Salaklığıma doymayayım rezil oldum yine: /

Bunlar amaçlarının farklı olup olmadığını aylar geçse de göstermiyor ki valla bende anlayamıyorum. Herhalde aa geçmişte ne kadar çok kadınla olmuş çetelesini tutmuş ne kadar yakışıklı istediği herkesi elde etmiş bana karşı da ilgili yazık beni masum gördü demek ki farklıyım ben adam ederim esas kadın benim falan diye düşünüp üstlerine düşmemizi bekliyorlar

Ay yok yok. Direk üstüne çızık attım öyle diyince. Allah korusun. Allah ın sevgili kuluyumki baştan söyledi ne mal olduğunu

Yok yok ben anladım seni , genel yorumlar hep ne var canım , o rezil olmuş diyor da ...

Sen ; yahu adam ilk görüşmede , vay sen hayatımın kadınısın minvalinde özel bi buluşma olsun yok seninle ciddi olalım gibi salak saçma laflar etmiş ... hoop dur daha ne özeli ne tüzeli demedim atladım diye hayıflanıyorsun da ...

Boş ver .

Ama 2. teşebbüsü olursa ; kibarca reddet ( kibarca et , çünkü andaval hayal kırıklığı yaşayıp üzüldüğünü sanmasın )

Tam hissiyatımı dile getirdin valla. Çok teşekkür ederimm. Evet kibarca reddedeyim bende öyle düşünüyorum. Umarım olmaz

Yok cnm ya tinlama bile işine bak

Anlayamadım ama bence rezil olcak bişey yok duygularımız var şımartılmak hoş sözler neden güzel olmasın.Boşver anı yaşa

bazıları sadece yazmak için yazmış resmen takma sen onları :) maalesef biz kızlar böyleyiz ama gerçekten bir sevgilik varsa kocada olabilir

bazıları sadece yazmak için yazmış resmen takma sen onları :) maalesef biz kızlar böyleyiz ama gerçekten bir sevgilik varsa kocada olabilir
diyorumki sevgili veya kocanın laflarına daha çabuk kanıyoruz ama sanırım siz daha sevgili olmamıssınız

Ee ne var ki bunda? Saçma sapan konuşmuş, seninle ilgili bir durum yok ki... Hatta birdaha ararsa veya konuşmaya çalışırsa sen onu rezil edebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…