onu amacından sapıp gitti
off off ne diyim
yaptığım her yemek güzel olur .İlk denemelerime rağmen aşçılara taş çıkartırım.
almak istediğim bir tavuk tarifydi .Diyet yapmak amaçlı bunaldığım için .İki hasta var şuan evde .o bile mundar oldu
Ne diyeceğii şaşırdım.
sen diyorum o,siz diyorum,küçüğüm diyorum sevgiyle yaklaşmak için olmuyor
Abim hep der kimseye karışma ne yapacağı ile ilgili hele senden küçüklere çok doğru söylemiş.
Hepimiz dört dörtlük değil .Mutsuz anlarımız da var.Herşey gelip geçiyor.AMA HELE Kİ ZAYIF ANINDA PAYLAŞMAMAK GEREKİRMİŞ..
Belkide hayatım güzel ben abartıyorumdur. Güzel tabi annem-babam,abim ,bir ordu akrabam var .Sağlıklıyım.Güzel bir evim var.Arkadaşarlım dostlarım var.Eğitimim yeni bitirdim arayış içersindeyim.Belki de ben abartıyorum.Herşey güzel olacak.Herkesin bu sıkıntılı döenmi var.Siz benden küçükler bu zamana gelince anlayacaksınız bu sıkınıtyı.Evlenmek isteyenler var ama ben önce mesleğim diyorum.Şuan annem şehri dışında ilk defa bu kadar ayrı kaldım belki de hayat ondan bu kadar kötü geldi.
Benim hayatım .ailemin koşulları böyle olabilir.Kimsenin ailesini seçme şansı yok kii... Bende mutsuz da mutlu da olsa katlanmak zorundayım. Kendim mutsuzum belki ama başkasının mutsuz olmasını istemediğim için yalan söyleme dedim.Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz.
Bir genç kızın yurttan kaçma sevdası ona yalan söylememesni söylemem nelere yol açtı ..Korumak içindi..Bu tarz olaylar tatszı şeyler neden oluyor bazen ç
Adı üstünde bu kısım bir derdim var :))
İnsanlar dertlerine çare ağrıyor.Ama amacından saptı bu kısmda herşey..Ben derman değil dert buldum burada artık.
Vaktimi daha yapıcı şeylerle değerlendireceğim.
Her laf evrilip çevriliyor
Beni ne kadar tanıyorsun ki pin-up bu kadar değerlendirebiliyorsun.Dediklerinin zerresi yok bende.