Elektrikli Mutfak Aletleri Salata Ustasııı

s_irine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
500
5
46
Ankara
Kızlar bugün bi alışveriş merkezinde gezerken philipsin salata ustası diye bi ürününü gördüm daha evvel tefal magazalarında da benzer bir ürün görmüştüm fakat oyuncak gibi geldiği için gözüme emin olamamıştım alsam mı almasam mı.Bugün philipsin ürününü görünce bi kafam karıştı. Aranızda bu ürünü kullanan varmı tefal yada philips fark etmez hepsiburadada yazan yorumları okudum fakat dedim en iyi gene bizin kızlar bilir:1:

Bende aldım yaklaşık 7 ay oldu tefal den aldım fakat tefal marka değil o moulinex çok memnunum artık rendelemek eğlenceli özellikle kaşar peyniri için muhteşem sadece düğmesi sürekli basılı kalan olsaymıs daha iyi olurdu.

Bende aldım yaklaşık 7 ay oldu tefal den aldım fakat tefal marka değil o moulinex çok memnunum artık rendelemek eğlenceli özellikle kaşar peyniri için muhteşem sadece düğmesi sürekli basılı kalan olsaymıs daha iyi olurdu.

Teşekkür ediyorum öncelikle.Banada çok faydalı bir mutfak eşyası gibi geldi.Ben kereviz salatasına bayılırım mesela ama rendelemek işkence resmen.

Havuc, mor lahaa ve kereviz salatalarini cok sevmekle birlikte rendeleme sirasinda siddetli bilek agrisi ve uyusma yasayabiliyorum sonrasinda. Cok parcali mutfak robotlari yerine ozellile kisin el altinda tutabilecegim bir sey gibi gorunuyor kullananlar var mi acaba? Bazi blender setlerinde de oluyordu galiba rendeleme ama evde annemde arcelik in nir seyi vardi ya cok iri ya da cok cok kucuk dogruyordu normal orta boy rende yapmiyordu.

evet çok şirin ve kullanışlı bir alet temizlemesi zor oluyor diye duydum sadece

herşeye nerdeyse kullanıyoruz rendeyi ve her defasında mutlaka elim rendeliyorum bana çok mantıklı göründü alacağım bunu yorumlarımı yazarım:)

Son parmak rendeleme maceramdan sonra ben de almaya karar verdim Philips'in ürününü.
1 hafta elimi kullanamadım resmen, hayatımda biryerimin bu kadar kanadığını hatırlamıyorum.
Bu da son olsun diyerekten, elektronik rende/dilimleyiciye geçiş yapmaya karar verdim. :cool:

Son parmak rendeleme maceramdan sonra ben de almaya karar verdim Philips'in ürününü.
1 hafta elimi kullanamadım resmen, hayatımda biryerimin bu kadar kanadığını hatırlamıyorum.
Bu da son olsun diyerekten, elektronik rende/dilimleyiciye geçiş yapmaya karar verdim. :cool:
Off gecmis olsun, benim de korkulu ruyam rende. Annemin ben cocukkken defalarca elleri yaralanmisti ciddi sekilde, 2.5 aylik evliyim korka korka domTes ve salatalik rendeledim sadece onlarin da diplerini birakarak. Acaba rende yapan blender setleri de iyi is gorur mu diye dusunuyorum rendelerini incelryemedim bir turlu kaybolmasin diye kaldirmis oluyorlar. Philips in 2 boy rendesi var sanirim braun blender setlerde de 2 boy oluyormus amagoremedim annemin eski arceliginde buyuk asiri buyuk kucuk de asiri minik rendeliyor o yuzden arastirmaya devam:)

Off gecmis olsun, benim de korkulu ruyam rende. Annemin ben cocukkken defalarca elleri yaralanmisti ciddi sekilde, 2.5 aylik evliyim korka korka domTes ve salatalik rendeledim sadece onlarin da diplerini birakarak. Acaba rende yapan blender setleri de iyi is gorur mu diye dusunuyorum rendelerini incelryemedim bir turlu kaybolmasin diye kaldirmis oluyorlar. Philips in 2 boy rendesi var sanirim braun blender setlerde de 2 boy oluyormus amagoremedim annemin eski arceliginde buyuk asiri buyuk kucuk de asiri minik rendeliyor o yuzden arastirmaya devam:)
Çok teşekkür ederim öncelikle. :)
Ürünüm dün akşam geldi.
Bugün rende yapıp fotoğraf atarım görmen için.
Küçük rende boyu baya minik duruyor, onu kullanacağımı düşünmüyorum.
Büyük olan da orta gibi, benim metal rendemin delikleri daha büyüktü öyle söyleyeyim.
Julien seçeneği de hoş gibi.
Patates dilimleyicisi de olduğu için philips tercih ettim açıkçası.
Baya araştırarak aldım. Umarım memnun kalırım.
Bir de diğer elektronik rendelerin hepsi 15o walt idi. Döndürmede sorun olduğunu yazanlar olmuş.
2oo olan tek ürün buydu, eksik araştırma yapmadıysam. (;

Çok teşekkür ederim öncelikle. :)
Ürünüm dün akşam geldi.
Bugün rende yapıp fotoğraf atarım görmen için.
Küçük rende boyu baya minik duruyor, onu kullanacağımı düşünmüyorum.
Büyük olan da orta gibi, benim metal rendemin delikleri daha büyüktü öyle söyleyeyim.
Julien seçeneği de hoş gibi.
Patates dilimleyicisi de olduğu için philips tercih ettim açıkçası.
Baya araştırarak aldım. Umarım memnun kalırım.
Bir de diğer elektronik rendelerin hepsi 15o walt idi. Döndürmede sorun olduğunu yazanlar olmuş.
2oo olan tek ürün buydu, eksik araştırma yapmadıysam. (;
Watt olayina hic dikkat etmemistim, tesekkürler. Herkese de sorulmuyor bu konu tencere tava olunca herkesin fikri var ama rende diyince amaan rendenin de makinesi mi alinir diyorlar, allahtan esim tehlikenin farkinda annem zaten fobi kaynagim hatta ben memnun kalirsam ona da aldiracagim:) gule gule kullanin, bol salatali gunler simdiden;)

ben de var bu ürün çalışıyorum her türlü zamandan tassarrufumu sağlıyor sadece patates kızartması yapacagım zaman neden bilmem patatesleri videolarda izlediğim gibi kalın değilde ince doğruyor

Back
X