Sakinlesemiyorum

BornToLive

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
14
2
0
35
İstanbul
Acaba ben sinir hastasi miyim? Dun annemle kavga ettigimizi yazmistim butunegce agladim ise gitmedim ve su andada sakinlesemiyorum. Surekli bagirip aglayasim var

Acaba ben sinir hastasi miyim? Dun annemle kavga ettigimizi yazmistim butunegce agladim ise gitmedim ve su andada sakinlesemiyorum. Surekli bagirip aglayasim var

canım arada banada olur insanın sinirleri bozuluyor bence ondan böyle oluyor dışarı çık bi yürüyüş yap duş al yüzüne soğuk hava çarpsin geçecek inan bana

Sinirleriniz bozulmuş sadece. Güzel bir kahve ya da çay için. Yüzünüzü yıkayın. Kendinize gelirsiniz.

Mümkünse çok iyi bir arkadaşınla 2-3 günde olsa şehir dışı bir tatil yap. Seni çevrendeki insanlar yormuş arkadaşım belli. Uzaklaşmak, kafa dinlemek, ve yepyeni bir ortam iyi gelecektir. Test edilmiş, onaylanmış çaredir. :34:

Sinir hastası kötü birşey demek değil ki zaten
Psikolojin bozulmuş olabilir
Bir doktordan yardım alabilirsin
Bir süre sonra geçer gider

hala sakinleşememeniz normal degil bence bir uzmana basvurun diyecektim.
fakat konunuzu okudum sizinki birikim olmus. yani yarın bu sorunun cozulmeyecegini annenizin tavrının degismeyecegini dusundugunuz icin boylesiniz.

oncelikle sevdiginiz insanlarla vakit gecirin, biraz tatil yapın sakinlesin.
sonra annenizi karsınıza alıp dusundugunuz ne varsa soyleyin ama kavgaya donusturmeden... kırgınlıklarınızdan bahsedin.
eger tavrı aynı ise bir sure uzaklasın... ozlemi ile size olan eziyeti arasında tercih yapmak durumunda kalacaktır.

onun da hayalini kurdugu birseyler var belli ki... buna ulasamadıkca size çemkiriyor ama asıl sıkıntıyı sizin cektiginizin farkında degil. onemli olan kızımın mutlulugu huzur diyemiyor ve bencilligine devam ediyorsa kendinizi bahane ederek onu uzmana goturun. maddi durumunuz varmıs zaten sorun yasamayacagınızı dusunuyorum.
belki annenizin hayatta baska hayal kırıklıkları ve her seyini size baglaması bu baskısının sebebi olabilir...

Back
X