- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi kahvekokusu32
ozaman sen yok almadım yanıma dıyecektınevet ama eşim söylemeyemez böyle birşeyi, yanımdaki yeterli değil deyip arabaya geldi. onlarda oradan izledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman sen yok almadım yanıma dıyecektınevet ama eşim söylemeyemez böyle birşeyi, yanımdaki yeterli değil deyip arabaya geldi. onlarda oradan izledi.
benimki de söyleyemez ama ben yok derim yani. Öyle minareye böyle kılıf. Siz yumuşak bi insansınız sanırımevet ama eşim söylemeyemez böyle birşeyi, yanımdaki yeterli değil deyip arabaya geldi. onlarda oradan izledi.
yanımdaki parayı sabah o vermişti. biliyordu olduğunu.ozaman sen yok almadım yanıma dıyecektın
Aynen öyle işin parasında değiliz tabiki ama insanın zoruna gidiyor.gercekten yapmiyacaksin. bak bende almanyada yasiyorum trye gittigimizde ne hikmetse bizden bekleniliyor bu tür seyler. yapana yaparim yapmiyanada yapmiyorum. salak degilim. burdada havvada toplamiyorum parayi. inanirmisin köydekiler sehire gidince sif kebab yemek icin takiliyorlar. bende gitmedim kardeseve bir geldiler hepsı mutfaga koştu yemek yaptılar
bende yolda bulmuyorum parayı. mesele para degil zaten salak yerine koyulmak
Sizi eve kahvaltıya çağırdılar diye anladım ben,neden kahvaltılık almaya çıktınız ki? Plan mı değişti sonradan?ailece görüştüğümüz, eşi de eşimin yakın arkadaşı, çocuklarımızda aynı yaşta olan yakın arkadaşım, hafta sonu için plan yapmış aşağı yukarı ayda bikaç kez çıkıyoruz birlikte. o plan yaparken bu ay gerçekten çok sıkıştığımızı eşimin çalıştıgı yerden alacağını da alamadığını konuşmuştuk sohbet arasında. hafta sonu kahvaltı yapar piknik yaparız dedi, peki dedik. eşimde pek istemedi ama gönülsüz tamam dedi. sabah onları almak için evlerine gittik bu defa mangal yakalım öğleden sonra da dediler ısrar ettiler eşim önce yok falan dedi sonra peki dedi. neyse biz bayan arkadaşla kahvaltılıkları almak için gittik ücreti yetmedi yanında çok cuzi bi para almıs yanına bende var deyip ben ödedim kalanını da. sonra arkadasım kız kardeşini aradı onları da oraya çağırdı. eşi ve 3 çocuğu ile birlikte neyse gittik piknik yaptık ordan hadi mangala dediler. tamam dedik. kasaba gitmişleri kocalarımız. bizde arabadayız, etleri hazırlatmışlar orda eşimin arkadası yanımda para yok sen öde demiş. diğeri de bende de yok demiş. eşim kart kullanmıyor yanındaki yetmeyince arabaya geldi benim yanımdakini istedi verdim. ama ister istemez sinirlendim sonuçta hem mangal diye tutturuyorlar hem yok diyorlar. bu ilk de degıl daha önce de bi iki kez yaşandı buna benzer olay. arabalara bindik. tartıştık biraz, ister istemez suratım düştü. orda sürekli ne oldu diyorlar yok birsey dedim. sonra bugunde bana çocukları eğenceye götürelim mi diye yazmış bende hafta sonu mangal için eşimdeki yetmeyince elimdekileri de eşim alınca kalmadı 5 kuruşum siz gidin dedim. bana sen ondan mı surat asıyosun. ödeyecek bizimki onu ben onu sonradan ödedi sandım falan yazmış. bende ona parasında değilim dedim. ama bu yüzden eşimle tartıştık dedim. açıkçası çok sinirlendim. cebinde 5 kuruş yokken nasıl plan yapıp bizi de zora sokabiliyorsun.bir de kardeşini çoluğunu çocugunu cağırıyorsun. bir de şuan zor durumda olduğumuzu da söylemiştim. 10 kişiyi doyurmak zorundamıydık. şimdi de bana surat asıyor paragöz muamelesi yapıyor.
yok kahvaltılık alıp dışarıda piknik gibi kahvaltı yaparız demişti. hafta sonu olunca evde kahvaltılıkta kalmayınca mecburen marketten almamız gerekti.Sizi eve kahvaltıya çağırdılar diye anladım ben,neden kahvaltılık almaya çıktınız ki? Plan mı değişti sonradan?
