sordum, annem de hep soruyor. yaramaz biraz falan diyorlar. hani çözüm önerisi yok. kısırlaştırınca biraz sakinleşiyormuş da daha vaktimiz var ona.hiperaktivite mi var nedir Allah Allah:))
bence veterinere sorun bir
küçük çocukların enerjisini attırırlar ya yorarak ona da öyle bir şey lazım gibi ama bilemedimsordum, annem de hep soruyor. yaramaz biraz falan diyorlar. hani çözüm önerisi yok. kısırlaştırınca biraz sakinleşiyormuş da daha vaktimiz var ona.
allahım inşallah ya. vallahi böyle bi yorgunluk yok. yani anneme bulaşmaması için tüm yükü üzerimde zaten. mama veteriner kum vs. bunlar önemsiz de uyku uyuyamıyorum ya. atıyorum kedi uyuyor diyelim, perdenin arası açık kalmış kapatayım desem koşup perdeye tırmanıyor. uykumuz da hafif.Büyüyünce geçecek
Bizimki de ilk geldiğinde öyle idi
Hatta eşim bu kedi uyuz oldu eskiden parkur yapardık koşardı diyor
Poşete girmeyi seviyor kutu vs de
Ona kendi alanını yaratın
Bir de yeni geldiklerinde daha tetikteler büyüyünce uyumayı öğreniyorlar
Bebek cunku oynamak istiyor
Oynayabilecegi baska kediler var mi, yoksa siz oynatin biraz:)
hepsini aldım. hepsiyle oynatıyorum. oyuncak kutusu yaptım resmen çocuk gibi. peki ne zaman sakinleşiyorlar? ya da sakinleşecek mi? doktor "iyileşecek" diyin lütfen:)))Soylemeyi unutmusum. Oyuncak top,fare,olta vs kedi oyuncaklarindan alabilirsiniz enerjisini oyle atsin:)
ahahah annem de çığlık attı. hareket eden çanta olunca herhalde ahahahha. sinirden güldüm valla. nolur artık büyüsün ya. her yer oyuncak dolu. ben de oynatıyorum. bir şeyi atınca getirmeyi öğrendi onu çok yapıyoruz böylece ben de az yoruluyorum ama yet mi yorBüyüyünce azalacak. Olta alın mutlaka ip ve top verin gece oynasın bir yere kaçınca uğraşsın dursun. Yalnız evrak çantasına girişine kahkaha attım.
hepsini aldım. hepsiyle oynatıyorum. oyuncak kutusu yaptım resmen çocuk gibi. peki ne zaman sakinleşiyorlar? ya da sakinleşecek mi? doktor "iyileşecek" diyin lütfen:)))
allahım inşallah ya. vallahi böyle bi yorgunluk yok. yani anneme bulaşmaması için tüm yükü üzerimde zaten. mama veteriner kum vs. bunlar önemsiz de uyku uyuyamıyorum ya. atıyorum kedi uyuyor diyelim, perdenin arası açık kalmış kapatayım desem koşup perdeye tırmanıyor. uykumuz da hafif.
Benim kedim de 3.5 aylık. Aynısı. Birlikte uyumak istiyorum ama ayaklarımı parmaklarımı saklayacak yer bulamıyorum sürekli saldırıyor. Koltukta ayaklarımı uzatıp oturamiyorum. elim kolum hareket etsin bir yerimi kasiyacak olayım hedefe kilitlenip saldırıyor iki partisiyle sarılıp ısırmaya başlıyor. Hem çok komik görünüyor hem de gözümden yaş getirecek kadar acıtıyor bazen. Bırakmayacak diye çok korkuyorum ama çok okudum bu konu hakkında 6 aylıktan sonra daha sakin olabiliyorlarmis. ısırdığında acıdı numarası yapmak bagirip yere koymak falan ise yaramadı bizde.
Sadece birkaç gündür ona daha az temas etmeye başladım. Sadece o istediği zaman gelip kendini sevdiriyor ve sadece başını ve gidisini oksuyorum. Kucağıma almadim, başka yerine dokunmaya sevmeye falan çalışmadım ve sadece birkaç ısırık attı elime. Böyle mesafeliyken daha iyi olduk
çok soru soruyorum ama kaç ayda biraz normal bir canlıya döner? ninja gibi ninja. perde tepesinden üstümüze atlıyor. sürekli evde kayarak gidiyor öyle diyeyim. hani öyle hızlı koşuyor ki hızını alamıyor ahahhaOnlar da geçiyor bir süre sonra
Bizimki bir yere gitseler de uyusam diye bakıyor
Ya da diğer odaya çekilip uyuyor
ahahah annem de çığlık attı. hareket eden çanta olunca herhalde ahahahha. sinirden güldüm valla. nolur artık büyüsün ya. her yer oyuncak dolu. ben de oynatıyorum. bir şeyi atınca getirmeyi öğrendi onu çok yapıyoruz böylece ben de az yoruluyorum ama yet mi yor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?