Salaklık bende ki böyle insandan çocuk yaptım !!!

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
53
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki meslegim yok salaklıgımdan dolayı!!!!

Daha 18 indeyken 30 kusur yasindaki biriyle nasil evlendirebildi ailen seni. Bir de erkegin yasi buyuk olunca kiymet bilir derler. Alakasi yok.

Esinizin uzerine hic mal varligi yok mu? Babanizdan tam olarak ne kaldi?

Allah babaniza rahmet eylesin,cok uzuldum.
oncelikle adamdan sikayetci ol.bir ev bulub kirada kala bilir sin .ya bir arkadas bir akrabadan yardim isteye bilirsin.Allah yardimcin olsun.

Allah yardimcin olsun mutlaka ses kaydi falan bulunsun elinde mahkemede kullanirsin siddet uyguladigina dair ben yapmadim cok pismanim kardesim

Oncelikle bilezigin, altinin varsa al. Sonrasinda kendine gecici kalabilecegin bir yer bul. Mirastan gelen payini al (tasinmaz mulkse satilmasini talep edebilirsin ya da annenin oturdugu evse gidip orada kal). Kendine ücretine bakmadan bir is bul. Asgari ücret bile olsa. Bebegini kac aylik bilmiyorum duruma gore krese verebilirsin ya da bakiciya. Sonra gidip bosanma davasi ac ve tazminat talep et. Adamin her siddetinden sinra fotograf cek, hatta cesaret edebilirsen darp raporu al. Şikayetçi olmasan bile raporunu mahkemeye sunabilirsin. Bu insam kilikli mahluktan kurtul

tamam bu zamana kadar salaklik yapmissin artik akillan bebegin de var. annenle anlasamasaniz bile suanki durumundan daha kotu olamaz. arkadaslar soylemis cogu seyi zaten, darp raporu al muhakkak. annene soyle baksin cocuga sende ise ara. bir sure idare edersin zaten. burada cok konu okuyorum yok annemle anlasamazdik, babamla soyleydik diye. can guvenliginizin olmadigi bir ortamda yasamak annenizin iki dirdir etmesinden nasil daha cekilir geliyor inanin anlamiyorum. bilen arkadaslar aciklasin nolur.

Belliki zamaninda annen baban seni baslarindan def etmek icin bir cocuklu senden kac yas buyuk adama verivermisler yazik gunah yani. Baba vefat edince birsey kaldi dedin sana birsey kaldi mi. Uc bes kurus neyse al cek git bu adamin omur boyu hem sen hem cocugun dayagina kufurune katlanmak zorunda kalirsiniz yoksa. Adam hayirli birsey olsaydi onceki esi bir cocukla bosanmazdi hata etmissin evlenmissin yada evlendirilmissin hata etmissin dayak yedigin adamdan cocuk yapmissin. Baban hayatta olsaydi da degismezdi bence durumun seni o adama baban vermis cunku.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babaciginizin. Sabırlar diliyorum .

Öncelikle boşanma gibi bir düşünce varsa annenizin dediği daha mantıklı, iyi düşünün.

Bunun dışında aileniz kıt kanaat geçiriyor olabilir ama.fazladan bir tabağın kimseye yükü olmaz kendi duzeninizi kurana kadar. Çalışırsınız sizde. Bebeğinize bakar aileniz.
..

Şuan 1 yaşında dünyalara bedel mis kokulu bir yavrunuz var. Sizin dayanaginiz, arkadaşınız olacak. Biraz daha büyüsün , sizde büyüyün o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Söyle düşünün , o adamdan çocuk yapmadınız, o bebek sizin bebeğiniz. Kendi canınız kaniniz. Evliliğimiz kötü gitsede inanın bana iyi ki yavrum.olmuş diyebilecek zaman geleceksiniz insaallah.

Ilgilenmesin bırakın. Boş verin.Farzedin ki babası ölmüş. Hayat kurmaya bakın kendinize.
Biriktirebildiginiz kadar para biriktirin ve mutlaka ayrılın o adam.bozuntusundan.
Şiddeti kabul etmeyin. Siz bir annesiniz.
Babanız bu durumu görüyordur. Onu üzmek istemiyorsanız doğrulun, ne yapabilirim diye düşünün.

Arkadaşlar mesajlarınız önerileriniz için çok teşekkürler. Babamdan kalan 100 metrekare evin bir payı ve o evde şuan annemler yaşıyor. Babamdan kalan emekli maaşıda anneme ancak yetiyor. Sığınma evini istememe sebebim , internette pek düzgün şeyler okumadım açıkcası gerçi burada dayak yiyip bin türlü hakaret işitmekten yüz kat iyidir...

Daha önceden darp raporu aldım üstelik iki kez... Hatta boşanma davasıda açtım daha sonra iyi yüzünü gösterdiği için bebeğim küçük diye barıştım ama hayatımın hatasını yapmışım...

Mesleğin yok ama olabilir genceciksin is bul mutlaka. Ayrıl bi müddet annenin kahrini çek veis ara maas eline geçince de bi eve çık. Bi yandan da kpss ye çalış baska bor sehire atan su an kendine cok buyuk gelebilirsin ama herkesin üniversitede okudugu yaslardasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…