Salaklığıma doymayayım rezil oldum yine: /

Niye rezil olacaksin ki
Bekar kadinsin istersen gunde elli kisiyle gorusur sansini denersin hangisini begeniyorsan onunla devam edersin kime ne?

Rezil olma durumu goremedim ben
Numara alip verme bir yerlere oturup konusma is arkadasliklari vs normal seyler degil mi bunlar ?

İş arkadaşlığı tabiki normal. Ama öncesinde öyle bi yazıyoki. yok işte ne güzel iyiki çıktın karşıma. İşte ciddi düşünüyorum. Çok özel bi buluşma olsun filan. Çok komikti ya. Bu kadar tuhafını da ilk kez yaşadım. Rabbim bana daha neler göstericek acaba

Teşekkür ederim ya. Ne bileyim hemen buluşmasaydım dedim.

Buluşabilirsin doğal birşey bu. Aslında karşındaki kişi saçmalamış. Böyle duygulara giripte gerçekten kendine dert arama çünkü ortada dert edebileceğin birşey yok.

Hayır canım neden rezil olasın. Kendi rezilliği boşver.

5 sene önce benim de iş arkadaşım benzer bir muamele de bulundu postayı koyunca daha bir kıymetli olmuştum. Pek hazetmiyodum zaten kendisinden.
yılmadı 2 sene koştu peşimden yapmadığı jest kalmadı.

Sonuç: kendisi şu an kocam olur hemde bebeğimin babası:)

Rezil olmalık bir durum yaşamamışsınız ki adam arkadaşça çağırmıştır konuşma tarzı patavatsız diye rahatsız olduğunuzdan böyle düşünuyorsunuzdur şuan. Benim de staj yaparken vardı böyle bi tip aynı çıkmıştık dışarı böyle konuşmuştu Unutur konuştuklarınızı iki gune hic sorun olmaz aynı ortam diye sıkmayın canınızı

Haha yaa büyük konuşmıyimde ilk günden bana gelip eski sevgilisini anlatan üstüne de çapkınım ben diyen adam bitmiştir benim için. Valla bi görüşmek isteyen daha vardı çok sakin diye beenmiyodım onla evlenirim daha iyi

Pek arkadaşça çağırmadı işte öyle olsa zaten amenna. Aman neye dert ediyosam birşey yaşamadım etmedim. Sadece amacı başka mıydı keşke hemen atlamasaydım diye düşündüm

Aynen öyle de bu direk ofsayt. Bi daha hayatta buluşmam bu adamla Allah korusun

Anlayamadım seni
çocuk daha rezil duruyor ama tam konuya soruya hakim olamadım. .

Sakin adamlar evlenmelik bence
Esim de sakin adamdır
Bence o bahsettiginiz sakin beyle görüsün
Adamin adı sakin oldu iyi mi
Siz rezil olacak bir durum yasamamissiniz
Aksine o adam gelmis kendini size rezil edip gitmis

Sakin adamlar evlenmelik bence
Esim de sakin adamdır
Bence o bahsettiginiz sakin beyle görüsün
Adamin adı sakin oldu iyi mi
Siz rezil olacak bir durum yasamamissiniz
Aksine o adam gelmis kendini size rezil edip gitmis

Aynen şimdi sakin olan çocuğa yazıcam karar verdim. 3 aydır bahanelerle görüşmüyodım Şans vermem gerekiyor bende işareti aldım evrenden

Ben kendini rezil ettiğin bir unsur göremedim daha çok karşı taraf kendini rezil etmiş .

Flort etmissiniz. Hoslanmamis belli ki. Kivirmis ve kacmis. Yani terside olabilirdi buyuk bir askta baslayabilirdi. Bana siz etkilenmissiniz de zorunuza gitmis gibi geldi

Öyle valla büyük konuşma:) bende çok atıp tuttum dünyada tek erkek kalsa yine olmaz diyodum eşim için. Üstelik çalıştığım firmadaki muhasebeci kız da aşıktı ona. Bana anlatıp dururdu hep derdim ne buluyosun şunda diye.
Hakkında hayırlısı olsun ama rezil olmadın lütfen öyle düşünme.

Flort etmissiniz. Hoslanmamis belli ki. Kivirmis ve kacmis. Yani terside olabilirdi buyuk bir askta baslayabilirdi. Bana siz etkilenmissiniz de zorunuza gitmis gibi geldi

Ya daha flörtün f si olmadı işte. İlk dakikadan direk ben çapkınım diyerek konuya daldı. Hani biraz zaman geçirsem tamam da. Tabiki zoruma gitti dalga geçti gibi oldu. Belkide direk hoşlanmadı. O şekilde kaçış yolu buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…