Sakız bile istesem o bile olmuyor ..hergün ağlıyorum:((

onu amacından sapıp gitti
off off ne diyim
yaptığım her yemek güzel olur .İlk denemelerime rağmen aşçılara taş çıkartırım.
almak istediğim bir tavuk tarifydi .Diyet yapmak amaçlı bunaldığım için .İki hasta var şuan evde .o bile mundar oldu

Ne diyeceğii şaşırdım.
sen diyorum o,siz diyorum,küçüğüm diyorum sevgiyle yaklaşmak için olmuyor

Abim hep der kimseye karışma ne yapacağı ile ilgili hele senden küçüklere çok doğru söylemiş.

Hepimiz dört dörtlük değil .Mutsuz anlarımız da var.Herşey gelip geçiyor.AMA HELE Kİ ZAYIF ANINDA PAYLAŞMAMAK GEREKİRMİŞ..
Belkide hayatım güzel ben abartıyorumdur. Güzel tabi annem-babam,abim ,bir ordu akrabam var .Sağlıklıyım.Güzel bir evim var.Arkadaşarlım dostlarım var.Eğitimim yeni bitirdim arayış içersindeyim.Belki de ben abartıyorum.Herşey güzel olacak.Herkesin bu sıkıntılı döenmi var.Siz benden küçükler bu zamana gelince anlayacaksınız bu sıkınıtyı.Evlenmek isteyenler var ama ben önce mesleğim diyorum.Şuan annem şehri dışında ilk defa bu kadar ayrı kaldım belki de hayat ondan bu kadar kötü geldi.

Benim hayatım .ailemin koşulları böyle olabilir.Kimsenin ailesini seçme şansı yok kii... Bende mutsuz da mutlu da olsa katlanmak zorundayım. Kendim mutsuzum belki ama başkasının mutsuz olmasını istemediğim için yalan söyleme dedim.Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz.

Bir genç kızın yurttan kaçma sevdası ona yalan söylememesni söylemem nelere yol açtı ..Korumak içindi..Bu tarz olaylar tatszı şeyler neden oluyor bazen ç

Adı üstünde bu kısım bir derdim var :))

İnsanlar dertlerine çare ağrıyor.Ama amacından saptı bu kısmda herşey..Ben derman değil dert buldum burada artık.
Vaktimi daha yapıcı şeylerle değerlendireceğim.

Her laf evrilip çevriliyor

Son düzenleme:
ben de iki gündür sıkılıyorum sıkılıyorum diye oflayıp pofluyordum.. bunu izleyince bir kendime geldim.. belki sana da yarar...

[video=youtube_share;zzWSMb6tMbA]http://youtu.be/zzWSMb6tMbA[/video]

Şuan bana haksızlık ediyorsunuz , ne tarif istemeniz, ne mutfak deneyimleriniz ne de aile koşullarınız hakkındaydı yaptığım yorum , bu konularda sizi eleştiriyormuşum gibi davranmayın lütfen. Üstelik neden işin içine diyet tarifi isteme konusunu da karıştırdığımı düşündünüz ki? Ne yukarda saydıklarımdan herhangi birini ne ağzıma aldım ne de bir kıza yurttan kaçma demenizi eleştirdim ki o konuda yaptığınız yanlış konu sahibine verdiğiniz tavsiye değildi, sizinle aynı fikirde olmayanlara hakaret etmenizdi.

Ayrıca sizi konunuza diğer yorum yapanlar ne kadar tanıyorsa bende o kadar tanıyorum, yazdıklarınız kadar. ama burada içimizde tuttuğumuz bazı düşünceleri ve zaafları sosyal statüleri düşünmeden daha rahat yazabiliyoruz o nedenle hakkımızdaki tespitleri biraz olsun önemsemekte fayda var. Yazdıklarınızın satır aralarından benim yaptığım çıkarım bu, mesela sürekli ben ve benden küçükler vurgusunda olmanız, sürekli yargılanıyormuş gibi savunmaya geçmeniz bende bu intibayı bıraktı,

Neyse yazdıklarımla sinirlerinizi bozmaya çalışmadığımı bilin lütfen. En iyisi ben artık daha fazla yorum yapmayayım ve zamana bırakıp görelim bu geçici dönemi aşıp ilerde karşıdan kendinize baktığınızda şuanki sizle ilgili benim düşündüklerimi düşünecek misiniz?

Son düzenleme:
ben de iki gündür sıkılıyorum sıkılıyorum diye oflayıp pofluyordum.. bunu izleyince bir kendime geldim.. belki sana da yarar...

[video=youtube_share;zzWSMb6tMbA]http://youtu.be/zzWSMb6tMbA[/video]

Teşekkür ederim paylaşımız için..
İşte hayatımızın kıymetini bilemiyoruz.Geç anlıyor kimi zaman uafk tefek şeyler geçicek düzelicek şeyler için dertleniyorum.Sabredince,tevekkel edince düzelcek elbet biliyorum.
Anlık isyanlar belkide sınanmamız içindir..Şeytanın vesvesesi der annem sabret.
Hayat insana sürekli birşey öğretiyor.Her an her dk..
Bazen olmak istediğimiz hayatı sunarız ortaya mutsuz olsak mutlu gibi davranırız.
Belki o gün güzel şeyler düşünmüşüzdür.Ama gelirler bir gün sizin en zayıf anınızda kullanırlar.En azından burda öğrendim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…