Salaklığıma doymayayım rezil oldum yine: /

görüştüm ama bana göre deilsin bida konuşmayalım die maj at. zönkk olsun . hırs yapcaktır kanma bnce canın yanar gbi.

G
Azcık rezillik var

Evet ortada rezillik bir durum varsa bu sizle alakalı değil karşına geçip üni mezunu fakat ama hala ergenliği üzerinden atamamış olan iş arkadaşından başkası değil.
Bence sen rezil oldum diye kafana takma o taksın

Sanki bende hemen kabul ettimde demişsin fakat bal gibi kabul etmişsin aynı masaya oturup bir iki diyalog paylaşmanız bile yeterli benim için...
Kurduğun cümlelerden pekte bir şey anlaşılamamakla birlikte bu çocuk kaç yaşında sorusunu sormak geldi birden içimden şayet 17-18 yasında kişiliği tam oturmamış ergenler gibi... İletişimi kesmelisin bence... Aynı iş yerindesiniz yoksa ilerde başına dert alırsın yok yere iş yerinde de huzursuz olursun...

Erkekler geç olgunlaşır derlerdi bu sitede bunu tam olarak kavramış bulunmaktayım artık...

İşte bende keşke biraz daha tanıyıp görüşseydim dedim. Bu insan 28 yaşında. Hala olgunlaşamamış dediğin gibi

Neden rezil olasinki?
Asil o rezil olmus.
Bi dahaki gormemde " kendi kendine gelin guvey oldun' mesajini verirdim.
Nerden cikardi onla sevgili olmak istedgini?
Rezillik.

Ee siz de hemen ne inanıyorsunuz?Bir gün önce evlenecek gibiydi demişsiniz. Buna mı kandınız yani sizin deyiminizle? Siz hemen filmlerdeki gibi bana aşık oldu bir şey oldu bilmem ne oldu diye havaya girmişsiniz hava fıs çıkmış.Çok da film izleyip şey yapmayın siz...

Yok kanmadım o söylediklerine. Ama birden bire bu kadar ters bi geçişte garip oldu yani. O söylediklerine kanmadım tabi hatta dur bi daha tanışmadık çok abarttın dedim. Ne yapmak istediği belliymiş

Yok kanmadım o söylediklerine. Ama birden bire bu kadar ters bi geçişte garip oldu yani. O söylediklerine kanmadım tabi hatta dur bi daha tanışmadık çok abarttın dedim. Ne yapmak istediği belliymiş
Ee iki gün içinde numara alıp mesaj üstüne mesaj atandan tanımadan şans meleğim bilmem ne diyenden korkacaksın!

Ee iki gün içinde numara alıp mesaj üstüne mesaj atandan tanımadan şans meleğim bilmem ne diyenden korkacaksın!

Aynen öyleymiş. Benim önceki sevgilimde böyleydi. Ama o ciddiydi mesela. Gerçekten sevmişti. Ama bu dediği gibi çapkınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…