• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salak yerine koyuldum galiba

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba iyi akşamlar.

İşyerinden bir beyle konuşuyordum son konumda bahsettiğim bakma konusundan sonra konuşmayı bir şey demeden bitirdi.daha doğrusu sohbet bitti ve bir daha hiç yazmadı ben de yazmadım. Yaklaşık 1 aydır konuşmuyoruz. En başlarda benden bi hareket olmadığını anladığı için sanırım bi samimi konuşmaya çalıştı, işle ilgili ufak bi şeyde yanıma geldi ama konuşmayı tamamen kafamda bitirdiğim için normal kibarca konuşup konuşmayı uzatmadım. Dün gördüm bir kızla fotoğraf paylaşmış. Yürümeyeceğini bildiğim için içimde bir üzüntü oluşmadı ama kafam karıştı 10 gün önce konuşmaya çabalayıp sudan sebeplerle arayıp nasıl oldu. Aynı anda ikimizle de mi konuşuyordu acaba.

En çok beni üzene benle dışarıda buluşmadı, temizlik için şakayla karışık eve çağırdı yemek için çağırdı ama dışarıda vakit ayırıp davet etmedi. Kendimi değersiz gibi hissediyorum.

İşyerinde görünce bir aksiyon almam, eskisi gibi devam ederim ama içim içimi yiyor aynı anda ikimizle mi konuştu diye.

İşyerinde görünce nasıl davransam daha iyi olur :) hala whatsapp ve instagramda ekli silmedim. Silersem malum yerleri kalkar bence.

Paylaştığı kişiyi sevgili olarak paylaştığına emin misiniz ? Belki kuzeni vs dir

Kimse biriyle konuşuyor diye diger herkesele konuşmayi tamamen kesecek değil. Yeni de tanişmiş olabilir.

Eğer yeni tanıltıysa içim rahatlar ama biz 3 ay konuştuk bir kere bile dışarıda görüşmedik yeni kızla hemen görüşmüş :( demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama buna kırıldım çok

Biriyle flört ediyosan baskalariyla oyle konusmazsin? Ben mi yanlis biliyorum? :D

Flort ediyoruz yazmamiş ki konu sahibi? Kendisi bile sohbet ediyorduk diyor.
Adam eve davet etmiş sadece (gitmemiş konu sahibi) bir de iş yerinde işle ilgili sohbetler edilmiş koskoca 3 ayda ben onu anladim. Bu mu flört etmek?
İnsan her konustuguyla flort edecek diye birsey yok. Niye başkasiyla sohbet edemesin bu surecte?

Boşver... Her zamankinden daha güzel daha bakımlı ol. Asla umursama inan deli olur bu kadın beni nasıl sildi diye

Yapı olarak neşeli olduğum için beni gördüğü zaman hep gülerek gördü. Pazartesi kaybettiğin kadına dön de bir bak elbisemi giyip işe gideceğim hshshshshsh

Flort ediyoruz yazmamiş ki konu sahibi? Kendisi bile sohbet ediyorduk diyor.
Adam eve davet etmiş sadece (gitmemiş konu sahibi) bir de iş yerinde işle ilgili sohbetler edilmiş koskoca 3 ayda ben onu anladim. Bu mu flört etmek?
İnsan her konustuguyla flort edecek diye birsey yok. Niye başkasiyla sohbet edemesin bu surecte?

Ben eksik yazmışım flört ediyorduk. Bana brnden hoşlandığını söylemişti :))

Eğer yeni tanıltıysa içim rahatlar ama biz 3 ay konuştuk bir kere bile dışarıda görüşmedik yeni kızla hemen görüşmüş :KK43: demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama buna kırıldım çok

muhtemelen kızla hemen görüşmedi. zaten onunla görüşüyordu. o arada sizinle de birşey olur mu diye denedi. yada sadece evde buluşmayı istediği için sadece amacı çekici bulduğu bir kadınla beraber olmakdı.
sizinle ilerlemeyince o kızla ilişkisinde netleşti.

