran pisliği!
Rezilliğe bak.
Kardeşiniz de adamım diye geziyor mu annesini dövdürüp.
Allahım hayırlı evlatlar ver yarabbim hepimize bu nedir ya

Tutanakta ne yazıyor? Öyle itip kakmış mı yoksa böyle saç baş mı yolmuş? Annen kavga sırasında geline vurmuş mu?

Evet eline neresi geldiyse işte ite kaka dövmüş gözlüğünü falan kırmıs o bağrış çağrışa komşular gelmiş falan işte

Ya her ne olursa olsun ben de uzuldum. Oldu o zaman bizi sinirlendiren herkese pata kute dalalim, ne munasebet gelinin yaptigi. Yanlis yonlendirmek istemem ama ben sanirim sessiz kalamazdim en azindan kardesime karsi. Umarim kardesiniz onu karim diye yaninda tutmaya devam etmez diyecegim ama emin de olamadim.

Haklısınız , ama değerli oğluşundan biraz uzak dursaydı keşke .
Durmaz. Siz sakin kalın ama. Yakında çıkar kokusu zaten. Şimdi ters bir şey yaparsanız durduk yere suçlu çıkarsınız. Zaten hep yaptıkları şey, hiç zorlanmazlar bu konuda.

Bana çok garip geldi konu sahibi, Gelin ruh hastası mı? Niye annenize saldırmış öyle? Tutanak tutulduğuna göre adli işlem yapılmayacak mı şimdi yoksa şikayeti geri mi çekmiş?

Rezalet! Tek kelimeyle rezillik. Yaşlı kadini dövmek de ne oluyor ? Bakamıyorlarsa huzur evine versinler kadına orda daha iyi bakılır. Dövülmesinden iyidir.

Ay çok kötü ya.
Terbiyesiz kadın.
Ne olursa olsun ya 70 yaşındaki kadına şiddet uygulanır mı .
Ben senin yerinde olsam o gelini evire çevire döverim valla .
Kardeşin ne diyor bu işe acaba.
Anasını dövmüşler

Rezalet! Tek kelimeyle rezillik. Yaşlı kadini dövmek de ne oluyor ? Bakamıyorlarsa huzur evine versinler kadına orda daha iyi bakılır. Dövülmesinden iyidir.
Zaten bakmıyor . Annem ziyarete gitmiş kardeşim evde değilmiş bi sebepten tartışmışlar sonrası böyle işte . Ama daha önce de sorunları vardı yani ben annemi uyarmıştım uzak dur dşye

Boşayacam diyor ozetle
Gelin hamım da donuna kadar almadan bırakmam diyor

Ne desem bilemedim.

E yuh artık. Ne manyaklar var. Madem öyle diyo anneniz aman karışmayın yani ne yaparlarsa yapsınlar.

Sebebi ne olursa olsun 70 yaşında bir kadına asla şiddet uygulanmaz. Kardeşinizde biraz haysiyet varsa boşanır. El kızı anneden daha kıymetli olamaz

Anneniz çenesini tutamamış olsun kötü olsun geçimsiz vs vs .. . Yaşlı bir kadın nasıl dayak yiyebilir hem de gelininden. Laf kalabalığı yapmak dayağı haklı çıkaramaz.. bilmemi istemiyorlar diyorsunuz bunun önemi ne ? Kadın dayak yemiş. Ne , nasıl , neden oldu değil dayaga vardiysa bu soruların önemi ne ,?

Kaldı ki gelin annemi dövecek ben susacagim. Kusura bakmayın ama gelinin de öyle bir kardeşin de içinden geçerim.

Yalan mu söyleyeyim sırf annem diye ,
Evet ağzının ayarı yok . Ne dediğini bilmiyor. Kusura bakmayın ama benim kayınvalifem de annemin söylediklerini söylese , çantalarımı karıştırsa tepki veririm , evet dövmesi kabul edilemez ama annem az değil , kışkırtıyor. Ben de görümcelik yapacak insan değilim

Üç erkek evladım var diyor gelin Hanım o ne demekse

Üç erkek evladım var diyor gelin Hanım o m
Sebebi ne olursa olsun 70 yaşında bir kadına asla şiddet uygulanmaz. Kardeşinizde biraz haysiyet varsa boşanır. El kızı anneden daha kıymetli olamaz
bence zaten boşanmalı artk buradan sonra nasıl yüz yüze bakılavak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…