Piknik konusuna tamam demişsiniz,pikniğe gidilince mangalda yakılir genelde ama o etlerin parası 3e bölünmeliydi. Durumunuzu bile bile size yıkmaları ayip olmuş.
Benim bildiğim parası olmayan idare edilir böyle durumlarda. Yada tutturulmaz mangal yakalım diye. Açık açık söylemişsiniz maddi durumuz sıkışık diye buna rağmen yapılan hoş değil. Hadi birinin parası yok,kardeşide mi beş kuruşsuz çıkmış evden?
Mesafenizi koruyun derim. Ayıp etmişler.
aynen öyle.ben böyle parazit insanların ''param yok, sen ver'' lafına asla inanmıyorum...bakın eşinizde yokmuş sizdeki parayı istemiş ya sizde de olmasaydı...bilakis bu tarz insanların yanında paraları var ama başkasının üstüne yıkılmayı marifet sayıyorlar...''bugünü de bedava ya getirdik'' mantığındalar...aile terbiyesi.... emin olun bu tarz kişilerin anne babaları da böyle parazit insanlardır...
ya ben bir ınsanı cagırıyorsam onceden yaparım hazırlıklıgımı o an gıtmem markete... bunlar zaten baştan planlamış sıze ödetmegeyok kahvaltılık alıp dışarıda piknik gibi kahvaltı yaparız demişti. hafta sonu olunca evde kahvaltılıkta kalmayınca mecburen marketten almamız gerekti.
inanın ben onu da istemiyorum. eğer onlar kendi başlarıa hazırlık yapıp alsalardı, ne eşim ne de ben gönül rahatlığıyla oturup yiyemezdik. birşey yapılacaksa ortak yapılmalıydı. hadi markette kızın parası yetmemiş olabilir anlarım. ama mangal diye başımızın etini yiyip kocasının yanında nasıl parasının olmadığını hala aklım almıyor.ya ben bir ınsanı cagırıyorsam onceden yaparım hazırlıklıgımı o an gıtmem markete... bunlar zaten baştan planlamış sıze ödetmege
Anladım.yok kahvaltılık alıp dışarıda piknik gibi kahvaltı yaparız demişti. hafta sonu olunca evde kahvaltılıkta kalmayınca mecburen marketten almamız gerekti.
tamamda bır sen cagırsın sen ödersin oda birseyler getırır bir o cagırır o alır sende bırseyler getırırsın. ben davet edildıgım zaman elı boş gıtmem zaten. hadı sız oyle ortak yapıyorsanız onada lafım yok. ama ınanın paraları vardı parası olmıyan ınsan ne dıye mangal yapalım der? o bastan oyle kurnazlıkla planlamış zaten bunu. bence hıc muhatap olmayın öyle insanlarlainanın ben onu da istemiyorum. eğer onlar kendi başlarıa hazırlık yapıp alsalardı, ne eşim ne de ben gönül rahatlığıyla oturup yiyemezdik. birşey yapılacaksa ortak yapılmalıydı. hadi markette kızın parası yetmemiş olabilir anlarım. ama mangal diye başımızın etini yiyip kocasının yanında nasıl parasının olmadığını hala aklım almıyor.
