Salata Diyeti.

sekerlemeyasak

ιт'ѕ вяιт&
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
127
0
16
İçel Mersin
Merhabalar,ben Güldeniz!

67 kilo,lopet bir bayan olarak sanırım biraz uzunum :P (170 civarındayım o kadar uzun değilim :D)
61-62 arası olmak istiyorum yarından itibaren diyetime başlıyorum.Genellikle salata ağırlıklı besleneceğim kendi yaptığım bir diyet artı olarak defter tutup kaç kalori yemişim onuda yazacağım.2 Ara öğünüm olacak (2side limonlu havuç veya 1 elma :D) Temmuza kadar bu kiloyu verip artı egzersizle ince bir bedene kavuşmak istiyorum.

Bu arada herkes burda bildiklerini yazabilir ve bana moral verin kızlar hiç yapamıcakmışım gibi geliyor :(

................iyi forumlar kk'nın çıtır kızları :).................

Son düzenleme:
Merhabalar,ben Güldeniz!

67 kilo,lopet bir bayan olarak sanırım biraz uzunum :P (170 civarındayım o kadar uzun değilim :D)
61-62 arası olmak istiyorum yarından itibaren diyetime başlıyorum.Genellikle salata ağırlıklı besleneceğim kendi yaptığım bir diyet artı olarak defter tutup kaç kalori yemişim onuda yazacağım.2 Ara öğünüm olacak (2side limonlu havuç veya 1 elma :D) Temmuza kadar bu kiloyu verip artı egzersizle ince bir bedene kavuşmak istiyorum.

................iyi forumlar kk'nın çıtır kızları :).................
kilolu değilsin boyuna göre gayet iyisin bence 61 olduğunda çıtırdak biri olursun manken gibi o la la ,suyu da eksik etme bu arada 1 ayda bunu başarabilirsin egzersiz olarak jillian ı öneririm bende burdan görüp de yapmaya başlamıştım önce zor ama alışılıyo başarılar çarçabuk verirsin az çünkü vermen gereken :)))

kilolu değilsin boyuna göre gayet iyisin bence 61 olduğunda çıtırdak biri olursun manken gibi o la la ,suyu da eksik etme bu arada 1 ayda bunu başarabilirsin egzersiz olarak jillian ı öneririm bende burdan görüp de yapmaya başlamıştım önce zor ama alışılıyo başarılar çarçabuk verirsin az çünkü vermen gereken :)))

aa canım bende 30 dakika önce jilliana başladım :D ahahaha ne tesadüf bende burdan gördüm. ve sağ bacağım acayip ağrıyor şuan :D

aa canım bende 30 dakika önce jilliana başladım :D ahahaha ne tesadüf bende burdan gördüm. ve sağ bacağım acayip ağrıyor şuan :D
ay ben de hatırlıyorum shred yaptığımın ilk haftası boyunca oturamamış ve merdiven inememiştim ne canım yanıyodu ya ilk 5 dakka nefesim tükeniyodu ama bi kaç gün geçsin açılacaksın ve acaip yağ yaktırıyo acıdan anlaşılıyo zaten :D

Sabah:
1 Bazlama
1 Domates
1 Salatalık
Küçük bir küp beyaz peynir
1 Bardak şekersiz çay
7 Tane zeytin

Ara:
3 tane küçük çay keyfi bisküvileri.

Öğlen:
Kendime;
Marul
Domates
Beyaz Peynir
Nugget
Salatalık
Ananas
Karalahana'lı bir salata hazırlıcam.Buda yaklaşık 200 kcal olmalı.

