Eşim bana senin için fesat dedi ve çok kırıldım çok sinirliyim sakin olamıyorum bişi diycem çenemi tutamayıp kavga çıkacak off bu adam beni ne zaman tanıyacak acaba kızlar eşler sizce birbirini ne kadar surede tanıyabilir
Bu konuda fesat olsanız nolur olmasanız nolur takmayın bu kadar. Sizin ilişkinize güvendiği için herkese duyurmuştur belki kaynınızın ilişkisine güvenemiyordur.Ya laynımın sevgilisi varmış kaynanam konuşuyomuş onla eşim tesadıfen telf.kaynanamın mesajını yakalamış soledi bana bende biz konuşmaya başladığımız zaman herkese duyurdu bak onun kini nasıl saklıyo dedim açıkçası zoruma gitti benden saklamasınbu ayıp bişi değil çünkü eşimde senin için fesat dedi sert Bi dille hemen annesinin tarafında tabi ben kotu anlamda bişi demedim en büyük sorunum kendimi ifade edememek
Ya laynımın sevgilisi varmış kaynanam konuşuyomuş onla eşim tesadıfen telf.kaynanamın mesajını yakalamış soledi bana bende biz konuşmaya başladığımız zaman herkese duyurdu bak onun kini nasıl saklıyo dedim açıkçası zoruma gitti benden saklamasınbu ayıp bişi değil çünkü eşimde senin için fesat dedi sert Bi dille hemen annesinin tarafında tabi ben kotu anlamda bişi demedim en büyük sorunum kendimi ifade edememek
Biraz açık yazarmısınızBence dr kendinizi ifade edemiyorsunuz.
Yazdiginiz gibi konusuyorsaniz ??
Soğuduğum için batıyo söylediği yaptığı genel şeyler kayınvalideninBence cok onemsiz birseymis bana kalirsa siyasi olun biraz biliyorsunuz kocaniz annesiyle ilgili bu tarz yorumlardan rahatsiz sizde yorum yapmayin zorla kavga cikaracak seyler soyluyorsunuz sanki
Ben de eşime bazen "cok fesatsın, fesatlık sokma işe " diyorum, o da bana kırılıyor mudur ki?Eşim bana senin için fesat dedi ve çok kırıldım çok sinirliyim sakin olamıyorum bişi diycem çenemi tutamayıp kavga çıkacak off bu adam beni ne zaman tanıyacak acaba kızlar eşler sizce birbirini ne kadar surede tanıyabilir
Bana bu laf ilk defa biri tarafından kullanıldı oda eşim olduğu için çok kırdı beniBen de eşime bazen "cok fesatsın, fesatlık sokma işe " diyorum, o da bana kırılıyor mudur ki?
Bana biri söylese -ki öyle biri olmadığım icin- kendimi ifade ederdim.Bana bu laf ilk defa biri tarafından kullanıldı oda eşim olduğu için çok kırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?