Saklar mısınız?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.442
43.941
798
artık görüşmediğiniz birinin hediyesini saklayıp kullanır mısınız? ve onun görebileceği şekilde kullanılır mısınz siz olsanız o hediyeyi ? hani şu kişiye özel olan hediyelerden

Kisiye ozel derken? Erkek arkadasim bana gunes gozlugu, cuzdan, giysi, saat vs bir suru sey aldi ayrilsak kullanirim. Bende nitekim ona giysi, cuzdan falan aldim ayrildiktan sonra kullanmamasini garipserim acikcasi.

Ben atardım onu hatırlatacak şeylerin odamda ve ya evimde işi olmamalı madem bitti hacet yok çok ihtiyacım olan bir şey ya hoşuma giden bir şeyse yenisini alırdım.

burada benim için önemli nokta,eğer ki hediye aileden ve tekrar görüşmek zorunda olduğum birinden geldiyse,sinirim geçene kadar biryerde saklar,sinirim geçince,tekrar kullanırım.

bir daha görüşmeyeceğim biriyse ve hediyeyi beğeniyorsam ya da işime yarıyorsa,atmam yine kullanırım.

her halükarda,kullanırımo_O

Kişiye özel derken? Ben anlamadım affola
Ne tür hediye bu merak ettim:KK48:
Kullanmam çünkü kullandıkça onun aldığı aklıma gelir..yolda yardım isteyen dilenen insanlardan birine verirdim ben

Kişiye özel hediye nedir bana göre hepsi kişiye özeldir

Işe yarar herşeyi kullanırım bana verildiği an benim malımdır artık

Eski sevgilim alınca da fincan ben alınca da fincan

Ben çok anlam yüklemem yani eşyaya ama şu almıştı da derim unutmam da

Kisiye ozel derken? Erkek arkadasim bana gunes gozlugu, cuzdan, giysi, saat vs bir suru sey aldi ayrilsak kullanirim. Bende nitekim ona giysi, cuzdan falan aldim ayrildiktan sonra kullanmamasini garipserim acikcasi.

Eger seviyorsam kullanırım niye kullanmıym. Sonucta benim olmus o esyam

o kişiyle nasıl tanıştığınızı hatırlatan bir hediye

Back
X