sakin olmam lazım

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
33
32
Eşim bana senin için fesat dedi ve çok kırıldım çok sinirliyim sakin olamıyorum bişi diycem çenemi tutamayıp kavga çıkacak off bu adam beni ne zaman tanıyacak acaba kızlar eşler sizce birbirini ne kadar surede tanıyabilir

Allah baska dert vermesin be bacim. Buna da sukur de. :)

insan buna dellenir mi lan. :) Valla komiksiniz ha, cocuk gibisiniz. Sen de onun sacini cek o zaman.

saka saka sen de de, neden boyle diyorsun de. sorunu konusarak cozmeye calisin.

Noldu da öyle dedi ki eşiniz? Hasbinallah diyin elinizi yüzünüzü yıkayın camı açıp bi nefes alın önce

neden ?

Ya laynımın sevgilisi varmış kaynanam konuşuyomuş onla eşim tesadıfen telf.kaynanamın mesajını yakalamış soledi bana bende biz konuşmaya başladığımız zaman herkese duyurdu bak onun kini nasıl saklıyo dedim açıkçası zoruma gitti benden saklamasınbu ayıp bişi değil çünkü eşimde senin için fesat dedi sert Bi dille hemen annesinin tarafında tabi ben kotu anlamda bişi demedim en büyük sorunum kendimi ifade edememek

erkekleri en tanıdığını sandığın anda başka biri olabiliyor yani ne kadar tanısan boş...
canını yakacak birşey bulmuş güzelce de kullanmış. ahh canım sıkkın zaten bu erkek illetinden, takma kafana.

Bu konuda fesat olsanız nolur olmasanız nolur takmayın bu kadar. Sizin ilişkinize güvendiği için herkese duyurmuştur belki kaynınızın ilişkisine güvenemiyordur.

Ya zaten bana yaptıklarından dolayı çok soğudum ondan kayınvalideden zorla soğuttunkendinden en ufak kavgamızı bile hemen kocama yetiştirdi hemen ailesine anlattı herkese duyurdu o yüzden mesafeliyim artık ama çok iyi işini yurutuyo banane sanki ondan ama eşim hemen annesine bi laf dedim diye senin zaten hep için fesat dedi ve ağladım sinirimden o uyuyo şuan ama ben sinirden olucem

Bence dr kendinizi ifade edemiyorsunuz.
Yazdiginiz gibi konusuyorsaniz ??

Bence cok onemsiz birseymis bana kalirsa siyasi olun biraz biliyorsunuz kocaniz annesiyle ilgili bu tarz yorumlardan rahatsiz sizde yorum yapmayin zorla kavga cikaracak seyler soyluyorsunuz sanki

Bence cok onemsiz birseymis bana kalirsa siyasi olun biraz biliyorsunuz kocaniz annesiyle ilgili bu tarz yorumlardan rahatsiz sizde yorum yapmayin zorla kavga cikaracak seyler soyluyorsunuz sanki
Soğuduğum için batıyo söylediği yaptığı genel şeyler kayınvalidenin

Ben de eşime bazen "cok fesatsın, fesatlık sokma işe " diyorum, o da bana kırılıyor mudur ki?

Ben de eşime bazen "cok fesatsın, fesatlık sokma işe " diyorum, o da bana kırılıyor mudur ki?
Bana bu laf ilk defa biri tarafından kullanıldı oda eşim olduğu için çok kırdı beni

Bana bu laf ilk defa biri tarafından kullanıldı oda eşim olduğu için çok kırdı beni
Bana biri söylese -ki öyle biri olmadığım icin- kendimi ifade ederdim.

Eşim kızım icin annesinin ağzından birşey söyleyip ben itiraz edince "kendi annen olsa yapardın ama.." diyor ben de "fesatsın" diyorum. O da "değilim" diyor. Bence önemli olan iletişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…