Şal Mevsimi Açılmıştır

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
sdc10380.jpg

sdc10378.jpg

Tığ işi motifli, gullu şalım...

spa0415k.jpg

spa0416p.jpg

Oklava işi şalım...

SP_A0316.jpg

SP_A0320.jpg

Kasımpatı çiçeği şalım...

Motif makinasıyla yaptığım yeni şalım :)

sdc565403.jpg

sdc65748.jpg

SDC14068.jpg

SDC14086.jpg

Çok amaçlı şalım

Son düzenleme:
senağlama çok güzeller bunlar Allah'ım şu insafsız gacıya verdiğin yeteneğin birazını da bana verseydin
örüp örüp resmini çekip koyuyo beni çatır çatır çatlatıyo Rabbim ne olur şu kadıuna bi üçüz nasip et örmeye vakti olmasın bende o esnada bişeyler öğrenip arayı kapatayım pek sanmıyorum ama neyse :dilcikar:

sen beni haşa dinden imandan çıkaracan haa:oklava:
ya bi duuur biri bu kadını durdursun yoksa kökümüz stresten telef olacaz yaffflaelaelaelaelae:oklava:

senağlama çok güzeller bunlar Allah'ım şu insafsız gacıya verdiğin yeteneğin birazını da bana verseydin
örüp örüp resmini çekip koyuyo beni çatır çatır çatlatıyo Rabbim ne olur şu kadıuna bi üçüz nasip et örmeye vakti olmasın bende o esnada bişeyler öğrenip arayı kapatayım pek sanmıyorum ama neyse :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol:
Amin Allahım aminnnnnnnn, zeynebimin duasını kabul olsun inşallah :Saruboceq:

Ellerine sağlık sersoycum..
Ben beyazları çook beğendim...
Emeğine sağlık..

sersoyum süpersin yineee masallah canımm
krem rengi kasımpat lı olana bayıldımmm çok asil duruyor
güle güle iyi günlerde kullan canım

:1shok:........delikafadulden
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çılgınsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....delikafadulden
bayıldım hepsine ... süperler... aman tanrım.... bak ne dicem biri seni durdurmalı diyoruz ya hep...
seni ancak bir bebek durdurur.. hatta ikiz .. yok yok zeynebin dediği gibi üçüz...
sen onlarla uğraşırken ... sanırım bu kadar vaktin olmaz .. zeynoda sinirden çatlamaz....kaydirigubbakcemile3

hepsi cok guzel canim ama ben kasimpatili olana bayildim...

ellerine saglik. nazar degmesin:nazar:

sen beni haşa dinden imandan çıkaracan haa:oklava:
ya bi duuur biri bu kadını durdursun yoksa kökümüz stresten telef olacaz yaffflaelaelaelaelae:oklava:

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5 ayol motor mu taktın sersoy sen ne biçim kadınsın yv ne zaman yapıyon bunları, yetmiyo bi de nete geliyo ayol :1shok:

bayıldım hepsine ... süperler... aman tanrım.... bak ne dicem biri seni durdurmalı diyoruz ya hep...
seni ancak bir bebek durdurur.. hatta ikiz .. yok yok zeynebin dediği gibi üçüz...
sen onlarla uğraşırken ... sanırım bu kadar vaktin olmaz .. zeynoda sinirden çatlamaz....kaydirigubbakcemile3

ah be alevcim nerde o gunler.. keşke dediğn gibi olsa... bebişlerim olsada çok yaramazlar anam ağladı hiçbir iş yapamıyorum diyebilsem keşke... :çok üzgünüm:

bende seni merak ediyodum doğurdunmu diye az kalmış arrbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş

yazdıkların SERSOY için AMİN diyorummmmmmm:CüvCüv::ecrin_bebek:

Back
X