Salaklık bende ki böyle insandan çocuk yaptım !!!

Zaten komşular dahi şahit dayak yediğime duydukları için... Yaklaşık dört ay önce işaret parmağımı kırdı bir ay alçıda kaldı bununda hastane kayıtları mevcut...

devlete sığın korunma evlerine git mor çatı gibi kurtar bebeğini ve kendini eğer bu adamdan cacık olmaz diyorsan

Zaten kendimden çok bebeğime üzülüyorum kavgada tartısmada hemen aglıyor yavrum... Sonra kuşbeyinli babası senin yüzünden çocuk bana nasıl bakıyor diye tekrar azarlıyor beni....

resmen gözlerim doldu okurken yanlış anlamayın ama acıdım halinize. boşanmalısınız nafaka alırsınız diye düşünüyorum. ve şunu da belirtmek isterim ki böyle bir kocayla yaşamaktansa hiç anlaşamadığım ailemle yaşamayı tercih ederdim. umarım doğru kararı verirsiniz.

Ya çok küçüksün bu yaşta niye ewlendin ?
Başkasına kocalık yapamayan sana mı yapacaktı.
Nolur artık gençler bu yaşta ewlenip bide çocuk yapmayın ya bana çok tuhaf geliyo ben o yaşlarda cirit atıyordum ne ewliliği.
Artık hiç katlanma hiç barışma git annenin ewine gerekirse sığınma ewine hiç öyle kötü yerler değil bak Walla bi tanıdığım gitmişti durumunu düzeltti çıktı.
Aranızdada çok yaş warmış hani sen olgun olsan neyse ama daha çocuksun sen bide çocuğun olmuş.
Allah yardımcın olsun ne diyim böyle ömür geçmez kurtar kendini

Ve en zoruma gidenlerden biriside bu akşam bana vurduktan sonra hala başımda küfürler savuruyordu bende bana yaklaşınca ellerim kollarımla kafamı sakladım ... Ben böyle ellerimle korurken kendimi utanmıyor musun dediğimde yüzündeki oiğrenç ifadeyi gördüm. Çünkü başım şişiyor yumruk atınca ve yastığa koyunca sızlıyor...

Aynen oyle. İki kadib sirt sirta verin buyutun cocuklarinizi. Kardesinde daha kucukmus. O erkek musvettesinin kahrini cekmekten iyidir.

Daha öncede kafamı koruyacağım diye ellerim başımdaydı ve attığı lanet yumruk işaret parmağımı kırmıştı bir ay alçılı elle zar zor bebegime baktım altını değiştim....

Ben böyle seyler okuyunca gerçekten üzüntüden uyuyamıyorum.
Nolur kendinizi kurtarın Allahım yardımcınız olsun

Ben böyle seyler okuyunca gerçekten üzüntüden uyuyamıyorum.
Nolur kendinizi kurtarın Allahım yardımcınız olsun

Üzülmeyin lütfen ben sadece desteklerinizi almak için yazdım inanın buradaki bayanların destekleri önerileri benim için oldukça önemli... İnsan bazen mantıksız düşünebiliyor çünkü kafa duruyor bazen... Göreceksiniz aylar sonra konu açacağım boşandım ve çoook mutluyum diye İnşallah...

Zor bi durum..şiddet varsa maaş büğlanır aynı zmnda çalısırsn annende çocuğa bakar

Ben kadınların böyle seyler yasamasına üzülüyorum maalesef hiç haketmiyorlar.
İnşallah Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…