İstemsiz ağlama krizlerine giriyorum.
Çok yoğun bir hayatım vardı okul ile birlikte..
Okul bitti herkes kendi kabuğuna çekildi kimi eş buldu kimi iş ,kimi yüksek lisansa devam
2011 de bitmiştiti formasyonu seçtim YL tercih etmedim.Kpss hazırlandım aksilikler oldu yeterli puan alamadım tabi benim için yeterli puan 90 ,iş arıyorum devamlı çok istediğim bir fırsat çıktı mulakata gittim olcak sandım güzel gitti o da olmadı yıkım bunla başladı
En ufak tatile gitcek oluyoz olmuyor,en daha ufağı fuar gitmek istedim o bile olmadı..
Akşam makarna böreği pişircektim o bile olmadı olmadı olmadı olmadı
Babam vapura binmemizi bile gezdin yeter diyor evdeki her anım suç
Elim kolum bağlı ,halkeğitimin kurslarına yazıldım
O kıymetli 20 li yaşlarım gidiyor en çok ona üzülüyorum bu yaşlarda eğlenemedikten sonra
Herşeyde bir hayır vardır derler ama
Ben artık dayanamıyorum..
İsyan etmeye başladım,Allahım al canımı hergün diyorum
İstemsiz ağlama krizlerine giriyorum.
Çok yoğun bir hayatım vardı okul ile birlikte..
Okul bitti herkes kendi kabuğuna çekildi kimi eş buldu kimi iş ,kimi yüksek lisansa devam
2011 de bitmiştiti formasyonu seçtim YL tercih etmedim.Kpss hazırlandım aksilikler oldu yeterli puan alamadım tabi benim için yeterli puan 90 ,iş arıyorum devamlı çok istediğim bir fırsat çıktı mulakata gittim olcak sandım güzel gitti o da olmadı yıkım bunla başladı
En ufak tatile gitcek oluyoz olmuyor,en daha ufağı fuar gitmek istedim o bile olmadı..
Akşam makarna böreği pişircektim o bile olmadı olmadı olmadı olmadı
Babam vapura binmemizi bile gezdin yeter diyor evdeki her anım suç
Elim kolum bağlı ,halkeğitimin kurslarına yazıldım
O kıymetli 20 li yaşlarım gidiyor en çok ona üzülüyorum bu yaşlarda eğlenemedikten sonra
Herşeyde bir hayır vardır derler ama
Ben artık dayanamıyorum..
İsyan etmeye başladım,Allahım al canımı hergün diyorum
sen böyle olmuyor, olmuyor dedikce hicbirsey olmaz zaten...
ben burda agir yorum yapan insanlardan veya baslik acanlari kirmaktan hoslanan bi insan degilim
ama yazdiklarina o kadar cok kizdim ki.
bi insan bu yasinda bu kadar mi umutsuz ve herseyi bosvermis olur...
insan börek olmuyor, fuara gidemedim diye ALLAHTAN canini almasini diler mi yahu?
Neler neler yasiyor millet,
bi bak ac televizyonu, izle aglayan sehit analarini...
onlar bile dimdik ayakta... en yakin misal bu...
savasacaksin, ugrasacaksin, kendi hayatini elini alacaksin
pes etmekle, ALLAHIM canimi al demekle hic bir yere varamazsin...
bende başka forumdan misafir geldim bişeyler yazayım dedim..bende 2007 de öğretmenlik bitirdim ve hala işsizim kpss ile uğrasıyorum bu senede olmadı kıl payı kaçırdım allah her iyiliği bir arada vermez diyo annem çok şükür evin var eşin var sağlığın var vs...ama bunların hepsi olup mesleğinin başında olanlarda var anne diyorumbenle mezun olan arkadaşlarım kaç yıllık öğretmenler sırf biri beni görürde sorar diye facebook hesabı bile açmadım artık evde hiç bişeye yaramadan oturmaktan sıkıldım amaa..... şimdi anlıyorum gerçekten istemek ve tevekkül etmek lazım rabbim bizim için en hayırlı şeyleri veriyor olmadı diye kendimi yırttığım şeyler için şimdi şükrediyorum iyiki olmamış diye inş rabbim herkesin istediğini verir hersey gönlünüzce olsun...
öncelikle karamsarlığını atmalısın. böyle depresif bi şekilde her şey daha da batıcak sana. pozitifleşmene yardımcı olcak sana bi kitap önerebilirm : evrenden torpilim var- aykut oğut güzel bi kitap gerçekten hayata daha olumlu bakmaya yardımcı
''''Herşeyi zamanı ve yeri geldikçe yaşıyorum.Tabiki bazen birşeyler yolunda gitmiyor olabilir ama zamanla onlarda yoluna giriyor.Sabredince herşeyin en iyisi ve en güzelini yaşarım.anne babamın hayırlı duasını alırım.Birilerini memnun etmek benim içimi rahatlatır daima onların güler yüzünü görmek beni mutlu eder..Gayet sosyal isyanım birçok yeri gezmişimdir herşey yeri ve zamanında yaşadım .Şuan belki hayatımda üzüldüğüm sıkıntı duyduğum şeyler olabilir ama elimden gele herşey yapıyor ve eğitiyorum.Mutsuz sıkıntılı anlar yaşamazsak mutlu anlarımızn kıymetini anlayamayız kii...Hep kendimi mutlu etmekten korkarım .Hayatta da çok insna tanıdım.Feryadım bu yüzden hanımlar..Dünyayı ben düzeltcek değilim ya neyse mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun :)) '''
Bu sizin yorumunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?