• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakladığımız şeyler

Kendini folyolasaydın madem paketini o açsaydı.
Hayır ne saçma eşindeki zihniyet. İlk sevgili olmadığını söyleseydin de kendini kurtarsaydın ama sen böyle birini kaybetmekten korkuyorsun bi de. Şu saatten sonra söylemenin de mantığı yok.

Kendini folyolasaydın madem paketini o açsaydı.
Hayır ne saçma eşindeki zihniyet. İlk sevgili olmadığını söyleseydin de kendini kurtarsaydın ama sen böyle birini kaybetmekten korkuyorsun bi de. Şu saatten sonra söylemenin de mantığı yok.
Dogru soyliyosun simdiden sonra soylemenin mantigi yok galiba

Soylemek zorunda degilsin..

Iliskinin ortasinda gecmise dair muhabbetlerin acilmasini dogru bulmayan biriyim..

Bazi seylerin tanima asamasinda soylenmesi gerektigini dusunuyorum..

Tam iliski rayina oturmus, guzel guzel ilerliyorken ne gerek var simdi gecmisi deşmeye..

Ben soylemek istiyorum, vicdanim rahat etmiyor, dersen de buyur soyle tabi..
Ama onun oncesinde kendini psikolojik olarak hazirla..
Karsindaki insan, bu durumdan dolayi guvensizlik hissedebilir,trip atabilir, sacma sapan tavirlara girebilir, belki de hic bir sey yapmaz, g3cmistir der , kapatir konuyu..

Yani ortaya çıkarsa daha kötü olur tamamen yalana girer diye düşünüyorum. Tabi detay detay anlatmak ya da anlatmamak kişinin kendisine kalmış. :bicak:
Gecmiste bir iliski yasadigi halde yasamadim demesin tabi, bu yalana girer. Ama ayni sekilde gecmiste yasadiklari da erkegi ilgilendirmez.

Herşeyi herkese soylemek zorunda degiliz ,degilsiniz...

Elbette bilmedigi veya bilmemesi gereken mevzular olabilir bu normal...

Yalniz hiç açılmamak kaydi ile normal , o mevzu ile alakali yalan soylemek kesinlikle dogru degil konu acilirsa dogruyu soyleyip seffaf olmakta yarar var...

Soylemek zorunda degilsin..

Iliskinin ortasinda gecmise dair muhabbetlerin acilmasini dogru bulmayan biriyim..

Bazi seylerin tanima asamasinda soylenmesi gerektigini dusunuyorum..

Tam iliski rayina oturmus, guzel guzel ilerliyorken ne gerek var simdi gecmisi deşmeye..

Ben soylemek istiyorum, vicdanim rahat etmiyor, dersen de buyur soyle tabi..
Ama onun oncesinde kendini psikolojik olarak hazirla..
Karsindaki insan, bu durumdan dolayi guvensizlik hissedebilir,trip atabilir, sacma sapan tavirlara girebilir, belki de hic bir sey yapmaz, g3cmistir der , kapatir konuyu..
Ya ortaya çikarsa o kisiyle karsilarsirsa o kisi ona soylerse bu arada o ksiiyi gormeyeli 6 sene oluyo

Ister hic olmasin ister 10 tane olsun.onu ilgilendirmezki!
Onu ilgilendiren nokta ,onunla ilişkinizin basladigi andan itibarendir.Kendini bilen insan için söyleyip soylememenin pek bir hükmü yoktur. Bu konuda açıklama yapmak zorunda bile değilsin

Gecmiste bir iliski yasadigi halde yasamadim demesin tabi, bu yalana girer. Ama ayni sekilde gecmiste yasadiklari da erkegi ilgilendirmez.

Detay boyutuna eğer karşı taraf giriyorsa ben de girerim, konuşulacaksa taşlar dökülür. :dondurma:

He ama karşılıklı geçmişi kurcalamazsak hiiiiç kurcalamam. :110: Geçmişte iz bırakan onda da bende de şeyler olabilir. Hatırlamak manasız:işsiz:

Geçmişte sevgilin oldu mu dese adam, oldu derim.
Ama sormazsa söylemem.
Yalan başka eksik bilgi başka şey.

Bu saatten sonra "ben sana yalan söyledimdi" dersen bir de güvensizlik eklenir, işler sarpa sarar.
Yalan demiyeydin iyiydi.

Ister hic olmasin ister 10 tane olsun.onu ilgilendirmezki!
Onu ilgilendiren nokta ,onunla ilişkinizin basladigi andan itibarendir.Kendini bilen insan için söyleyip soylememenin pek bir hükmü yoktur. Bu konuda açıklama yapmak zorunda bile değilsin
Sorsa da mi yalan soylersiniz

Detay boyutuna eğer karşı taraf giriyorsa ben de girerim, konuşulacaksa taşlar dökülür. :dondurma:

He ama karşılıklı geçmişi kurcalamazsak hiiiiç kurcalamam. :110: Geçmişte iz bırakan onda da bende de şeyler olabilir. Hatırlamak manasız:işsiz:
Detaya giriyorsa ben duymak istemedigimi soylerim herhalde ya, tabi merakli tarafim devreye girmezse:KK48:

Geçmişte sevgilin oldu mu dese adam, oldu derim.
Ama sormazsa söylemem.
Yalan başka eksik bilgi başka şey.

Bu saatten sonra "ben sana yalan söyledimdi" dersen bir de güvensizlik eklenir, işler sarpa sarar.
Yalan demiyeydin iyiydi.
Soyleyemem zaten bubsaatten sonra ama kendi kendimi yiyorum

Back
X