Ayrıca şu ana kadar yediğimin kalorisi:

1 çeyrek bazlama 100kcal
1 domates 15 kcal
1 salatalık 11kcal
Beyaz peynirimin kalorisi 50kcal
Şekersiz çay 0 kcal
7 Zeytin sanırım 50 grsı 73 kcal yeşil zeytinin..Kaç gr olduğunu bilmiyorum ama 73 den daha az.:)
Salata'm:200kcal.
3 Tane bisküvi kaçamağım var.100 gr'sı 470 kcal olduğuna göre,1 pakette 15 tane olduğuna göre,paket 94gr olduğuna göre,25 kcal'da burdan geliyor.
Toplam yaklaşık 525kcal.
Akşama kadar hiç bir şey yemiyorum.Akşamda tavuklu sezar salatası yiyeceğim.:)
Oda yaklaşık 370 kcalmış.
Bugün,toplam 895 kcal yemiş olacağım.Yatmadan bir meyve yerim(elma)oda 60 olsa, 955 kcal ile kapatırım ben.

Hadi kendinize iyi bakın,kk'nın çıtır kızları!

Son düzenleme:
ay ben de hatırlıyorum shred yaptığımın ilk haftası boyunca oturamamış ve merdiven inememiştim ne canım yanıyodu ya ilk 5 dakka nefesim tükeniyodu ama bi kaç gün geçsin açılacaksın ve acaip yağ yaktırıyo acıdan anlaşılıyo zaten :D

Kiloyu kendim veririm de,vücüdum ve göbeğim var.Onun için bu Jillian'a başladım.Sen Jillian'ı 30 gün yapan kadının fotoğrafını gördün mü? Ben şok olmuştum.

Sabah:
Yarım bazlama
1 domates
7 zeytin
biraz beyaz peynir

öğlen:
tavuk marul kajun baharatı ile yapılmış güzel bir salata.

akşam:
akşamada kaçamak yapıp 1 avuç kızartma ile 1 ızgara köfte yiyecğeim.tabi yanında yoğurt ve salata...

bende de aynı etki olmuştu simitlerimi eritti ve göbeğim düzleşmişti az yiyeydim iyiydi :D

göbeğin tamamen kayboldu mu? aaaaaaaaaaaa süpermişşşşşşş

bu arada sabah tarıltdığımda 66.5 500 gram vermişim, üstelik sürekli tok olduğum için yağ verdiğimede eminim :D

Son düzenleme:
Başarılar diliyorum sana yeni yolunda zor iş kilo vermek boğaz tutmak :1:
Jilliani gördüm de yazayım dedim bende yapıyorum suan bölüm 3te 3 günümü bitirdim acayip inceldim göğüsten 3cm göbekten 6cm alt karından 4cm belden 3cm kalça 2cm ve bacaktan 3cm. Ayrıca koldan 2cm...
Boy 169 kilo 66.5
75kilo dan buraya kadar indim şimdilik mart 15ten buyana hedefim 60 ınş
Sende yaparsın yesil çay tavsiye ederim ama demleme olandan. Sallama olanlardan aynı etkiyi alamadım ben

Başarılar diliyorum sana yeni yolunda zor iş kilo vermek boğaz tutmak :1:
Jilliani gördüm de yazayım dedim bende yapıyorum suan bölüm 3te 3 günümü bitirdim acayip inceldim göğüsten 3cm göbekten 6cm alt karından 4cm belden 3cm kalça 2cm ve bacaktan 3cm. Ayrıca koldan 2cm...
Boy 169 kilo 66.5
75kilo dan buraya kadar indim şimdilik mart 15ten buyana hedefim 60 ınş
Sende yaparsın yesil çay tavsiye ederim ama demleme olandan. Sallama olanlardan aynı etkiyi alamadım ben

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzell bende 2 gündür yapamıyorum :(( yazın spora yazılcam 2-3 saat orda kalori yakıp incelcemmm :)))

uzun zamandır yazamıyoruuummm :(((

sabah
2 yumurtadan yapılmış light kaşarlı omlet

ara
hiç bir şey

2.ara
yeşil çay

öğlen
makarnalı salata

akşam
yarım yağsız tantuni yoğurt

gece