Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlama çok güzeller bunlar Allah'ım şu insafsız gacıya verdiğin yeteneğin birazını da bana verseydin
örüp örüp resmini çekip koyuyo beni çatır çatır çatlatıyo Rabbim ne olur şu kadıuna bi üçüz nasip et örmeye vakti olmasın bende o esnada bişeyler öğrenip arayı kapatayım pek sanmıyorum ama neyse :dilcikar:
sen beni haşa dinden imandan çıkaracan haaklava:
ya bi duuur biri bu kadını durdursun yoksa kökümüz stresten telef olacaz yaffflaelaelaelaelaeklava:
:dilcikar: duramam çatla sositososito sositososito
Kaca satiyorsun, örümcek modeli varmi?
o kaca olur?
Kaca satiyorsun, örümcek modeli varmi?
o kaca olur?
Ellerine sağlık sersoycum..
Ben beyazları çook beğendim...
Emeğine sağlık..
sersoyum süpersin yineee masallah canımm
krem rengi kasımpat lı olana bayıldımmm çok asil duruyor
güle güle iyi günlerde kullan canım
sen beni haşa dinden imandan çıkaracan haaklava:
ya bi duuur biri bu kadını durdursun yoksa kökümüz stresten telef olacaz yaffflaelaelaelaelaeklava:
:1shok:........delikafadulden
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çılgınsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....delikafadulden
bayıldım hepsine ... süperler... aman tanrım.... bak ne dicem biri seni durdurmalı diyoruz ya hep...
seni ancak bir bebek durdurur.. hatta ikiz .. yok yok zeynebin dediği gibi üçüz...
sen onlarla uğraşırken ... sanırım bu kadar vaktin olmaz .. zeynoda sinirden çatlamaz....kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5 ayol motor mu taktın sersoy sen ne biçim kadınsın yv ne zaman yapıyon bunları, yetmiyo bi de nete geliyo ayol :1shok:
:1shok:........delikafadulden
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çılgınsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....delikafadulden
bayıldım hepsine ... süperler... aman tanrım.... bak ne dicem biri seni durdurmalı diyoruz ya hep...
seni ancak bir bebek durdurur.. hatta ikiz .. yok yok zeynebin dediği gibi üçüz...
sen onlarla uğraşırken ... sanırım bu kadar vaktin olmaz .. zeynoda sinirden çatlamaz....kaydirigubbakcemile3