Salaklığıma doymayayım rezil oldum yine: /

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.681
490
123
arkadaşlar iş ortamında biri telefonumu aldı 2. Denk gelmemizde. Bi yazıyor ama işte bu zamana kadar nasıl görmedim. İşte şu gün görüşelim özel bi görüşme olsun filan. Bi yandan da olmadı arkadaş oluruz. Sanki ben hemen kabul ettimde. Hoş çocuk yalan yok bende kabul ettim. Neyse gittim. Bu bi geldi. İlk dediği yok üni de ciddi ilişkim oldu. Ayrıldım. İşte sonra tabi kız arkadaşlarım oldı. Çapkın derler bana ama hoşlanmıyorum bundan. Resmen saçmaladı. Sonra da işte yarın şuraya gidicez arkadaşlarla bişeyler yapcaz bu akşam. İstersen kalkalım dedim. Tamam dedi ve kalktık. Çok komik ya. Heralde denedi bunu da elde eder miyim diye. Bende hemen kabul ettim. Biz kızlar söylenen iki güzel lafa iyi kanıyoruz valla. Sizce aynı ortamda olmak sıkıntı yaratır mı? Çok fena mı rezil olmışum:/

Biz kizlar derken ? Keske herkesi ayni kefeye koymasan, azicik akli basinda olsan mesela is arkadaslarinin birbirlerine yazmalarinin pek ciddi birsey olmadigini fark etsen...

Adam sana gel sevgili olalim, sen de al buyur numaram dememissin ki.

Is yerinden biri telini almis, bir yemek yemissiniz en fazla. Arkadasca da olabilir hani. Cok takma, rezillik bir durum yok.

Yalniz harbi sig bi tipmis...

Sanki is arkadaslariyla iddiaya falan girmis gibi...
Iste ne bileyim ilk teklifimde kabul eder vs. Gibisinden konusmalar gecmistir...
Ispatlamistir aklinca...
Cok mu kurgucuyum ne

Adam sana gel sevgili olalim, sen de al buyurum numaram dememissin ki.

Is yerinden biri telini almis, bir yemek yemissiniz en fazla. Arkadasca da olabilir hani. Cok takma, rezzillik bir durum yok.

Yalniz harbi sig bi tipmis...

Hemde ne sığ ya. Bi gün önce nerdeyse evlenme teklif edicek. yok çok özel bi buluşma olsun yok şöyle böyle. Sonra da hopp ben yarın şuraya gidicektim. Bugünde arkadaşlarla bişeyler yapcaz. Çok ilginçti ya. Belkide hoşlanmadı olabilir tabi. Bende hemen bayılmadım zaten çok egolu bi tip. Sanki sevgilisini sordum onu anlatıyor direk. Hey Allah ım ne öküzler var ya

Rezillik birsey yok ama adami biraz analiz ettikten sonra tamam deseydin.
Birdye olmaz. Bidaha bulusalim dediginde musait degilim dersin anlar zaten birdaha gorusmek istemedigini. Ayni irtamda bulunmanizda bir sakinca yok. Sakinca olmasi icin uzun bir muddet cikmis olmaniz lazim.
Buyutmeyin bukadarcik kucucuk meseleyi.

Evet evet bende ona pişman oldum zaten. Aynen bi daha katiyen görüşmemmm. Şimdi ilk şok ister istemez büyüttüm

Rezil olma durumu goremedim ben
Numara alip verme bir yerlere oturup konusma is arkadasliklari vs normal seyler degil mi bunlar ?

rezil olunacak bi durum göremedim ben ..acaba anlamadım mı konuyu?
yani sevgili olmak için birbirinizi tanımanız gerek
erkeklerin ağzı iyi laf eder evet ama 1-2 görürsün anlarsın zaten nasıl bi tip olduğunu,eğer kendini saklamıyorsa tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…