Sakız bile istesem o bile olmuyor ..hergün ağlıyorum:((

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
İstemsiz ağlama krizlerine giriyorum.
Çok yoğun bir hayatım vardı okul ile birlikte..
Okul bitti herkes kendi kabuğuna çekildi kimi eş buldu kimi iş ,kimi yüksek lisansa devam
2011 de bitmiştiti formasyonu seçtim YL tercih etmedim.Kpss hazırlandım aksilikler oldu yeterli puan alamadım tabi benim için yeterli puan 90 ,iş arıyorum devamlı çok istediğim bir fırsat çıktı mulakata gittim olcak sandım güzel gitti o da olmadı yıkım bunla başladı
En ufak tatile gitcek oluyoz olmuyor,en daha ufağı fuar gitmek istedim o bile olmadı..
Akşam makarna böreği pişircektim o bile olmadı olmadı olmadı olmadı
Babam vapura binmemizi bile gezdin yeter diyor evdeki her anım suç
Elim kolum bağlı ,halkeğitimin kurslarına yazıldım
O kıymetli 20 li yaşlarım gidiyor en çok ona üzülüyorum bu yaşlarda eğlenemedikten sonra
Herşeyde bir hayır vardır derler ama
Ben artık dayanamıyorum..
İsyan etmeye başladım,Allahım al canımı hergün diyorum

Tıpatıp aynı durumdayız desem abartı olmaz.
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş off

sen böyle olmuyor, olmuyor dedikce hicbirsey olmaz zaten...
ben burda agir yorum yapan insanlardan veya baslik acanlari kirmaktan hoslanan bi insan degilim
ama yazdiklarina o kadar cok kizdim ki.
bi insan bu yasinda bu kadar mi umutsuz ve herseyi bosvermis olur...

insan börek olmuyor, fuara gidemedim diye ALLAHTAN canini almasini diler mi yahu?
Neler neler yasiyor millet,
bi bak ac televizyonu, izle aglayan sehit analarini...
onlar bile dimdik ayakta... en yakin misal bu...

savasacaksin, ugrasacaksin, kendi hayatini elini alacaksin
pes etmekle, ALLAHIM canimi al demekle hic bir yere varamazsin...

Canım ne kadar isyankar davranıyorsun seni anlıyorum işlerinin bir an önce olmasını istersin ama hayat bu her insan hayatında inişler çıkışlar olur, bu sadece bir süreç ve geçecek sabırlı ol...Allah'a şükret en azından sağlıklı bir insasın ve şu yaşamış oduğun zamanın tadını çıkar bir şeyi takma kafana, Hepsi geçecek...

tatlım pozitif düşün hemen böyle kestirip atma olmuyor diye
belki birşeyleri eksik yapıyorsun belki herşeye olmaz gözüyle
bakarak karamsar davranıyorsun olumsuz düşünceleri kafandan
uzaklaştır...

"Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin!"
Şems-i Tebrizî

canım sen iş bulmadan hiçbişey olmaz, bu ruh halinde babanında önemli katkısı var sanıyorum
umarım tezelden bi iş bulursun, parası az falan deme işe gir

aynı durumdayız canımm
sabır sabır başka çaremiz yok hayattan soğumak olmaz hemen
bende senle aynı durumdayım işsiz okulsuz evde parasız pulsuz oturmak sıkılmak ne demek iyi anlıyorum ama biraz umutlu olalım

Son düzenleme:

her şey için olmadı deyip olumsuzlukları çağırma
iyi düşünceyle başla sonunun iyi olacağına inan
olusuz
düşüncelerden alaha sığınarak kurtulursun

haklısınız hastalıklarla uğraşan insanlar ,hele patlamadaki şehitler cesetler bile yok ortalıkta o kadar üzülüdüm ki
Fuar,börek en küçük misal olan şeyler bunlar sebep değil tabii
Hayatımda herşey için çok bekledim herşey için
Tıkır tıkır işleyen hayatları görüp çok imreniyorum
Elim kolum bağlı oturuyorum.100 den fazla iş başvurusu yaptım bu kadar mı yeteneksizim seçmiyorlar benii
25 yaşındayım haytaımda kims eolmadı çünkü konuşamıyorum,erkeklerle arkadaşlık kuramıyorum çünkü aşırı güvensizlk var

Allaha inancım çok yüksek sırf bu vesveselerden kurtulmak için kuran kursuna yazıldım.

iş bulduğun zaman geçecek, aynı şeyleri yaşadım

bi de mesela o gün olan olumsuzlukları değil de olumlu olayları listele, düşündüğün zaman hiç de az olmadığını göreceksin...

