• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakladığımız şeyler

hylm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
177
50
13
33
Kizlar eşlerinizden yada sevgilinizden sakladığınız gecmisinizle ilgilili sırlariniz var mi? Benim gecmiste sevgilim oldu ve ben bunu soyleyemedim sevgilime onun ilk sevgilsii bendim korktum beni istrmz diye

Bu gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar misal buraya yazdığınız konuyu tesadüfen bile bulabilir. Bu yüzden ben ilişkide %100 şeffaflıktan yanayım.

Kizlar eşlerinizden yada sevgilinizden sakladığınız gecmisinizle ilgilili sırlariniz var mi? Benim gecmiste sevgilim oldu ve ben bunu soyleyemedim sevgilime onun ilk sevgilsii bendim korktum beni istrmz diye
Istemezse yoluna gider neden korkuyosun ayrica nerede yasiyorsunki artik herkesin flortu oluyor normal

Sır saklamak istiyorsan kendin bile unutacaksın. Buraya yazman bile ifşa sebebi olabilir bir gün.

Yani ben ne diyeyim bilmiyorum ki! Simdiye kadar kac tane erkek arkadasiniz oldugu, onlarla ne kadar yakinlastiginiz sadece ve sadece sizi ilgilendirir. Baska hic kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Sahip oldugunuz erkek arkadas sayisi sizin degerinizi dusurmez. Bir erkek aksini dusunuyorsa uzak durulmasi gereken biridir.

Kaybetmek istemiyorum kizlar napim icim icimi yiyo ama elimden bise gelmiyo yük üstümde

Yani ben ne diyeyim bilmiyorum ki! Simdiye kadar kac tane erkek arkadasiniz oldugu, onlarla ne kadar yakinlastiginiz sadece ve sadece sizi ilgilendirir. Baska hic kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Sahip oldugunuz erkek arkadas sayisi sizin degerinizi dusurmez. Bir erkek aksini dusunuyorsa uzak durulmasi gereken biridir.
Keske oda boylr olsa bende hata ki basta boylr biriylr devam ettim kestirip atmadim simdide hep vicdan azabi oluyo

Back
X