Merhaba iyi akşamlar.

İşyerinden bir beyle konuşuyordum son konumda bahsettiğim bakma konusundan sonra konuşmayı bir şey demeden bitirdi.daha doğrusu sohbet bitti ve bir daha hiç yazmadı ben de yazmadım. Yaklaşık 1 aydır konuşmuyoruz. En başlarda benden bi hareket olmadığını anladığı için sanırım bi samimi konuşmaya çalıştı, işle ilgili ufak bi şeyde yanıma geldi ama konuşmayı tamamen kafamda bitirdiğim için normal kibarca konuşup konuşmayı uzatmadım. Dün gördüm bir kızla fotoğraf paylaşmış. Yürümeyeceğini bildiğim için içimde bir üzüntü oluşmadı ama kafam karıştı 10 gün önce konuşmaya çabalayıp sudan sebeplerle arayıp nasıl oldu. Aynı anda ikimizle de mi konuşuyordu acaba.

En çok beni üzene benle dışarıda buluşmadı, temizlik için şakayla karışık eve çağırdı yemek için çağırdı ama dışarıda vakit ayırıp davet etmedi. Kendimi değersiz gibi hissediyorum.

İşyerinde görünce bir aksiyon almam, eskisi gibi devam ederim ama içim içimi yiyor aynı anda ikimizle mi konuştu diye.

İşyerinde görünce nasıl davransam daha iyi olur :) hala whatsapp ve instagramda ekli silmedim. Silersem malum yerleri kalkar bence.
Sen gizli saklı görüştüğü heyecan aradığı hevesi geçince arkasını döneceği kişi olacakmışsın kurtulmuşsun işte dua et herhangi biri gibi davran

Iş yerindeki böyle yakınlaşmaları tehlikeli buluyorum. Böyle şeyler çok uzun süre düşünülüp adım atılmalı. Neden ? Çünkü öncelikle insan kalbine söz geçiremese de pek etik ve profesyonelce değil. Bir de karşımızdaki insanın niyetini bilemeyiz bu nedenle kendimizi birden istemeyeceğimiz bir pozisyonda bulabilirz. Ve günümüzün çok büyük bir kısmını yüzyüze geçeceğini de hesap edersek konforumuzu bozacak bir durum.
Bu arada oda arkadaşım sevgilimle aram bozukken bana epey destek olmuştu.Kendisini çok severdim arkadaşım olarak görürdüm . Tabi telefonda vs iletişim kurmadık. Moralim çok bozuktu ve o dönem bitirmeyi düşünüyordum. Ama çok sevdiğimi her fırsatta dile getiriyordum. Sonra barıştık ve barışmamızdan kısa bir süre sonra bana açıldı. Yüzüme "seni düşünmekten uyuamıyorum. Aklimdan atamıyorum. Düşünmekten kendime kızmaktan 8 kilo verdim " dedi. Bi yandan gerçekten üzüldüm kıymet verdiğim biriydi ama diğer yandan tamamen konforumuzu bozan, profesyonel olmayan bi davranışla hem iş hem arkadaşlık ilişkimizi bozdu.
2 yıl oldu bu olay olalı ve kendisi şuan evleniyor. Ama hala aynı ortamı paylaşmaktan dolayı rahat değilim.

Anladim araya 1 ay gibi bir sure girmiş sizin flort varsa da bitmiş zaten. Belki yeni tanismistir, belki sizinle birlikteyken de taniyordu ama flort etmiyordu onunla. 🙄Sizinle olmayacagini anlayinca ona yonelmiş olabilir.

Benle bittikten sonra başladıysa içime dert olacak bi durum yok zaten yürüme olasılığı yoktu bizim ondan üzülmedim ama benle 3 aydır buoulmayıp kızla hemen görüşmesi içime dert oldu niye yani

Back
X