Dgs de puanım burslu bölümlere yetiyordu.
Çok istedim gitmeyi.
Camiilere, türbelere gidip dua ettim.
Allahım ne olur çok istiyorum diye çok yalvardım
İyi ki babam göndermemiş.
Sadece bekle, sabret.
Su akar yolunu bulur...

Sen bu yüzden Allah'ım al canımı diyorsan, biz dünyanın %70i olarak ölmüşüz zaten.

bende başka forumdan misafir geldim bişeyler yazayım dedim..bende 2007 de öğretmenlik bitirdim ve hala işsizim kpss ile uğrasıyorum bu senede olmadı kıl payı kaçırdım allah her iyiliği bir arada vermez diyo annem çok şükür evin var eşin var sağlığın var vs...ama bunların hepsi olup mesleğinin başında olanlarda var anne diyorum benle mezun olan arkadaşlarım kaç yıllık öğretmenler sırf biri beni görürde sorar diye facebook hesabı bile açmadım artık evde hiç bişeye yaramadan oturmaktan sıkıldım amaa..... şimdi anlıyorum gerçekten istemek ve tevekkül etmek lazım rabbim bizim için en hayırlı şeyleri veriyor olmadı diye kendimi yırttığım şeyler için şimdi şükrediyorum iyiki olmamış diye inş rabbim herkesin istediğini verir hersey gönlünüzce olsun...

öncelikle karamsarlığını atmalısın. böyle depresif bi şekilde her şey daha da batıcak sana. pozitifleşmene yardımcı olcak sana bi kitap önerebilirm : evrenden torpilim var- aykut oğut güzel bi kitap gerçekten hayata daha olumlu bakmaya yardımcı

İsyan ettikçe herşey daha da kötüye gider, buna emin ol.

Herşeyden önce sağlıklı olduğun için şükretmelisin.

Ailen olduğu için ve onların yanında olduğun için şükretmelisin.

Bana kızma ama ''mantıklı'' olmalısın.

Bu düşünceler seni daha da olumsuzluğa götürür, benden söylemesi.

Bu arada, dua etmeyi hiç ihmal etme.

eve gelen misafir bile nasılsın dediğinde ağlamamk için sıkıyorum hele iş diye didiklesin ağlamaya başlıyorum
Tevekkül etmek gerekiyor başka çare yok
Teşekkür ederim sizince herşey gönlünüzce olsun atanmanız dileğiyle sizin için

Teşekkür ederim tavsiyeniz için :))

''''Herşeyi zamanı ve yeri geldikçe yaşıyorum.Tabiki bazen birşeyler yolunda gitmiyor olabilir ama zamanla onlarda yoluna giriyor.Sabredince herşeyin en iyisi ve en güzelini yaşarım.anne babamın hayırlı duasını alırım.Birilerini memnun etmek benim içimi rahatlatır daima onların güler yüzünü görmek beni mutlu eder..Gayet sosyal isyanım birçok yeri gezmişimdir herşey yeri ve zamanında yaşadım .Şuan belki hayatımda üzüldüğüm sıkıntı duyduğum şeyler olabilir ama elimden gele herşey yapıyor ve eğitiyorum.Mutsuz sıkıntılı anlar yaşamazsak mutlu anlarımızn kıymetini anlayamayız kii...Hep kendimi mutlu etmekten korkarım .Hayatta da çok insna tanıdım.Feryadım bu yüzden hanımlar..Dünyayı ben düzeltcek değilim ya neyse mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun :)) '''
Bu sizin yorumunuz.

Nasıl yani?

Arkadaşın başka bir konudaki mesajı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…