Salaklık bende ki böyle insandan çocuk yaptım !!!

Bebeginize ve size gercekten icim acidi bir an once harekete gecin bosanin bosanmaniza karsi cikar mi herhangi bir sorun cikartir mi ne olursa olsun annenden daha guvenli bir yer yok diye dusunuyorum sonucta anneniz sizin kotulugunuzu istemez diye umuyorum destek cikar bebegine bakar sende kendine bir hayat kurarsin ay cok uzuldum suan keske elimden birsey gelse

Öylelerine birşey olmaz çünkü insani duygular taşımıyor.

Nafakaya falan çok güvenme geliri ne gözüküyorki sana ne nafaka bağlanacak.Hesabına onu katma ama gelirse ne ala.

Git annenin yanına madem ihtiyaçlarıda var.Çalışırsın hiç çalışmamış insan değilsin.Bakıcıya para vereceğine annenlere

yardımcı olursun.

Babanın maaşına mutlaka başvur.Anenin aldığı para bir miktar azalacak ama senin aldığınla ikisini toplayınca daha fazla

para geçecek elinize.Sonuçta aynı eve girecek.Al annene verirsin olmadı ama eve giren para artar.

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum .İatanbuldaysan Eminönünde birçok yer evlere iş veriyor.Bir müddet öyle idare edebilirsin.

Bugün çocuğun anlamıyor.Büyüyecek ve olanları anlayacak o zaman çok daha zor olacak. Belki onuda dövmeye başlayacak.

Her türlü hayatın daha iyi olur.Annenide idare edeceksin yapacak birşey yok. Para gelir biraz rahat ederse o da sesini

çıkartmaz.

Yazıyorum aklıma başka birşey geliyor.Çok üzüldüm

Çıraklık eğitim merkezlerinin ya da belediyelerin kursları var.Ücretsiz gibi neredeyse.Onlara git meslek edin.

Mesela aklıma gelen manikür pedikür.İstanbulda kendi kuaförümden biliyorum.Gayet güzel para kazanıyorlar bahşişleri var.

Bir de burunlarından kıl aldırmıyorlar çünkü manikürcü zor bulunur birşeymiş.Hem kısa sürede öğrenebileceğin birşey.

Bir fikir :)

Konu sahibi asla pes etme.
Muhtemelen annen surat yapacak laf sokacak vs aldırış etme.
Baktın dayanılmaz hale geldi annen o zaman da sığınma evine git mutlaka.
Ama ne olursa olsun o adamla aynı çatı altına girme.
Ve mutlaka git doktora elinde bir sürü darp raporu olsun bol bol delil kanıt olsun.
Pes etmediğin sürece okursun meslek sahibi de olursun yeter ki bi erkeği sığınacak liman olarak görme.
Lütfen bize gelişmeleri yaz merak ediyorum.

Sadece meraktan soruyorum çocuk yaştayken baban yaşındaki biriyle neden evlendin gerçekten meraktan çünkü ben 35 yaşındayım şu anda bile bana 40 45 yaşındaki adamlat çekici gelmiyor

inşallah bunu okadar yürekten istiyorumki o konunuda okumak nasip olsun inşallah

Bence en güzeli annene gitmek ne kadar anlaşamasanda o evde olmaktan kötü olamaz hem bebeğinede bakar sende çalışırsın

Allah yar ve yardımcın olsun.O kadar zorki geriye baktığında ailenin arkanda olduğunu görememek bilirim.
Ben yaş meselesine girmek istemiyorum;çünkü abimle hanımının arasında tam tamına 17 yaş var ve gül gibi geçinip gidiyorlar.
Öküzlük senin adamda.Daha fazla çekme elinde avucunda ne varsa ziynet eşyası,para,altın...Allah ne verdiyse topla;al çocuğunu; bohçanı kaptığın gibi ayrıl o evden ve hayvan bozmasından.
Yerleş güzel küçük bir yere.Kendi ayaklarının üstünde durduğun zamanda dilersen anneni ve kardeşini de yanına alırsın.Bu kadarrrr.Kolay değil ama o aşşalık herifle aynı evde yaşamaktan daha da kolaydır.
Başarılar!

Daha öncede kafamı koruyacağım diye ellerim başımdaydı ve attığı lanet yumruk işaret parmağımı kırmıştı bir ay alçılı elle zar zor bebegime baktım altını değiştim....
Allah o kocanın sana vuran ellerini taş etsin taş. .!
Bir kadını döven şahsiyet erkekmidir,adamıdır,insanmıdır?
Nereye gidersen git ama o yaratıkla kalma sakin canım. Annene git sığınma evine git hangisi olursa..
Şu anki durumundan daha iyi olursun eminim.Allah yardımcın olsun inşallah. .Çok üzüldüm gerçekten.