ağzına sağlık helal olsun. asın bayrakları adamsın.ailece görüştüğümüz, eşi de eşimin yakın arkadaşı, çocuklarımızda aynı yaşta olan yakın arkadaşım, hafta sonu için plan yapmış aşağı yukarı ayda bikaç kez çıkıyoruz birlikte. o plan yaparken bu ay gerçekten çok sıkıştığımızı eşimin çalıştıgı yerden alacağını da alamadığını konuşmuştuk sohbet arasında. hafta sonu kahvaltı yapar piknik yaparız dedi, peki dedik. eşimde pek istemedi ama gönülsüz tamam dedi. sabah onları almak için evlerine gittik bu defa mangal yakalım öğleden sonra da dediler ısrar ettiler eşim önce yok falan dedi sonra peki dedi. neyse biz bayan arkadaşla kahvaltılıkları almak için gittik ücreti yetmedi yanında çok cuzi bi para almıs yanına bende var deyip ben ödedim kalanını da. sonra arkadasım kız kardeşini aradı onları da oraya çağırdı. eşi ve 3 çocuğu ile birlikte neyse gittik piknik yaptık ordan hadi mangala dediler. tamam dedik. kasaba gitmişleri kocalarımız. bizde arabadayız, etleri hazırlatmışlar orda eşimin arkadası yanımda para yok sen öde demiş. diğeri de bende de yok demiş. eşim kart kullanmıyor yanındaki yetmeyince arabaya geldi benim yanımdakini istedi verdim. ama ister istemez sinirlendim sonuçta hem mangal diye tutturuyorlar hem yok diyorlar. bu ilk de degıl daha önce de bi iki kez yaşandı buna benzer olay. arabalara bindik. tartıştık biraz, ister istemez suratım düştü. orda sürekli ne oldu diyorlar yok birsey dedim. sonra bugunde bana çocukları eğenceye götürelim mi diye yazmış bende hafta sonu mangal için eşimdeki yetmeyince elimdekileri de eşim alınca kalmadı 5 kuruşum siz gidin dedim. bana sen ondan mı surat asıyosun. ödeyecek bizimki onu ben onu sonradan ödedi sandım falan yazmış. bende ona parasında değilim dedim. ama bu yüzden eşimle tartıştık dedim. açıkçası çok sinirlendim. cebinde 5 kuruş yokken nasıl plan yapıp bizi de zora sokabiliyorsun.bir de kardeşini çoluğunu çocugunu cağırıyorsun. bir de şuan zor durumda olduğumuzu da söylemiştim. 10 kişiyi doyurmak zorundamıydık. şimdi de bana surat asıyor paragöz muamelesi yapıyor.
ailece görüştüğümüz, eşi de eşimin yakın arkadaşı, çocuklarımızda aynı yaşta olan yakın arkadaşım, hafta sonu için plan yapmış aşağı yukarı ayda bikaç kez çıkıyoruz birlikte. o plan yaparken bu ay gerçekten çok sıkıştığımızı eşimin çalıştıgı yerden alacağını da alamadığını konuşmuştuk sohbet arasında. hafta sonu kahvaltı yapar piknik yaparız dedi, peki dedik. eşimde pek istemedi ama gönülsüz tamam dedi. sabah onları almak için evlerine gittik bu defa mangal yakalım öğleden sonra da dediler ısrar ettiler eşim önce yok falan dedi sonra peki dedi. neyse biz bayan arkadaşla kahvaltılıkları almak için gittik ücreti yetmedi yanında çok cuzi bi para almıs yanına bende var deyip ben ödedim kalanını da. sonra arkadasım kız kardeşini aradı onları da oraya çağırdı. eşi ve 3 çocuğu ile birlikte neyse gittik piknik yaptık ordan hadi mangala dediler. tamam dedik. kasaba gitmişleri kocalarımız. bizde arabadayız, etleri hazırlatmışlar orda eşimin arkadası yanımda para yok sen öde demiş. diğeri de bende de yok demiş. eşim kart kullanmıyor yanındaki yetmeyince arabaya geldi benim yanımdakini istedi verdim. ama ister istemez sinirlendim sonuçta hem mangal diye tutturuyorlar hem yok diyorlar. bu ilk de degıl daha önce de bi iki kez yaşandı buna benzer olay. arabalara bindik. tartıştık biraz, ister istemez suratım düştü. orda sürekli ne oldu diyorlar yok birsey dedim. sonra bugunde bana çocukları eğenceye götürelim mi diye yazmış bende hafta sonu mangal için eşimdeki yetmeyince elimdekileri de eşim alınca kalmadı 5 kuruşum siz gidin dedim. bana sen ondan mı surat asıyosun. ödeyecek bizimki onu ben onu sonradan ödedi sandım falan yazmış. bende ona parasında değilim dedim. ama bu yüzden eşimle tartıştık dedim. açıkçası çok sinirlendim. cebinde 5 kuruş yokken nasıl plan yapıp bizi de zora sokabiliyorsun.bir de kardeşini çoluğunu çocugunu cağırıyorsun. bir de şuan zor durumda olduğumuzu da söylemiştim. 10 kişiyi doyurmak zorundamıydık. şimdi de bana surat asıyor paragöz muamelesi yapıyor.