Aslında örnek verdim, genelde böyle yani al haa unutma bıyık altından güler sen salaksın der gibi.Anne çıplak degilimki giyinim deseydiniz. . Ayrıca kimlik elinizdemi geziyorsunuzda al haa unutma diyo ? (
Ya aslında çok doğru. Ama baya acil bi işti ve çocukla gitmenin imkanı yoktu. Kendisi demiş eşime bana bıraksın diye eşimde beni arayıp söylediKonuşmadığınız kayınvalideye işiniz düşünce çocuk da bırakmayın.
Salak değilsiniz ama bu davranış sizi biraz kötü gösteriyor bana kalırsa...
Desem baya ters tepki alırım bayada sinir olur bana:) bide bu tarz şeyleri ben öyle bi söylüyorum ki direk kavganın içinde buluyorum kendimiÇocuk muyum derdim
Desem baya ters tepki alırım bayada sinir olur bana:) bide bu tarz şeyleri ben öyle bi söylüyorum ki direk kavganın içinde buluyorum kendimi
Aynen öyle. O şimdi bayadır gittigimde giydiğimi göre göre biriktirmiş bi fırsatını arıyordu söylemek için.Herkes kendine yakıştırdığını giyer
Ya aslında çok doğru. Ama baya acil bi işti ve çocukla gitmenin imkanı yoktu. Kendisi demiş eşime bana bıraksın diye eşimde beni arayıp söyledi
Aynen öyle çok doğru :)) altlı üstlüyüz buarada. Ama kavgadan beri hiiç gitmedim kapıya çıkmıyorum onu görmemek için.Zorunda olmasanız bırakmazsınız zaten. Ben de bayıldıgınızı düşünmüyorum.
Ama kayınvalide yeteneksizmiş sinir bozma konusunda :)
Amaçlı yapıyorsa bunu kullanmalıydı.
Hayırdır kızım, sen gelmezdin buralara deseydi, tükürüğünüzü yalamış, prensiplerinden taviz veren biri falan olmanızı yüzünüze vururdu.
O yüzden bence dedikleri alışkanlık. Takılmayın. İyili cevap vermemişsiniz
Doğru canım ama altlı üstlüyz maalesef. Bu kariscaksa bi yolunu bulur. Bayadır bişey diyemiyodu zaten uygun zamanı beklemis. Görüyo ya giyinip giyinip gittiğimiGorusme niye gorusuyorsun?
Cocugunu da birakacak baska birini bul
Bulamazsan yaninda gotur
Goturemiyorsan gitme ne bileyim
Gorusme iste
Aslında cogu seye onlar mecbur bırakıyor. Ben götürsemde kalkar cocuk perisan olur biz dururken götürülür mü der . Cok degisik bi kadın.Altlı üstlü oturmayın çocuğunuzu onlara baktırmayın en ufak yardım almayın ki birşey söylediklerinde size ne diyecek kadar kuyruğunuz dik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?