Bende aldım yaklaşık 7 ay oldu tefal den aldım fakat tefal marka değil o moulinex çok memnunum artık rendelemek eğlenceli özellikle kaşar peyniri için muhteşem sadece düğmesi sürekli basılı kalan olsaymıs daha iyi olurdu.
Off gecmis olsun, benim de korkulu ruyam rende. Annemin ben cocukkken defalarca elleri yaralanmisti ciddi sekilde, 2.5 aylik evliyim korka korka domTes ve salatalik rendeledim sadece onlarin da diplerini birakarak. Acaba rende yapan blender setleri de iyi is gorur mu diye dusunuyorum rendelerini incelryemedim bir turlu kaybolmasin diye kaldirmis oluyorlar. Philips in 2 boy rendesi var sanirim braun blender setlerde de 2 boy oluyormus amagoremedim annemin eski arceliginde buyuk asiri buyuk kucuk de asiri minik rendeliyor o yuzden arastirmaya devam:)Son parmak rendeleme maceramdan sonra ben de almaya karar verdim Philips'in ürününü.
1 hafta elimi kullanamadım resmen, hayatımda biryerimin bu kadar kanadığını hatırlamıyorum.
Bu da son olsun diyerekten, elektronik rende/dilimleyiciye geçiş yapmaya karar verdim.
Çok teşekkür ederim öncelikle. :)Off gecmis olsun, benim de korkulu ruyam rende. Annemin ben cocukkken defalarca elleri yaralanmisti ciddi sekilde, 2.5 aylik evliyim korka korka domTes ve salatalik rendeledim sadece onlarin da diplerini birakarak. Acaba rende yapan blender setleri de iyi is gorur mu diye dusunuyorum rendelerini incelryemedim bir turlu kaybolmasin diye kaldirmis oluyorlar. Philips in 2 boy rendesi var sanirim braun blender setlerde de 2 boy oluyormus amagoremedim annemin eski arceliginde buyuk asiri buyuk kucuk de asiri minik rendeliyor o yuzden arastirmaya devam:)
Watt olayina hic dikkat etmemistim, tesekkürler. Herkese de sorulmuyor bu konu tencere tava olunca herkesin fikri var ama rende diyince amaan rendenin de makinesi mi alinir diyorlar, allahtan esim tehlikenin farkinda annem zaten fobi kaynagim hatta ben memnun kalirsam ona da aldiracagim:) gule gule kullanin, bol salatali gunler simdidenÇok teşekkür ederim öncelikle. :)
Ürünüm dün akşam geldi.
Bugün rende yapıp fotoğraf atarım görmen için.
Küçük rende boyu baya minik duruyor, onu kullanacağımı düşünmüyorum.
Büyük olan da orta gibi, benim metal rendemin delikleri daha büyüktü öyle söyleyeyim.
Julien seçeneği de hoş gibi.
Patates dilimleyicisi de olduğu için philips tercih ettim açıkçası.
Baya araştırarak aldım. Umarım memnun kalırım.
Bir de diğer elektronik rendelerin hepsi 15o walt idi. Döndürmede sorun olduğunu yazanlar olmuş.
2oo olan tek ürün buydu, eksik araştırma yapmadıysam. (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?