- Konu Sahibi sekerlemeyasak
-
kilolu değilsin boyuna göre gayet iyisin bence 61 olduğunda çıtırdak biri olursun manken gibi o la la ,suyu da eksik etme bu arada 1 ayda bunu başarabilirsin egzersiz olarak jillian ı öneririm bende burdan görüp de yapmaya başlamıştım önce zor ama alışılıyo başarılar çarçabuk verirsin az çünkü vermen gereken :)))Merhabalar,ben Güldeniz!
67 kilo,lopet bir bayan olarak sanırım biraz uzunum(170 civarındayım o kadar uzun değilim )
61-62 arası olmak istiyorum yarından itibaren diyetime başlıyorum.Genellikle salata ağırlıklı besleneceğim kendi yaptığım bir diyet artı olarak defter tutup kaç kalori yemişim onuda yazacağım.2 Ara öğünüm olacak (2side limonlu havuç veya 1 elma) Temmuza kadar bu kiloyu verip artı egzersizle ince bir bedene kavuşmak istiyorum.
................iyi forumlar kk'nın çıtır kızları :).................
kilolu değilsin boyuna göre gayet iyisin bence 61 olduğunda çıtırdak biri olursun manken gibi o la la ,suyu da eksik etme bu arada 1 ayda bunu başarabilirsin egzersiz olarak jillian ı öneririm bende burdan görüp de yapmaya başlamıştım önce zor ama alışılıyo başarılar çarçabuk verirsin az çünkü vermen gereken :)))
ay ben de hatırlıyorum shred yaptığımın ilk haftası boyunca oturamamış ve merdiven inememiştim ne canım yanıyodu ya ilk 5 dakka nefesim tükeniyodu ama bi kaç gün geçsin açılacaksın ve acaip yağ yaktırıyo acıdan anlaşılıyo zatenaa canım bende 30 dakika önce jilliana başladımahahaha ne tesadüf bende burdan gördüm. ve sağ bacağım acayip ağrıyor şuan
ay ben de hatırlıyorum shred yaptığımın ilk haftası boyunca oturamamış ve merdiven inememiştim ne canım yanıyodu ya ilk 5 dakka nefesim tükeniyodu ama bi kaç gün geçsin açılacaksın ve acaip yağ yaktırıyo acıdan anlaşılıyo zaten
bende de aynı etki olmuştu simitlerimi eritti ve göbeğim düzleşmişti az yiyeydim iyiydiKiloyu kendim veririm de,vücüdum ve göbeğim var.Onun için bu Jillian'a başladım.Sen Jillian'ı 30 gün yapan kadının fotoğrafını gördün mü? Ben şok olmuştum.
bende de aynı etki olmuştu simitlerimi eritti ve göbeğim düzleşmişti az yiyeydim iyiydi
Başarılar diliyorum sana yeni yolunda zor iş kilo vermek boğaz tutmak
Jilliani gördüm de yazayım dedim bende yapıyorum suan bölüm 3te 3 günümü bitirdim acayip inceldim göğüsten 3cm göbekten 6cm alt karından 4cm belden 3cm kalça 2cm ve bacaktan 3cm. Ayrıca koldan 2cm...
Boy 169 kilo 66.5
75kilo dan buraya kadar indim şimdilik mart 15ten buyana hedefim 60 ınş
Sende yaparsın yesil çay tavsiye ederim ama demleme olandan. Sallama olanlardan aynı etkiyi alamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?