Pekte bişey anlayamadım aslında
Neyse herhalde rezil olmamıştırsın hemen şaaapmaa
arkadaşlar iş ortamında biri telefonumu aldı 2. Denk gelmemizde. Bi yazıyor ama işte bu zamana kadar nasıl görmedim. İşte şu gün görüşelim özel bi görüşme olsun filan. Bi yandan da olmadı arkadaş oluruz. Sanki ben hemen kabul ettimde. Hoş çocuk yalan yok bende kabul ettim. Neyse gittim. Bu bi geldi. İlk dediği yok üni de ciddi ilişkim oldu. Ayrıldım. İşte sonra tabi kız arkadaşlarım oldı. Çapkın derler bana ama hoşlanmıyorum bundan. Resmen saçmaladı. Sonra da işte yarın şuraya gidicez arkadaşlarla bişeyler yapcaz bu akşam. İstersen kalkalım dedim. Tamam dedi ve kalktık. Çok komik ya. Heralde denedi bunu da elde eder miyim diye. Bende hemen kabul ettim. Biz kızlar söylenen iki güzel lafa iyi kanıyoruz valla. Sizce aynı ortamda olmak sıkıntı yaratır mı? Çok fena mı rezil olmışum:/
Pekte bişey anlayamadım aslında
Neyse herhalde rezil olmamıştırsın hemen şaaapmaa
Bir daha dönerse gösterirsin ona gününüHaha. Hemen kabul etmekle hata yaptım
Rezil olacak bir şey göremedim ben bunda.
Ben kanmiyorum mesela
Yalnız değilmişim+1
Ben de anlayamadim. Herif abuk subuk konusmus sen niye rezil olasin?
Adam sana gel sevgili olalim, sen de al buyurum numaram dememissin ki.
Is yerinden biri telini almis, bir yemek yemissiniz en fazla. Arkadasca da olabilir hani. Cok takma, rezzillik bir durum yok.
Yalniz harbi sig bi tipmis...
Ben ortada ne bir rezil olma durumu, ne de bir dert gördüm. Başınıza dert arıyorsunuz herhalde.
Rezillik birsey yok ama adami biraz analiz ettikten sonra tamam deseydin.
Birdye olmaz. Bidaha bulusalim dediginde musait degilim dersin anlar zaten birdaha gorusmek istemedigini. Ayni irtamda bulunmanizda bir sakinca yok. Sakinca olmasi icin uzun bir muddet cikmis olmaniz lazim.
Buyutmeyin bukadarcik kucucuk meseleyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?