bu yağın bir adı yokmu yoksa bir kağıda yazıp bunların hepsinden olan bi yağmı istiyoruz diyeceğiz aktara..adınıda verirsen seviniriz..
sacın üzerine bukadar yag dökülürmü ...:sm_confused:
sacıma bişey sürmüyorum sampuan ve krem haricinde.. bukadar yagdır sudur budur pek dogru bulmuyorum ben yaa
lokman aktar saç bakım yağı
bu yağları saç diplerinede mi uyguluyoruz yoksa sadece saçlara mı?saç dibine uygulayınca saçın yağ dengesini bozar gibime gelioda:s özellikle saçları yağlı ama saç uçları yıpranmış olanların...nasıl uyguluyorsun sen?
canım bende antepliyim yağı nerden aldın yerini tarif edersen bende alırım birde fiyatı ne kadar bende yağ kullanıyordum bitti zaten alacaktım bunu alırım bende zeytinyağı,badem yağı.hint yağı ve çam terebentini karıştırıp kullandım çok faydasını gördüm benim saçımda permadan yandı iki ay önce baya düzelttim bu yağlarla,umarım önerdiğin yağda banada iyi gelir.
bu yağın bir adı yokmu yoksa bir kağıda yazıp bunların hepsinden olan bi yağmı istiyoruz diyeceğiz aktara..adınıda verirsen seviniriz..[/QUO
mecit efendi saç bakım yağı deyip aktardan alabilirsiniz. bu yağın içinde yukarıda sayılanların hepsi mevcut:)
bu yağın bir adı yokmu yoksa bir kağıda yazıp bunların hepsinden olan bi yağmı istiyoruz diyeceğiz aktara..adınıda verirsen seviniriz..
arkadaslar iyi aksamlar
ben entele otundan ve yagidan bahsedicem bu ota basliyali 2hafta oldu fakatgercekten saclara muthis parlaklik canlilik veriyo uzamasi icin bisey soylemek henuz erken bugun entele sampuanini aldim bakalim denicem ben tavsiye ediyorum korkulacak bir bitki degil kesinlikle iciniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?