Sana kufur ederken yada sıddet uygularken ses kaydı yap yada vıdeoya al gızlıden yada acık bırak bıyere koy vb elınde delılın olsun,komsularından samımı oldugun bırıne durumunu anlat gızlı sahıtlık yapsın bırsey yapar dıye korkuyorum der mahkemeye ben seslerını duyuyorum vb der,bak hatta soyle de yapabılırsın bıgun sız tartısırken gızlıden onlar yada sen polısı arayın polıs olayın uzerıne gelınce sennde dırek sıddete maruz kaldgnı gorunce elınde tam kanıt olur yoksa hıcbı delıl olmadan bebekte var ısınız zorlasır meslegınz yokmus gelırınız yok esınız esnaf velayetı ona verebılırler sıddetı kanıtlamanız gerek ve bıan once sızınde uzerınzde bı maas gorunmesı gerek.

çocuğunu al yanına annenin evine git orda kaldığın sürede boşanma işlemlerini halledersin. nafaka, tazminat gibi. sonrasında iş bul kendine ve yeni bir eve çık çocugunla düzenini kurarsın. ama dur bi ya sen niye gidiyorsunki evden o adam gitsin. sen ona boşanmak istediğini söyle. belliki gülerek karşılamıycak sesini yükseltemeye başladığı an kendini bir odaya kapat polisi ara evden uzaklaştırma alıcak. şikayetini bildirirsin boşanma davasını açarsın. bu sürezarfında senin tüm masrafınıda karşılamak zorunda zaten.

Ahhhhh ahhhhh Nasıl içime işliyorsunuz anlatamam sevgili konu sahibi daha o kadar gençsin ki çok güzel günler görebilirsin çok Mutlu huzurlu yaşayabilirsin annen seni kabul etmek sana destek olmak MECBURİYETİNDE canım benim daha çok gençsin kendi ayakların üzerinde durana kadar ya seve seve ya da mecburen. Ne laf Sokarsa soksun sen onun evladısın sana destek olmak zorunda.bişey yapmasa da annenin evi ölünceye kadar Senin de evindir, miras vs olmasa bile.git,yardım al annenden ve işe gir. Çocuğunun evde bir hayvanla yaşamasına anneciğinin dayak yediğini hakarete uğradığını izlemesine izin verme. Kendin de çok gençsin salak değilsin gençsin ve kimse sana bu yaşta aslında hayatın ne kadar güzel olması gerektiğini söylememiş. Artık bunu kendin keşfet ve yaşa.umarım umarım umarım vazgeçmezsin çıkıp gitmekten.kendin için çocuğun için Kocaman bir adım atarsın. O hayvana pabuç bırakmazsın. Çok Mutlu bir hayatın olur.daha yolun başındasın. Allah yolunu bahtını açık etsin.

Ücretsiz avukat için adli yardım bürosuna müracaat etmen gerekir. Maddi imkanın olmadığını ispatlayan belge isterler. Muhtardan alınacak fakirlik belgesi, ya da üzerine mal varlığını olmadığını kanıtlayan, sigortanın olup olmadığını kanıtlayan bi takım belgeler isterler.

Zaten sen adli yardım bürosuna başvurduğunda onlar neyi nerden nasıl temin edeceğini söylerler. Sonra da o belgeleri değerlendirip gerekli prosedürleri yapıp yaptırıp avukat görevlendirirler. Bunları senin için araştırdım iki dakika öncesine kadar bilmiyordum.

Söylenecek her şeyi diğer arkadaşlar söylemişler zaten, ama annenin evi dururken sığınma evine gitme bence. Annen surat yapar, laf sokar, başta seninle tartışır belki falan ama kesinlikle bu seni caydırmasın annenin yanında yaşamaktan. Sonuçta o senin annen, ailen. Ne derse desin yanında kal.
Annen çocuğuna baksın, sen de gir bi işe çalış, hem eve katkıda bulunacak olman anneni de rahatlatır. Az buz da bi nafaka gelir, akmasa da damlar. Geçinir gidersiniz.

Konunu takipte kalacağım, ve lütfen harekete geçtiğine dair bişeyler okuyayım şurda. Lütfen lafta kalmasın, burda dertlenip dertlenipte o adamla yaşamaya devam etme.. Bütün gelişmeleri bize yaz.

Gündüz evden rahatlıkla çıkabiliyorsun değil mi? Öncelikle darp raporu al, sonra da adli yardım bürosunu bul ve git. Gelişmeleri takipteyim.

Annenle aranı düzelt, anne duası al.
Sonra da adamı terket. Seni dövdüğünü ispatla!!! Delil olsun.

Başlığa net olarak katılıyorum. Evet bazı kadınlar yardım edilmesini hakediyor ama bazıları net haketmiyor.

İster taslayin ister banlayin ama bu böyle. Akıl ve mantık yoksunu insanlara ne desek boş.

Akıl ve Mantıkmı!yoksa bilinçsizlik ve sonrasında çaresizlik mi?yaşamayan bilemez.....Konu sahibi arkadaş; kendin bile haketmiyorsun bu kötü yakıştırmayı,çözümü biliyorsun biraz cesaret herşey yoluna girer sonrasında!

Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için... Bebeğimi huzurla güle oynaya mutlu bir şekilde büyütmek için yarn ilk adımı atacağım... Artık eski özgüvenimi istiyorum..
ben adamın ilk eşinden boşanma sebebini araştırıp mı evlendiniz onu merak ettim.ilk eşinede şiddet uyguluyormuydu.yani bilerekmi evlendiniz.sonuçta boşanan adamla evlenmek için iyi bir araştırma şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…