- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
ailece görüştüğümüz, eşi de eşimin yakın arkadaşı, çocuklarımızda aynı yaşta olan yakın arkadaşım, hafta sonu için plan yapmış aşağı yukarı ayda bikaç kez çıkıyoruz birlikte. o plan yaparken bu ay gerçekten çok sıkıştığımızı eşimin çalıştıgı yerden alacağını da alamadığını konuşmuştuk sohbet arasında. hafta sonu kahvaltı yapar piknik yaparız dedi, peki dedik. eşimde pek istemedi ama gönülsüz tamam dedi. sabah onları almak için evlerine gittik bu defa mangal yakalım öğleden sonra da dediler ısrar ettiler eşim önce yok falan dedi sonra peki dedi. neyse biz bayan arkadaşla kahvaltılıkları almak için gittik ücreti yetmedi yanında çok cuzi bi para almıs yanına bende var deyip ben ödedim kalanını da. sonra arkadasım kız kardeşini aradı onları da oraya çağırdı. eşi ve 3 çocuğu ile birlikte neyse gittik piknik yaptık ordan hadi mangala dediler. tamam dedik. kasaba gitmişleri kocalarımız. bizde arabadayız, etleri hazırlatmışlar orda eşimin arkadası yanımda para yok sen öde demiş. diğeri de bende de yok demiş. eşim kart kullanmıyor yanındaki yetmeyince arabaya geldi benim yanımdakini istedi verdim. ama ister istemez sinirlendim sonuçta hem mangal diye tutturuyorlar hem yok diyorlar. bu ilk de degıl daha önce de bi iki kez yaşandı buna benzer olay. arabalara bindik. tartıştık biraz, ister istemez suratım düştü. orda sürekli ne oldu diyorlar yok birsey dedim. sonra bugunde bana çocukları eğenceye götürelim mi diye yazmış bende hafta sonu mangal için eşimdeki yetmeyince elimdekileri de eşim alınca kalmadı 5 kuruşum siz gidin dedim. bana sen ondan mı surat asıyosun. ödeyecek bizimki onu ben onu sonradan ödedi sandım falan yazmış. bende ona parasında değilim dedim. ama bu yüzden eşimle tartıştık dedim. açıkçası çok sinirlendim. cebinde 5 kuruş yokken nasıl plan yapıp bizi de zora sokabiliyorsun.bir de kardeşini çoluğunu çocugunu cağırıyorsun. bir de şuan zor durumda olduğumuzu da söylemiştim. 10 kişiyi doyurmak zorundamıydık. şimdi de bana surat asıyor paragöz muamelesi yapıyor.
Ya çok düşüncesizler ya da çok uyanık bunlar ben olsam böyleleleriyle görüşmeyi anında keserdim sıkıntınızı söyleyerek iyi etmişsiniz saf olmadığınızı anlasinlar
Para gerçekten sorun değil ama insanı enayi yurduna koyuyor böyleleri daha bi de başka birilerini davet etmişler suç üstüne suç