- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.916
- 333
- Konu Sahibi kahvekokusu32
İyi ya söyleyebilmişsin ben çok enayi olduğumdan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. karakter olarak çok cömert biri olmama rağmen, böyle köylü kurnazlarını görünce sırtım ürperir. azıcık akıllarıyla üç beş kuruşun hesabını yaptım diye kendini kurnaz sanan insanlara çok acırımİlk kez değil diyorsun. Ben olsam ilkinde böyle birşey yaşasam bir daha bakkala bile gitmem o kişiyle.
yok onlara kalacak yapıda değiliz çok şükür, asla ne eşim ne de ben birilerinin üstünden geçinmek gibi bi durumumuz olmadı. hesaplar bizde hep ortak ödenir.Acaba Onlarda bütün hesap Onlara kalacak diye,böyle bir yola mı başvurdular acaba?Onlar da harcama yaptı mı?![]()
bizim de böyle akrabalar vardı. zavallı babama herşeyi aldırır, kanatları pirzolaları mızıka öttürür gibi sıyırır, sonra et de iyi değilmiş derlerdi. reddettik kurtulduk çok şükürSize hakverdim. Açık açık söylediğiniz iyi olmuş. Siz söylemişsiniz sıkışığız diye mangal diye onlar ısrar etmiş. Yetmemiş misafir de getirmişler. Ki ilk de değilmiş. Darılırlarsa darılsınlar.
İnanır mısın bizim ailede de herkes piknik yapalım diye tuttururlar o gün gelince babam ve halam alır, herkes gelir (amcamlar diğer iki halamlar aileleriyle) sonra mane verirler :) hani bir içecek bile almazlar..bizim de böyle akrabalar vardı. zavallı babama herşeyi aldırır, kanatları pirzolaları mızıka öttürür gibi sıyırır, sonra et de iyi değilmiş derlerdi. reddettik kurtulduk çok şükür
cagirmican iste böylelerini bir colada mi alamiyorlarİnanır mısın bizim ailede de herkes piknik yapalım diye tuttururlar o gün gelince babam ve halam alır, herkes gelir (amcamlar diğer iki halamlar aileleriyle) sonra mane verirler :) hani bir içecek bile almazlar..
Biz köyde yaptığımız zaman bir 5 lt suyu üstümüze yazdırırlar.cagirmican iste böylelerini bir colada mi alamiyorlar
kesinlikle bende de yok para derdim aynen. Huyunu da biliyomuş ztn konu sahibi. Bu ilk olmamış.Bundan sonra ona göre davranırsınız. Ben olsam çıkarıp para vermek yerine, aa bende de yok, o zaman almayalım derdim. İhtiyacı olana borç vermek, bir şey ısmarlamak ayrı şey, böyle emrivakiyle çakallık yapanlar tarafından soyulmak ayrı şey.
gercekten yapmiyacaksin. bak bende almanyada yasiyorum trye gittigimizde ne hikmetse bizden bekleniliyor bu tür seyler. yapana yaparim yapmiyanada yapmiyorum. salak degilim. burdada havvada toplamiyorum parayi. inanirmisin köydekiler sehire gidince sif kebab yemek icin takiliyorlar. bende gitmedim kardesBiz köyde yaptığımız zaman bir 5 lt suyu üstümüze yazdırırlar.
evet ama eşim söylemeyemez böyle birşeyi, yanımdaki yeterli değil deyip arabaya geldi. onlarda oradan izledi.kesinlikle bende de yok para derdim aynen. Huyunu da biliyomuş ztn konu sahibi. Bu ilk olmamış.
yerinde olsam boyle somurucu karsi tarafida saf yerine koyan bir kadinla hic gorusmezdim ayrica lafida iyi sokmussunailece görüştüğümüz, eşi de eşimin yakın arkadaşı, çocuklarımızda aynı yaşta olan yakın arkadaşım, hafta sonu için plan yapmış aşağı yukarı ayda bikaç kez çıkıyoruz birlikte. o plan yaparken bu ay gerçekten çok sıkıştığımızı eşimin çalıştıgı yerden alacağını da alamadığını konuşmuştuk sohbet arasında. hafta sonu kahvaltı yapar piknik yaparız dedi, peki dedik. eşimde pek istemedi ama gönülsüz tamam dedi. sabah onları almak için evlerine gittik bu defa mangal yakalım öğleden sonra da dediler ısrar ettiler eşim önce yok falan dedi sonra peki dedi. neyse biz bayan arkadaşla kahvaltılıkları almak için gittik ücreti yetmedi yanında çok cuzi bi para almıs yanına bende var deyip ben ödedim kalanını da. sonra arkadasım kız kardeşini aradı onları da oraya çağırdı. eşi ve 3 çocuğu ile birlikte neyse gittik piknik yaptık ordan hadi mangala dediler. tamam dedik. kasaba gitmişleri kocalarımız. bizde arabadayız, etleri hazırlatmışlar orda eşimin arkadası yanımda para yok sen öde demiş. diğeri de bende de yok demiş. eşim kart kullanmıyor yanındaki yetmeyince arabaya geldi benim yanımdakini istedi verdim. ama ister istemez sinirlendim sonuçta hem mangal diye tutturuyorlar hem yok diyorlar. bu ilk de degıl daha önce de bi iki kez yaşandı buna benzer olay. arabalara bindik. tartıştık biraz, ister istemez suratım düştü. orda sürekli ne oldu diyorlar yok birsey dedim. sonra bugunde bana çocukları eğenceye götürelim mi diye yazmış bende hafta sonu mangal için eşimdeki yetmeyince elimdekileri de eşim alınca kalmadı 5 kuruşum siz gidin dedim. bana sen ondan mı surat asıyosun. ödeyecek bizimki onu ben onu sonradan ödedi sandım falan yazmış. bende ona parasında değilim dedim. ama bu yüzden eşimle tartıştık dedim. açıkçası çok sinirlendim. cebinde 5 kuruş yokken nasıl plan yapıp bizi de zora sokabiliyorsun.bir de kardeşini çoluğunu çocugunu cağırıyorsun. bir de şuan zor durumda olduğumuzu da söylemiştim. 10 kişiyi doyurmak zorundamıydık. şimdi de bana surat asıyor paragöz muamelesi yapıyor.